- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.981
Uygulamadan mi giriyorsunuz siteyeSorun degil resim cekmek ama dosya ekle Denen yerden olmuyor aksamdan beri deniyorum.
Evet aap indirdim kadinlar klubununUygulamadan mi giriyorsunuz siteye
Tamam iste o yuzden yuklenmiyor canim ordan fotoğraf yuklenmiyormusEvet aap indirdim kadinlar klubunun
Allah razi olsun canim yaa.. kafayi yedim niye olmuyor diyeTamam iste o yuzden yuklenmiyor canim ordan fotoğraf yuklenmiyormus
Chrome uzerinden girip dene istersen
Rica ederim canimAllah razi olsun canim yaa.. kafayi yedim niye olmuyor diye
çok uğraştırıcı olmayacak mı o not için diyorumKizlar bakin bu sekilde olck bildirimler. Biraz uğraştırıcı ama en azından herkesin gerck kilosunu gorcez. Gerci ben sizin yalan soylemicenizden eminim ❤
Bence bizim icin belki daha motive edici olurçok uğraştırıcı olmayacak mı o not için diyorumresim yüklemek falan değil sıkıntı..
neyse en doğrusu o zaten
Bencede notsuz olmaz.. not kısmını okuyuncaya kadar bende herkes o zaman eski foto veya başka foto bulur ekler diye düşündüm ama not işi çok vurucu olmuşçok uğraştırıcı olmayacak mı o not için diyorumresim yüklemek falan değil sıkıntı..
neyse en doğrusu o zaten
Olur olmaz mı resim atmayı çok seviyorum normalde ama o yazıyı yazmak işkence banaBence bizim icin belki daha motive edici olur
Tabi canım yemek yarışmasında da öyle oluyor.Bencede notsuz olmaz.. not kısmını okuyuncaya kadar bende herkes o zaman eski foto veya başka foto bulur ekler diye düşündüm ama not işi çok vurucu olmuş
Ben spor yapıyorum ama listede yokum daha bir haftayı devirdim bu cuma iki hafta olacak gruba başlayalıNiye kimse spor yapmıyor?
Ben artıdayım hem yol hem regli şişliğim var birde kuru yedim az su içtim sınavda sıkıntı olmasın diyewc de yok hadi bana.eslik edin spora kalkın liste amacına ulaşsın
Ben plates yapiyorum birkac gundur ebru sallinin 2 haftada 2 beden dvdsini ama hala sislik hissediyorum regelden dolayi wc sorunu icinde keten tohumu yogurda katiyorum yiyorum ise yariyoNiye kimse spor yapmıyor?
Ben artıdayım hem yol hem regli şişliğim var birde kuru yedim az su içtim sınavda sıkıntı olmasın diyewc de yok hadi bana.eslik edin spora kalkın liste amacına ulaşsın
Bendr hiç işe yaramıyor.Ben plates yapiyorum birkac gundur ebru sallinin 2 haftada 2 beden dvdsini ama hala sislik hissediyorum regelden dolayi wc sorunu icinde keten tohumu yogurda katiyorum yiyorum ise yariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?