- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.261
P Pinarbartu çok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 dk leslie ve 9000 adımSPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_ / 1150+225
EDMLM /
mirjam /
Ev makarnasını sen mi yaptın afiyet olsunKahvaltı domates salatalık peynir
Öğle 2 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon yoğurtlu ev makarnası 2 dilim kabak tatlısı
Arada 1 mandalina
Tek öğün mü yapmaya başladınİyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğleden sonra 1 kase mercimek çorbası 2 tavuk baget biraz bulgur pilavı salata ve yoğurt
1 şişe maden suyu ve 1 su bardağı Türk kahvesi içtim, suyu da çokça içmeye çalışıyorum.
Her zaman değil bazı günlerTek öğün mü yapmaya başladın
Evet kendim yaptım 2 gündür giremedim bir türlü fırsat bulup. Regl dönemi geldi inşallah artı çıkmam tartıda ilk haftalar kadar düzenli sağlıklı beslendigimide soyleyemiycem ne yazık ki kayınvalide falan geldi haliyle biraz bende fazla kaçırdım sanki sporda yapamadım hiç market pazara gittim sadece tempolu bi şekilde yaptım her işimiEv makarnasını sen mi yaptın afiyet olsun
Diyette olduğun için çok şişlik olmayabilir tabi bünyeye bağlı benim bazen 2 kilo artım çıkıyorEvet kendim yaptım 2 gündür giremedim bir türlü fırsat bulup. Regl dönemi geldi inşallah artı çıkmam tartıda ilk haftalar kadar düzenli sağlıklı beslendigimide soyleyemiycem ne yazık ki kayınvalide falan geldi haliyle biraz bende fazla kaçırdım sanki sporda yapamadım hiç market pazara gittim sadece tempolu bi şekilde yaptım her işimi
Menülerin böyle ise güzel geçen hafta zaten 1 kilo vermiştin bu hafta o kadar vermemen normalİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates-biber kavurması
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
7 yeşil zeytin
1 buçuk dilim hellim peyniri
2 havuç
1 elma
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Haşlanmış brokoli
Sarımsaklı yoğurt
1 çatal erişte (tadımlık)
Kuru soğan
Şimdi kiraz sapı çayı içeceğim.
Su 2 litre olmak üzere, yatana kadar 2.5-3 litre olur
Maşallah çok hareketlisinDünkü menümü yazayım
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık salam
Öğlen yemedim
Akşam 2 dolma biber bir kase cacık
Atıştırmalık yeşil elma bir tane
leslie 35 dk yaptım bir de 9000 adım attım.
keşke çıkarken söyleseydin geçen hafta çıkarırdık seni izne okKaptanım merhaba ben şehir dışındayım. Yarın bildirimde bulunamayacagim beni bir süre tatile çıkarabilir mısın bu aralar hiç giremiyorum diyet için de motivasyon um yok