- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.941
senin mesajı yen, gördümCanım ufak ufak başlamak istiyorum aslında ama bu aralar oruç tutmaya başladım oruç açmadan edebildiğim kadari ile girerim neden olmasın
iyiyim canım sen nasılsın :) valla bu 1 ayda 7 8 kilo aldım öncesinde 63 64 arası gidiyordum 6. takımdaydım burası açılınca buraya transfer oldumSelam canım nasılsın? Nasıl gidiyor kilo durumları,sen 9. Takımda değil mıydın?ben mi yanlış hatırlıyorum.
Çokk güzel hemdeAyy Trabzon guzeldir hegule gule oturun kuzum bende pandemi falan ama guzel is yaptim yaz insallah önümüzdeki yaz daha güzel isler yaparim ay kilo vermem gerek ya
Arkadaşlar beni spor listesine almayın. Ben 7 gün çalışıyorum artık, haftaiçi okul + canlı dersler, haftasonu okul kursu. Ders yüküm de fazla, spora vaktim yok, zaten sürekli dizlerim ağrıyor.SPOR LİSTESİ
1.GRUP
SchonerDuft /
_segah_ /
Gazetekolik /
mirjam /
2.GRUP
EDMLM /
Luluuu94 /
nurdeva /
black cat /
Tamam canım bugun misafir var yapamadım ama yapmaya çalışacağım bundan sonra inşallahsenin mesajı yen, gördüm
yazdım listeye canım.
iyimisin ein gidecekti gitti mi ?
iyiyim canım sen nasılsın :) valla bu 1 ayda 7 8 kilo aldım öncesinde 63 64 arası gidiyordum 6. takımdaydım burası açılınca buraya transfer oldum
Merhabalar canim foto nasil konuluyo telefonla tarif edermisin? Bilmiyorumda@bircocuklu
mirjam
SchonerDuft
Lenochka
@black cat
Listedeki arkadaslar ve yeni gelen arkadaslar herkese bu duyurum. Kilo bildirimi artik fotoyla yapilacak herkesin bilgisine
Merhaba canim nasil gecti sinav?Sabah leslie yaptım akşama da program yapacam
Cuma bende olacam her tarafım şişti iyice zaten yoldan şişmişti iner de rahatlarım.Merhabalar canlar, nasilsiniz? Yogunluktan gelemiyodum cok sukur sinav derdi bitti 2 sinavim daha var ama onlara daha varbiraz rahat takila bilirim
Kilo durumuma gelince suan idare ediyorumregl olmak uzereyim cumaya kadar olsa hayirlisiyla birde fototelefondan nasil yukleniyor pc den giremiyorum sifremi unuttumda telefondan oluyor sadece dosya yukle bolumunden foto olmuyor bi turlu denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?