- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.421
canım jillianı ne ben bilmiyorum
bu zor bi diyet ama gerçekten kilo veriyorsun. ben daha önce yapmıştım.
sabah bir dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates yeşillikten oluşan kahvaltı yapıyordum yanında yeşil çay günde 5-6 bardak yeşil çay içiliyor. sonra her 2 saatte bir bir tane yeşil elma yiyordum. saat 10 da, 12 de, 14 de, 16 da ve 18 de birer elma yiyordum. başka bişey yok. 18 den sonrada hiç bişey yemiyordum. günde 2-3 litre su. hepsi bu kadar
bu arada elma yeşil elma olacak o ekşi olduğu için kiloları yakıyor
var mı bana eşlik edecek
bu diyetle ilgili linki veriyorum oradanda bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
haftaya pazartesi seninleyim kaptan takılalım beraberbu arada profilindeki o süpper hatun senmisnn bayıldım çok güzelll
gerçekteeen bende yeni baktım süpersinzaten sarı saçı mavi gözlü tahmin etmiştim:) saçının sarı hali çok güzel. aşık oldum resmen. orda kaç kilosun? boyun kaç.sivasta harcanıyo bizim kaptanımız yaa. benim için 1 hafta o sarı saçlı resmini koyar mısın avatarına.tekrar tekrar baktım da koyu renkli hali de güzel.şimdi ne renk? bu güzellikle nasıl mutsuz oluyosun anlamıyorum .
tamam canım ben yarın başlıyorum sende pazartesi katılırsın bana. tşk edrm cnm bir zamanlar öyleydi işte
yeşil gözlüyümorda 65 kiloydum. demiştim ya bir ara 85 kilodan 64 e düşmüştüm 3 ayda o zamanlar o resimler. canım resmi koyarımda avatara resim başka çizelge 100 kilo nasıl olcak
şimdi saçım röfle o tamamen sarı değil
haftaya pazartesi seninleyim kaptan takılalım beraberbu arada profilindeki o süpper hatun senmisnn bayıldım çok güzelll
günaydın herkeseeee artık bende burdayım şimdiki sabah kahwaltım 1 dilim kepek ekmeğinden tost 1 bardak çay
arada portakal yemeyi düşünüyorum bakalım artık
ama şimdi herhangi bir şey yapmam gerekiyormu burası için.
nasıl düştün kaptan ya az anlatsana.bende o civarlardayım biliyosun 83üm.55 hedefledim ama kemikli olduğum için 55 çok zor ortaokulda bile 55 değilimdir galiba:)64 olsam fena olmyorum neler yapmıştın o 3 ayda spor yapmışmıydın. düzenli mi beslendin elma diyeti filan mı yaptın?
valla ya aynalar fıstık gibi hatunmuşsun. biz himerosu da çok beğenmiştik sarışın halin ona da benziyor, bebeksi bi yüzün var (benden bebeksi olma)
aynalar bence elma diyeti yapacaksan sürekli elma diyeti yapıcam diye başlama, yap mesela 15 gün bi ara ver, en az bir 15 gün dengeli yani herşeyden içeren bir diyet yap, vücudun kendini toplasın, eksilmiş vitamin ve mineralleri tekrar depola, hem metabolizman şaşırsın, sonra bir 10-15 gün daha yap. bence bu diyetleri sürekli 3-4 ay yapmak doğru değil, ara ara yapmak en iyisi.bence hemen 60 olmana gerek yok, 20 kilo versen de güzel olursun, 60olsan zaten fıstık oluyorsun. bize şu 100 kiloyu bi unuttur, aynaları 80 kilo biri olarak görelim, alışalım sonra 60ları hedefle...100 den kurtuuuuuuuuuul, 100den kurtuuuuuuuuuuuuuul,100den kurtuuuuuuuuuuuuul:128: (telkin servisi hizmetinizde
günaydın herkeseeee artık bende burdayım şimdiki sabah kahwaltım 1 dilim kepek ekmeğinden tost 1 bardak çay
arada portakal yemeyi düşünüyorum bakalım artık
ama şimdi herhangi bir şey yapmam gerekiyormu burası için.
