- 4 Ocak 2020
- 2.196
- 5.970
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.921
Caniiim cok gecmis olsun iyi misin şimdi rabbim beterinden korusun inşallahGünaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu
teşekkür ederimCaniiim cok gecmis olsun iyi misin şimdi rabbim beterinden korusun inşallah
Alah korusun neyden zehirlendin peki ?Çok kötüydüm öyle böyle değil anlatamam yaa
ilk defa gıda zehirlenmesi yaşadım sonum geldi sandım ne yalan söylim
Çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Benide spor listesine eklermisin günlük spor yapmaya çalışıyorum bende böyle daha çok motive olurum inşallahspor listesine girer misin
geçmiş olsun canım. geçen bende alıç meyvesinin çeğirdeğini merak edip yutacaktım iyi ki yememişim . ok seeni de spor listesine alacam. ne yaparsak karGünaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu
evet geleni geri çevirme sen artık burda kalsınlarKuzum zaten herkesin kalici olxani düşünmüyorum bi haftaya netlesir kim kalck kalanları da haftaya listeye aliriz malesef herkes iradeli olamiyo
Selam canım nasılsın? Nasıl gidiyor kilo durumları,sen 9. Takımda değil mıydın?ben mi yanlış hatırlıyorum.takımı daha aktif bulurum diye düşünüyordum. niye kimsecikler yok
Cok iyi gidiyosun valla menulerini toplu yaz isterden daha kolay olur günlükGünaydın kızlar anca telefonu elime aldım sabah kahvaltı temizlik yemek çamaşır derken.
Kahvaltı bir dilim ekmek detoks çayı 4 dilim kaşar peyniri yarım salatalık bir haşlanmış yumurta. Egzersiz regl olduğum için yapmadım iki gündür ama adım hedefimi tamamladım.
Yediklerim az ama kilo verimi yavaş sebebini çözemiyorum iste. Hareketli de bi insanım metabolizma mi yavaşladı nedirCok iyi gidiyosun valla menulerini toplu yaz isterden daha kolay olur günlük
Spor listesine alabilirsiniztakımı daha aktif bulurum diye düşünüyordum. niye kimsecikler yok
Çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar cuma günü gıda zehirlenmesi yaşadım giremedim bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah 11 gibi çıktım kusura bakmayın günlük girmeye çalışıcam inşallah P Pinarbartu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?