Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam yemeği bir tabak yoğurt dört yemek kaşığı pilav küçük kase yogurt. Akşam üzeri atistirmalik olarak peynir helvası yedim. Kalori sınırımı aşmadım

Canım ufak ufak başlamak istiyorum aslında ama bu aralar oruç tutmaya başladım oruç açmadan edebildiğim kadari ile girerim neden olmasın
senin mesajı yen, gördüm
yazdım listeye canım.
iyimisin ein gidecekti gitti mi ?
Selam canım nasılsın? Nasıl gidiyor kilo durumları,sen 9. Takımda değil mıydın?ben mi yanlış hatırlıyorum.
iyiyim canım sen nasılsın :) valla bu 1 ayda 7 8 kilo aldım öncesinde 63 64 arası gidiyordum 6. takımdaydım burası açılınca buraya transfer oldum

Ayy Trabzon guzeldir he gule gule oturun kuzum bende pandemi falan ama guzel is yaptim yaz insallah önümüzdeki yaz daha güzel isler yaparimay kilo vermem gerek ya
Çokk güzel hemde sağol kuzum
Maşallah Allah bol kazançlar nasip etsin insallah seneye corona da biter bol bol düğünler bol bol isler yaparsın
ay benimde

Selam kızlar akşam toplu menü yazicam. Regl olduğum icin hala spor aktivitesi yapamadım. Cuma gününden sonra tekrar leslieye devam ederim.

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

SchonerDuft /
_segah_ /
Gazetekolik /

mirjam /

2.GRUP

EDMLM /

Luluuu94 /
nurdeva /

black cat /
Arkadaşlar beni spor listesine almayın. Ben 7 gün çalışıyorum artık, haftaiçi okul + canlı dersler, haftasonu okul kursu. Ders yüküm de fazla, spora vaktim yok, zaten sürekli dizlerim ağrıyor.

Tamam canım bugun misafir var yapamadım ama yapmaya çalışacağım bundan sonra inşallah
İyimiyim.. bilmiyorum ki
Gitmedi daha vize bekliyor çıksa bı türlü çıkmasa bı türlü hayırlısı inşallah

Merhabalar canlar, nasilsiniz? Yogunluktan gelemiyodum cok sukur sinav derdi bitti 2 sinavim daha var ama onlara daha var biraz rahat takila bilirim
Kilo durumuma gelince suan idare ediyorum regl olmak uzereyim cumaya kadar olsa hayirlisiyla birde fototelefondan nasil yukleniyor pc den giremiyorum sifremi unuttumda telefondan oluyor sadece dosya yukle bolumunden foto olmuyor bi turlu denedim

Menumude paylasayim karataydan sıkıldim ve artik kafama gore takiliyorum biraz karatay biraz ondan bundan biseyler yapmaya calisiyorum platesimede basladim devam gelecek insallah

Menum
Sabah, 1 yumurta, 1 dilim kepekli ekmek birkac zeytin Azcik beyaz peynir Domates
Ve 3 adet ceviz

Oglen, yogurt birde yulaf tohumu galiba turkcesini tam bilmiyorum chia tohumu karistirip yedim

Aksam, 1 kase tavuk corbasi, mantarli sebzeli sote, salata

Su 1 ltreyi gecti (reglim yakin oyuzden az ictim)

Spor, okul tatil bisiklet binmedim bugun ama cocuklarla 7000 adim yuruyus yaptim Birazdan onlari yatirinca 1 saat plates yapicam insallah

7. Günün menüsü gelsin o zaman
Kahvaltı 1 yumurta ve bir yk yulaf ezmesinden omlet domates salatalık bir dilim tahıllı ekmek
Öğle bir küçük kase yoğurt bir yeşil elma
Akşam bir kase domates çorbası bir tane haşlanmış kabak domates ve soğan eşliğinde
Arada sade kahve ıctim
Su 2 litre

Sabah kahvaltım muzlu yulaf lapası
Öğle kahve şekersiz 1 kase sütlaç fıstık
Akşam patlıcan yemeği turşu 1 dilim ekmek

Selam kızlar
Sabah kahvaltı haşlanmış yumurta 4 dilim kasar peynir iki dilim salam bitki çayı
Oglen bir tabak nohut ve sade kahve
Akşam ızgara balık ve bol salata

Cuma bende olacam her tarafım şişti iyice zaten yoldan şişmişti iner de rahatlarım.
Ya bende anımsamıyorum şuan
Aklıma gelince yazarım.
Spor ne durumda yapıyor musun

Sabah 9.30 gibiydi

2dilim peynir
1 havuç
3 ceviz
Domates salatalık

Ara 11.30 gibi
1 sade soda 1 elma

Öğle
Açık ekmeğe tantuni ekmeği içinden azalttım yağ oranı az.
Bol maydonoz

Akşam 19.30 gibi
1bardak süt
2 kare bitter

Spor.
Sabah 19 dk leslie ve esneme
Akşam iş çıkışı 45 dk tempolu yürüdüm
Evin yarısından azını yürüdüm yol da sorun çıktı
Su 3 lt oldu sanırım.
Puanlamami yarın yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…