Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma bende olacam her tarafım şişti iyice zaten yoldan şişmişti iner de rahatlarım.
Ya bende anımsamıyorum şuan
Aklıma gelince yazarım.
Spor ne durumda yapıyor musun
Ben spor ise gittigim gunler bisikletle gidip yolumu uzatip 1-1,5 saat soruyorum ayriyeten platese baslamis bulunmaktayim artik gunluk yapiyorum

İyi geceler herkese, ben dünün menüsünü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küçük kelek
7 yeşil zeytin
Avuç içinin yarısı kadar köy peyniri
Birkaç dilim domates-salatalık
Ceviz

Öğle YOK

Akşam
1,5 kase yoğurtlu çorba
Yarım tabak kabak yemeği
Az ceviz

Bende katılmak istiyorum. Boyum 1,69 ve 66 kiloyum 55 kilo olmayı cok istiyorum. Motive hiç olamıyorum 1-2 gün sonra evde ne varsa saldırmaya geciyorum daha olmazsa dışarı cıkıp yiyorum

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

SchonerDuft /
_segah_ /
Gazetekolik /

mirjam /

2.GRUP

EDMLM /

Luluuu94 /
nurdeva /

black cat /
Benim spor kısmı biraz sorunlu canım.eşimin 2. Covid testi pozitif çıktı. Onu ayirdik.26 sına kadar karantinada kalacağız.uyku düzeni,yemek düzeni alt üst oldu.bu spor düzenine uyamam büyük olasılıkla.şimdiden kusura bakmayın lütfen

Dünki menüm
Sabah:2dilim peynir,haşlanmış yumurta,15zeytin,1 tb ekmek
Öglen:1.5 tabak sebze çorbası,1 dilim tb ekmek
Ara: orta türk kahvesi
Aksam:1 tabak sebze çorbası
Tüm gün limonlu ballı su,limonlu çay,ballı süt

Geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşallah

günaydın kızlar dünkü menüm sabah iki dilim buğday ekmeği domates kaşar peyniri ince dilim öğlen 7 adet zeytin 1 yumurta 2 şekersiz çay az reçel arada 4 tane kestane 1 maden suyu akşam yemeğim yarım tabak makarna 3 adet köfte 1 dilim armut 1 dilim şeftali gün içinde 20 squat ve 7000 adım attım

yulaf lapası ve muz yiyorum yine bu sabah.

Dün öğlene kadar bişey yemedim. IF yaptım. öğlen balık ekmek yanında bol salata yedim. Akşam da nohut yemeği.

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

SchonerDuft / 159,50 +
_segah_ /
Gazetekolik /

2.GRUP

EDMLM /

Luluuu94 /
mirjam /

dün

19 DK leslie : 3*19 = 57
41 dk yürüyüş tempolu : 41*2,5 = 102,50
toplam : 159,50

Kizlar bakin bu sekilde olck bildirimler. Biraz uğraştırıcı ama en azından herkesin gerck kilosunu gorcez. Gerci ben sizin yalan soylemicenizden eminim

Selam
Sabah haşlanmış yumurta bitki çayı 3 dilim salam ve 2 yarım dilim kızarmış sucuk bir tane salatalık 7-8 dal maydanoz yedim.
Kahvaltı sonrası leslie 30 dk yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…