- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.961
Pazartesi derse tekrar başlıyorum.Merhaba canim nasil gecti sinav?
Hakkina hayirlisi olsun insallah canimPazartesi derse tekrar başlıyorum.
Kötü gibiydi
Ben spor ise gittigim gunler bisikletle gidip yolumu uzatip 1-1,5 saat soruyorum ayriyeten platese baslamis bulunmaktayimCuma bende olacam her tarafım şişti iyice zaten yoldan şişmişti iner de rahatlarım.
Ya bende anımsamıyorum şuan
Aklıma gelince yazarım.
Spor ne durumda yapıyor musun
Süper.daha önce hiç foto yüklememiştim ama öğrenirim:)@bircocuklu
mirjam
SchonerDuft
Lenochka
B black cat
Listedeki arkadaslar ve yeni gelen arkadaslar herkese bu duyurum. Kilo bildirimi artik fotoyla yapilacak herkesin bilgisine
Benim spor kısmı biraz sorunlu canım.eşimin 2. Covid testi pozitif çıktı. Onu ayirdik.26 sına kadar karantinada kalacağız.uyku düzeni,yemek düzeni alt üst oldu.bu spor düzenine uyamam büyük olasılıkla.şimdiden kusura bakmayın lütfenSPOR LİSTESİ
1.GRUP
SchonerDuft /
_segah_ /
Gazetekolik /
mirjam /
2.GRUP
EDMLM /
Luluuu94 /
nurdeva /
black cat /
Geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşallahBenim spor kısmı biraz sorunlu canım.eşimin 2. Covid testi pozitif çıktı. Onu ayirdik.26 sına kadar karantinada kalacağız.uyku düzeni,yemek düzeni alt üst oldu.bu spor düzenine uyamam büyük olasılıkla.şimdiden kusura bakmayın lütfen
hayırlısı olsun canım . vardır zamanı elbetTamam canım bugun misafir var yapamadım ama yapmaya çalışacağım bundan sonra inşallah
İyimiyim.. bilmiyorum ki
Gitmedi daha vize bekliyor çıksa bı türlü çıkmasa bı türlü hayırlısı inşallah
Cnm altta dosya yaziyo oraya tikliyosun ordan seciyosunMerhabalar canim foto nasil konuluyo telefonla tarif edermisin? Bilmiyorumda
Süper.daha önce hiç foto yüklememiştim ama öğrenirim:)
Kuzum bu sekilde oluyo foto yukleme yazdm yukarda bakCnm altta dosya yaziyo oraya tikliyosun ordan seciyosunyonetimin karari bu sanirim birileri yanls bildirim yapmis kilosuyla ilgili artk bu sekilde olck
Kizlar bakin bu sekilde olck bildirimler. Biraz uğraştırıcı ama en azından herkesin gerck kilosunu gorcez. Gerci ben sizin yalan soylemicenizden eminimDUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
@Yawrukush
@emnis
@Zipzip-
@Niran Nevra
@moni
@LAydLiNe
P Pinarbartu
Not: Görsel için @Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.
Sorun degil resim cekmek ama dosya ekle Denen yerden olmuyor aksamdan beri deniyorum.Cnm altta dosya yaziyo oraya tikliyosun ordan seciyosunyonetimin karari bu sanirim birileri yanls bildirim yapmis kilosuyla ilgili artk bu sekilde olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?