Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı yarim yumurta domates salatalık peynir tahıllı ekmek
Öğle yarim kase çorba 2 yk yoğurt salata
Ara yarim armut
Akşam 1 közlenmiş patlıcan 1 domates 1 yeşil biber turşu
Itiraf ediyorum kaçamak yaptım sonra çok pişman oldum telafi etmem lazım dedim uzun zaman sonra 15 dklik spor yaptım zor hareketleri seçince şimdi bacaklarimin ağrısından zor yürüyorum

Öğlen wasa ve danissimo yedim atistirmalik olarak. Akşam bir kase şehriye çorbası iki dilim ekmek yedim ilaç içeceğim için.
kalori sınırımı aşmadım

Saat gece 12yi geçtiği için dünün menüsü olarak yazıyorum
Sabah yarım avuç ceviz, 7 alıç
Öğle 1 kase yoğurt çorbası, salata
Akşam yok

Söyle düşündüm de hatırlamıyorum ya 2 sene geçti üzerinden ama yemiyordum canım pek mesela çay istiyordu eşim yanında bisküvi falan yiyordu ben varsa ceviz badem kuru üzüm falan yiyordum
süt de azalma olsa hatirlardin ,demekki olmadı canım :) en kısa zmanda başlamalıyım ozaman ..zaten varya akşam yemeğinden sonra yemesem biseler çikolata v.s hariç bile ,sabah daha bir fiy görüyorum kendimi çünkü gece biyunca emziriyorum..gece yemelerini bıraksam olacak bu iş

kızlar akşam 10 dan sonra biseler yemeden nasıl duruyorsunuz ya ..yemin ederim gece makarna tost perileri geliyor snaki bana beyaz ekmek yemeden uyumaz oldum

Evet sabret canım aklına yemek geldiğinde hedefledigin vücudu düşün kesinlikle yasaklama kendine nasıl olsa sabah yerim deyin o zaman daha rahat oluyor insan
kızlar akşam 10 dan sonra biseler yemeden nasıl duruyorsunuz ya ..yemin ederim gece makarna tost perileri geliyor snaki bana beyaz ekmek yemeden uyumaz oldum
Bende senin gibiyim geceleri kahve meyve derken ağzım boş durmuyor ama yukarıdaki taktiği uyguluyorum işe yarıyor

günaydın kızlar nasılsınız :)

dertler tasalar geçici de olsa bitti şükürler olsun .
spor listesi yapalım mı ne dersiniz ? kimler katılır

ben birkaç gündür rahatsızdım midemden giremedim şimdi iyiyim şükür. 63.6 olmuşum.
dün sabah yarım kumpir yedim.
öğlen mercimek çorbası üç tane köfte 2 diilim ekmek
Akşam karnıbahar yemeği çorbe ve 2 dilim ekmek

Günaydıııınnn
Bi an icime enerji doldu. Ben katilirim ama ne kadarini yaparim küçük bebekle bilemedim sporsuz gitmez bu kilolar hemen başlayalım
NE yaparsan kardır amaç bir yerden başlamak zaten alıyorum seni
ekmek çok olmuş pattes yemişsin sonuçta ekmeği yememek daha iyi olurdu.
spor listesnine girer misin
Günaydın kizlaaarrrr sabahin köründe dikildik ayaga güzel bi gün olsun diliyorum ❤
spor listesine alayım mı seni de

günaydın kızlar. pazar günü misafirim geleceği için c.tesi ağır bir temizliğe giriştim haftasonu giremedim internete. zaten benim kızdan telefonu elime alamıyorum. video izlemek istiyor. Gruplar arası yarışma olduğunu bilmiyordum. işin içine girdikçe anlıyor insan bazı şeyleri.heyecanlanmadım da değil. geçen hafta alıştırma haftası olsun o zaman bu hafta asılalım şu kilolara.

Günaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…