- 4 Ocak 2020
- 2.196
- 5.970
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.901
Hic duymadim cnm.ama deneyen vsrsa yazar eminim ne işe yarıyormusSelamlar kekreyemiş tozu kullanan varmı aranızda
Zayıflama iştah kesiyormuşHic duymadim cnm.ama deneyen vsrsa yazar eminim ne işe yarıyormus
süt de azalma olsa hatirlardin ,demekki olmadı canım :) en kısa zmanda başlamalıyım ozaman ..zaten varya akşam yemeğinden sonra yemesem biseler çikolata v.s hariç bile ,sabah daha bir fiy görüyorum kendimi çünkü gece biyunca emziriyorum..gece yemelerini bıraksam olacak bu işSöyle düşündüm de hatırlamıyorum ya 2 sene geçti üzerindenama yemiyordum canım pek mesela çay istiyordu eşim yanında bisküvi falan yiyordu ben varsa ceviz badem kuru üzüm falan yiyordum
Evet sabret canım aklına yemek geldiğinde hedefledigin vücudu düşün kesinlikle yasaklama kendine nasıl olsa sabah yerim deyin o zaman daha rahat oluyor insansüt de azalma olsa hatirlardin ,demekki olmadı canım :) en kısa zmanda başlamalıyım ozaman ..zaten varya akşam yemeğinden sonra yemesem biseler çikolata v.s hariç bile ,sabah daha bir fiy görüyorum kendimi çünkü gece biyunca emziriyorum..gece yemelerini bıraksam olacak bu iş
Bende senin gibiyim geceleri kahve meyve derken ağzım boş durmuyor ama yukarıdaki taktiği uyguluyorum işe yarıyorkızlar akşam 10 dan sonra biseler yemeden nasıl duruyorsunuz ya ..yemin ederim gece makarna tost perileri geliyor snaki bana beyaz ekmek yemeden uyumaz oldum
NE yaparsan kardır amaç bir yerden başlamak zaten alıyorum seniGünaydıııınnn
Bi an icime enerji doldu. Ben katilirim ama ne kadarini yaparim küçük bebekle bilemedimsporsuz gitmez bu kilolar hemen başlayalım
ekmek çok olmuş pattes yemişsin sonuçta ekmeği yememek daha iyi olurdu.ben birkaç gündür rahatsızdım midemden giremedim şimdi iyiyim şükür. 63.6 olmuşum.
dün sabah yarım kumpir yedim.
öğlen mercimek çorbası üç tane köfte 2 diilim ekmek
Akşam karnıbahar yemeği çorbe ve 2 dilim ekmek
spor listesine alayım mı seni deGünaydın kizlaaarrrrsabahin köründe dikildik ayaga güzel bi gün olsun diliyorum ❤
spor listesine girer misinSöyle düşündüm de hatırlamıyorum ya 2 sene geçti üzerindenama yemiyordum canım pek mesela çay istiyordu eşim yanında bisküvi falan yiyordu ben varsa ceviz badem kuru üzüm falan yiyordum
Canım ufak ufak başlamak istiyorum aslında ama bu aralar oruç tutmaya başladım oruç açmadan edebildiğim kadari ile girerim neden olmasınspor listesine girer misin
Oiyyyy liste mi yapiyoruzzzz olur ama düğünden sonra bsslarim benNE yaparsan kardır amaç bir yerden başlamak zaten alıyorum seni
ekmek çok olmuş pattes yemişsin sonuçta ekmeği yememek daha iyi olurdu.
spor listesnine girer misin
spor listesine alayım mı seni de
Kuzum zaten herkesin kalici olxani düşünmüyorum bi haftaya netlesir kim kalck kalanları da haftaya listeye aliriz malesef herkes iradeli olamiyotakımı daha aktif bulurum diye düşünüyordum. niye kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?