Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrrrrrr mennnn geldimmm...annemlerdeyim elektrikler kesildi şimdi geldi o yüzden bildirim yapamadım kusuruma bakmayın kilom ise aynı
75.3....

slm kızlar ben öldüm bittim
sabah okula erken gitmem lazımdı nöbetçi olduğum için zaman yoktu kahvaltı olarak bir salatalık yedim
saat 10 da, 12 de, 14 de ve 16 da bir yeşil elma yedim.
2. günümdeyim ve çok iyi gidiyor bütün zorluklara rağmen bırakmıyorum. 1. , 2. ve 3. katı tüm gün inip çıktım nöbetçi olduğum için öğle taşımalı öğrencilere yemek dağıtıyoruz mis gibi koktu ama yinede yemedim zaten 1. sını okuttuğumu söylememe gerek yok.
inş bu kez olacak

kaptan paylaşım yapmayanları cuam günü yazacktık ya onun sırasını oluşturdunuz mu ben göremedim..bu hafta kim yazıcak cezalıları:)

canım haklısın bu hafta ben açıklayacam diğer haftalar söyle

11 - 18 şubat aynalar
19 - 25 şubat pinkcat87
26 şubat - 4 mart elifezgi
5 - 11 mart bitanesii
12 - 18 mart triptofan
19 - 25 mart julia_
26 mart -1 nisan anşaaa

cimeka diye bi arkadaş vardı ayrıldı mı o takımdan

diskalifiye oldu canım nedeni önceki mesajımda yazdım

aferim sana ama bir kaşık mantı zararın var

hööööyt takım, kendine gel, bugün kilo paylaşımı dışında paylaşım olmadığı gözümden kaçmış değil

benimd ekaçmadı

selamm kızlar bugün sınavım vardı eve yeni geldim.iyi geçti sınavım.daha hiçbişey yemedim ama.yemek yicez birazdan.bu hafta listeyi ben tutuyorum kaytarmak yok ona göre

Rakibeem anşaa aynı vermişizz. berabere ha. tebrik ediyorum hepimizi.

kızlar bugün diyetisyene gittim.ayda 2 kilo vereceksin dedi. az değil mi dedim. daha hızlı verirsen kalıcı olmaz hemen geri alırsın böylece tekrar diyet yapmak aynı psikolojiyi yaşamak zorunda kalırsın dedi.
çoook uygulanabilir değişim listesi verdi. meyvesi sebzesi herşeyi var. kaçamak yaptığında telafi etmenin yolunu söyledi zaten az çok biliyordum. haftaya 1 saatlik eğitim vereceğini söyledi.bakalım ne olcek. artık haftada 500 gr gitçek yağlardaaan.

kızlar aslında kaptan ahriç hepimiz bu hafta kilo verdik ama 7. olmuşuz. neden? çünkü çok azız. bizimde birilerini takıma çağırma yetkimiz var mı kaptan olmadığı zaman çağırabiliyo muyuz?

kızlar aslında kaptan ahriç hepimiz bu hafta kilo verdik ama 7. olmuşuz. neden? çünkü çok azız. bizimde birilerini takıma çağırma yetkimiz var mı kaptan olmadığı zaman çağırabiliyo muyuz?

canım ben daha önce yazmıştım gündüz okulda olduğum için katılmak isteyenleri diğer takımlar kapıyor siz görürseniz çağırın demiştim. tabi çağırabilirsiniz
şuan takımda 7 kişiyiz 2 kişi denem süresinde 3 kişilik boşluk var

hesaplasan bu kadar olmazzz seninle rakip olmak güzeldi şekerimm...

yarın kendime ödül vermeyi planlıyorum kızlarrr...abartmadan ekmek yemeden akşam 6 dan sonra yemeği kesecek sekilde çünkü son 10 gündür gerçekten aç geziyorum cips yemedim nerdeyse 2 aydır tamam faydalı bişii değil ama seviyorum yaa...güzel bi kahvaltı yapıcam ekmeksiz bide iskender yiycem tereyağsız..yarım merkeze gidicez zaten 3-4 saat çarşıda gezinirizz en azından kahvaltıyı yakarımpazartesi bende başlıycam yeşil elma diyetine hem 80 sınırlarına düştüm ödül vermem şart kendime dimi ama

pazartesi o 80 sınırında olmayacaksın canım haberin olsun

kızlar ben 18 deki elmamıda yedim kapattım bugünkü yeme işlemi mi bugün 1 salatalık 5 elma yedim sadece

ıayna nikli arkadaşım teşekkürler .............

ben esra 34 yaşındayım 160 boy kilom maalesef 77 kilolarımın sebebi 2009 yılında yaptığım doğum 60 kiloyala hamile kaldım tam 35 kilo aldım ve bu kilolardan bıktım artık burdayım artk diyetisyene gittim bugün yarın başlıyorum burası bana çok estek olacak inşallah...

ablacım aramıza h.g

kızlar sizce bu diyet işe yararmı

SİMİT DİYETİ

Hedef: 1 haftada 3-6 kilo
Günlük Kalori: 900 Kcal

En fazla 7 gün boyunca uygulanması gereken bu diyet, simitin yanı sıra et, tavuk gibi protein ağırlıklı besinler de içeriyor. Bu diyette sabah kahvaltısı bir hafta boyunca aynı.

Bu diyetin günlük menüleri:

1.gün:

Sabah: - ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: - 1 simit, yağsız salata (1 kase salata)
Akşam: - ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

2.gün:

Öğle: - 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: - ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

3.gün:

Öğle: - 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: - 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)

4.gün:

Öğle: - 1 simit, 1 kase salata
Akşam: - 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)

5.gün:

Öğle: - 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam: - 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

6.gün:

Öğle: - 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata
Akşam: - 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

7.gün:

Öğle: - Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak) Akşam: - 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata

kaptan acıkmadın mı yaaaa :44::44:

canım acıksamda mecburum başka çarem yok

hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanıyım inş yararımız dokunacak birbirimize.
sana kurallardan bahsedeyim

KURALLAR

1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)

2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olur.

3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.

4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.

5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.

6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.

ablacım hoşgeldin aramıza...bende hamilelikte 39 kilo aldımmve hala uğraşıyorumm...inşallah sende bizimle çıtır olursunn...

ablacım hoşgeldin aramıza...bende hamilelikte 39 kilo aldımmve hala uğraşıyorumm...inşallah sende bizimle çıtır olursunn...

ben erken diyorum ama eşim bebek istiyor. 39 kilo mu alınıyor hamilelikte yaa. 100 ü geçerim ben bide hamile olsam.hele zayıflayım da öle.

kaptancım yazdığın simit diyeti elmaya nazaran daha iyi gibi.proteini salatası var. benim diyetisyenciiim de bana 1400 kalorilik diyet verdi. kilo verdikçe azaltacak ki kilo vermem durmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…