HErkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim…Kendimi anlatayim biraz. 31 yasindayim, gecen subat ayinda bir oglusum oldu…Normalde 65 kilo civarindayimdir hep..Uzun yillar oyleydi yani. Sonra ilk hamileligimi yasadim ve bebegi kaybettik. Stres, uzuntu darken bir baktim 72 kilo olmusum…Sonra onlari veremeden yine hamile kalinca, gelsin kilolarrr….Doguma girmeden bir gun once 98 kiloyu gordum!!! Sonra 2010 martta diyetisyen yardimiyla diyete basladim…98den 78e dusebildim amah hala 65’e kadar yolum var….Su anda da tikanmis durumdayim. Hipotiroidi icin ilac aliyorum, hipoglisemi de var dediler, hala emziriyorum, boyum 1.73. Emzirdigim icin glukofaj denen seker duzenleyici ilaci alamiyorum ama onun kilo vermede cok etkisi oldgunu soyluyor diyetisyenim. Bunu bilen veya kullananiniz var mI?
Neyse yani sonuc olarak daha cok gaza gelebilmek adina araniza katildim  Spor olarak gunde yarim saat yurumeye basladim mutlaka…Calisiyorum ama spor ayakkabi getirdim ofise, oglen cikip cevrede tempolu yuruyus yapiyorum…Pedeometre de takiyorum, gunde 10.000 adim olmasi icin baya kasiyorum…Bakalim daha yeni basladim spor isine….Insallah ise yarar…iste boyle hanimlar, tekrar hepinize selamlar…