Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün menü
Kahvaltı sade kahve ve 3 dilim peynir yarım omlet
Öğlen az porsiyon nohut yemeği ve ayran
Akşam 2 yemek kaşığı domatesli makarna ve börülce salatası

Kahvaltı domates salatalık peynir
Öğle 2 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon yoğurtlu ev makarnası 2 dilim kabak tatlısı
Arada 1 mandalina

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğleden sonra 1 kase mercimek çorbası 2 tavuk baget biraz bulgur pilavı salata ve yoğurt
1 şişe maden suyu ve 1 su bardağı Türk kahvesi içtim, suyu da çokça içmeye çalışıyorum.

Tek öğün mü yapmaya başladın

Dünkü menüyü hiç yazmayayım ben sabahtan beri hastane ivir zivir işler derken neredeyse tüm gün dışarıdaydım ve çok sağlıksız beslendim. 10000 adım attım ama yediklerimi mümkünatı yok yakmaz. Bugün minimal tutucam menulerimi ki anca dengeler

Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık salam
Öğlen yemedim
Akşam 2 dolma biber bir kase cacık
Atıştırmalık yeşil elma bir tane

leslie 35 dk yaptım bir de 9000 adım attım.

Ev makarnasını sen mi yaptın afiyet olsun
Evet kendim yaptım 2 gündür giremedim bir türlü fırsat bulup. Regl dönemi geldi inşallah artı çıkmam tartıda ilk haftalar kadar düzenli sağlıklı beslendigimide soyleyemiycem ne yazık ki kayınvalide falan geldi haliyle biraz bende fazla kaçırdım sanki sporda yapamadım hiç market pazara gittim sadece tempolu bi şekilde yaptım her işimi

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates-biber kavurması
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
7 yeşil zeytin
1 buçuk dilim hellim peyniri
2 havuç
1 elma

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Haşlanmış brokoli
Sarımsaklı yoğurt
1 çatal erişte (tadımlık)
Kuru soğan

Şimdi kiraz sapı çayı içeceğim.
Su 2 litre olmak üzere, yatana kadar 2.5-3 litre olur

Diyette olduğun için çok şişlik olmayabilir tabi bünyeye bağlı benim bazen 2 kilo artım çıkıyor

Menülerin böyle ise güzel geçen hafta zaten 1 kilo vermiştin bu hafta o kadar vermemen normal

Kaptanım merhaba ben şehir dışındayım. Yarın bildirimde bulunamayacagim beni bir süre tatile çıkarabilir mısın bu aralar hiç giremiyorum diyet için de motivasyon um yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…