- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.441
hoşgeldiiingünaydın herkeseeee artık bende burdayım şimdiki sabah kahwaltım 1 dilim kepek ekmeğinden tost 1 bardak çay
arada portakal yemeyi düşünüyorum bakalım artık
ama şimdi herhangi bir şey yapmam gerekiyormu burası için.
hoşgeldin canımgünaydın herkeseeee artık bende burdayım şimdiki sabah kahwaltım 1 dilim kepek ekmeğinden tost 1 bardak çay
arada portakal yemeyi düşünüyorum bakalım artık
ama şimdi herhangi bir şey yapmam gerekiyormu burası için.
HErkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim…Kendimi anlatayim biraz. 31 yasindayim, gecen subat ayinda bir oglusum oldu…Normalde 65 kilo civarindayimdir hep..Uzun yillar oyleydi yani. Sonra ilk hamileligimi yasadim ve bebegi kaybettik. Stres, uzuntu darken bir baktim 72 kilo olmusum…Sonra onlari veremeden yine hamile kalinca, gelsin kilolarrr….Doguma girmeden bir gun once 98 kiloyu gordum!!! Sonra 2010 martta diyetisyen yardimiyla diyete basladim…98den 78e dusebildim amah hala 65’e kadar yolum var….Su anda da tikanmis durumdayim. Hipotiroidi icin ilac aliyorum, hipoglisemi de var dediler, hala emziriyorum, boyum 1.73. Emzirdigim icin glukofaj denen seker duzenleyici ilaci alamiyorum ama onun kilo vermede cok etkisi oldgunu soyluyor diyetisyenim. Bunu bilen veya kullananiniz var mI?
Neyse yani sonuc olarak daha cok gaza gelebilmek adina araniza katildim  Spor olarak gunde yarim saat yurumeye basladim mutlaka…Calisiyorum ama spor ayakkabi getirdim ofise, oglen cikip cevrede tempolu yuruyus yapiyorum…Pedeometre de takiyorum, gunde 10.000 adim olmasi icin baya kasiyorum…Bakalim daha yeni basladim spor isine….Insallah ise yarar…iste boyle hanimlar, tekrar hepinize selamlar…
kaptancım bizimde bugün kurul toplantımız vardı ne tesadüf.
işte zayıflamam için bir neden daha 87 li olduğumu öğrenenler şaşırdı.kilodan dolayı büyük gösteriyorumnapim atım kendimi dneizlere. ankarada denizde yokki
işten geldim ve yeni gördüm yazdıklarınızı kızlar..
ben gizem ve halim içler acısı diyebilirim
21 yaşındayım evliyim şuanda hemen tartıldım ve tam tamına 95 kilo geldim .. ulaşmak istediğim kiloysa şimdilik 90... fazla uçmayalım ki moral yıkıntısı olmasın :)
1 60 küsür boyundayım spor pek fazla vaktim olmuyor anaokulunda çalışıyorum oranın günlük temposuyla işte ..
genelde yemek seçiminde seçiçiyimdir ama bu konuda aşılmak üzere ..
troidim var hormonlarım yavaş çalışıyormuş hap kullanıyorum bu kadar
canım tekrardan hoş geldin ben takım kaptanıyım kilonu not aldım. sanada kuralları yazayım
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
canım bebiş varmı doğum sonrası kilolar mı bunlar yani yoksa rahatsızlığın sebebiyle mi aldın kilocuklarıişten geldim ve yeni gördüm yazdıklarınızı kızlar..
ben gizem ve halim içler acısı diyebilirim
21 yaşındayım evliyim şuanda hemen tartıldım ve tam tamına 95 kilo geldim .. ulaşmak istediğim kiloysa şimdilik 90... fazla uçmayalım ki moral yıkıntısı olmasın :)
1 60 küsür boyundayım spor pek fazla vaktim olmuyor anaokulunda çalışıyorum oranın günlük temposuyla işte ..
genelde yemek seçiminde seçiçiyimdir ama bu konuda aşılmak üzere ..
troidim var hormonlarım yavaş çalışıyormuş hap kullanıyorum bu kadar
kaptancım bizimde bugün kurul toplantımız vardı ne tesadüf.
işte zayıflamam için bir neden daha 87 li olduğumu öğrenenler şaşırdı.kilodan dolayı büyük gösteriyorumnapim atım kendimi dneizlere. ankarada denizde yokki
kahvaltım 1 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta
ara 1 bardak meyveli süt 1 dilim kek(kek yemeyeydim eyiydi)
öğle karışık tost
ara1 salatalık 1 muz
akşam yoğurt salata vs tatsız tuzsuz şeyler işte
bugün gittim annemlere ordan manavdan 2 kilo yeşil elmamı aldım.ayyyy ne ekşi bu yarabbim...midem biraz şaşırdıı annemin komşusu mantı yapmış ve ben yemedim sadece annemin tabağından bi kaşık aldım tebrik koyuyorum kendime mantıya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr didimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?