• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Alıç meyvesi ilk yedim bende bilirnisiniz bilmem ama çekirdeği ile yedim daha önce yemediğim için çekirdeği midede siyanür etkisi yapmış

Günaydın kızlar anca telefonu elime aldım sabah kahvaltı temizlik yemek çamaşır derken.
Kahvaltı bir dilim ekmek detoks çayı 4 dilim kaşar peyniri yarım salatalık bir haşlanmış yumurta. Egzersiz regl olduğum için yapmadım iki gündür ama adım hedefimi tamamladım.

Günaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu
geçmiş olsun canım. geçen bende alıç meyvesinin çeğirdeğini merak edip yutacaktım iyi ki yememişim . ok seeni de spor listesine alacam. ne yaparsak kar
Kuzum zaten herkesin kalici olxani düşünmüyorum bi haftaya netlesir kim kalck kalanları da haftaya listeye aliriz malesef herkes iradeli olamiyo 💁
evet geleni geri çevirme sen artık burda kalsınlar

Günaydın kızlar anca telefonu elime aldım sabah kahvaltı temizlik yemek çamaşır derken.
Kahvaltı bir dilim ekmek detoks çayı 4 dilim kaşar peyniri yarım salatalık bir haşlanmış yumurta. Egzersiz regl olduğum için yapmadım iki gündür ama adım hedefimi tamamladım.
Cok iyi gidiyosun valla menulerini toplu yaz isterden daha kolay olur günlük

bugünkü menüm sabah 2 dilim buğday ekmeğinin arası domates peynir öğlen 2 dilim buğday ekmeği 1 salatalık 7 adet zeytin 3 dilim patates kızartması teyzesi kızıma yapmış canım çekti aşırdım :) tatlı niyetine 2 çay kaşığı reçel 2 çay bardağı şekersiz çay akşam sulu köfte salata çorba gün içinde 2 tane bisküvi yedim. 1 tane maden suyu içtim.

Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2-3 dilim domates ve salatalık
2 küçük kelek
7 yeşil zeytin
1 elma
Ceviz

Öğle YOK

Akşam
1 kase yopurt çorbası
1 tabak kabak yemeği