selammmmm bacularrrrrrrrrr
şokkkk şokkk şokkkkkkkkkkkkkkkkkk bende seninleyim kaptan başladım elma diyetine hadi hayırlısı ne kadar dayanabilcem bilmiyorum...daha yeşil elma almadım alana kadar yani iki gün felan normal elma yiycem....
bu arada kaptancım hakkaten çokk hoş hatunsunnn valla maşaallah sana.........
elifezgi canım ben yarın nöbetçiyim okuldan sonra hergün yarım saat kitap okuma saati var daha sonra bayrak töreni var nöbetçilik işlemlerimi yapayım derken ben geç kalabilirim yarın bildirimi sen yapabilir misin canım aksilik haftayada cuma nöbetçiyim
HErkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim…Kendimi anlatayim biraz. 31 yasindayim, gecen subat ayinda bir oglusum oldu…Normalde 65 kilo civarindayimdir hep..Uzun yillar oyleydi yani. Sonra ilk hamileligimi yasadim ve bebegi kaybettik. Stres, uzuntu darken bir baktim 72 kilo olmusum…Sonra onlari veremeden yine hamile kalinca, gelsin kilolarrr….Doguma girmeden bir gun once 98 kiloyu gordum!!! Sonra 2010 martta diyetisyen yardimiyla diyete basladim…98den 78e dusebildim amah hala 65’e kadar yolum var….Su anda da tikanmis durumdayim. Hipotiroidi icin ilac aliyorum, hipoglisemi de var dediler, hala emziriyorum, boyum 1.73. Emzirdigim icin glukofaj denen seker duzenleyici ilaci alamiyorum ama onun kilo vermede cok etkisi oldgunu soyluyor diyetisyenim. Bunu bilen veya kullananiniz var mI?
Neyse yani sonuc olarak daha cok gaza gelebilmek adina araniza katildim  Spor olarak gunde yarim saat yurumeye basladim mutlaka…Calisiyorum ama spor ayakkabi getirdim ofise, oglen cikip cevrede tempolu yuruyus yapiyorum…Pedeometre de takiyorum, gunde 10.000 adim olmasi icin baya kasiyorum…Bakalim daha yeni basladim spor isine….Insallah ise yarar…iste boyle hanimlar, tekrar hepinize selamlar…
ok hallederiz bildirim yapmayı unutma:)
HErkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim…Kendimi anlatayim biraz. 31 yasindayim, gecen subat ayinda bir oglusum oldu…Normalde 65 kilo civarindayimdir hep..Uzun yillar oyleydi yani. Sonra ilk hamileligimi yasadim ve bebegi kaybettik. Stres, uzuntu darken bir baktim 72 kilo olmusum…Sonra onlari veremeden yine hamile kalinca, gelsin kilolarrr….Doguma girmeden bir gun once 98 kiloyu gordum!!! Sonra 2010 martta diyetisyen yardimiyla diyete basladim…98den 78e dusebildim amah hala 65’e kadar yolum var….Su anda da tikanmis durumdayim. Hipotiroidi icin ilac aliyorum, hipoglisemi de var dediler, hala emziriyorum, boyum 1.73. Emzirdigim icin glukofaj denen seker duzenleyici ilaci alamiyorum ama onun kilo vermede cok etkisi oldgunu soyluyor diyetisyenim. Bunu bilen veya kullananiniz var mI?
Neyse yani sonuc olarak daha cok gaza gelebilmek adina araniza katildim  Spor olarak gunde yarim saat yurumeye basladim mutlaka…Calisiyorum ama spor ayakkabi getirdim ofise, oglen cikip cevrede tempolu yuruyus yapiyorum…Pedeometre de takiyorum, gunde 10.000 adim olmasi icin baya kasiyorum…Bakalim daha yeni basladim spor isine….Insallah ise yarar…iste boyle hanimlar, tekrar hepinize selamlar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?