- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.501
ahh cnm ne güsel olurdugünyadın juliaakahvaltını yaptın mı kocam yok gel beraber yapak
herkese günaydın.
kahvaltımı yaptım 1 bardak süt 2 k.k beyaz peynir 2 ince dilim ekmek bol yeşillik
diyet yapmak zoruma gelmiyorda oğlumla bunlara zaman ayırmak zor oluyor çünkü oğlum acaip bana düşkün .........
ilk günüm bakalım karnım baya doydu bu sefer çok azimliyim ama diyetisyenimi beğenmedim daha önce gittiğim süperdi ama oda uzak kadın hiç değişim listesi vermedi diğerinde herşeyden yiyebiliyordum yer değiştirirek 10 gün sonra gidicem sonra değiştircem
bu nasıl bi liste verdi.yani dedikleirnin dışında bişe yapma mı dedi. zor olur o zman. kaç kilosun şu anda çizelge yapmayı düşünüyomusun motive ediyor.herkese günaydın.
kahvaltımı yaptım 1 bardak süt 2 k.k beyaz peynir 2 ince dilim ekmek bol yeşillik
diyet yapmak zoruma gelmiyorda oğlumla bunlara zaman ayırmak zor oluyor çünkü oğlum acaip bana düşkün .........
ilk günüm bakalım karnım baya doydu bu sefer çok azimliyim ama diyetisyenimi beğenmedim daha önce gittiğim süperdi ama oda uzak kadın hiç değişim listesi vermedi diğerinde herşeyden yiyebiliyordum yer değiştirirek 10 gün sonra gidicem sonra değiştircem
merhaba gülçin sanırım diyete 80 li kilolarda başlamışsın şimdi 66 süper ya ne kadar zamanda verdin kiloları ve hep burdamıydın canım....
bende dün diyetisyene gittim haftada yarım kilo vermen daha iyi dedi siznki ne dedi hedef ne? yeni mi başlıyosun yoksa grubumuza katılmadan önce biraz kilo verdin mi? şu anda kaç kilosun hedefin kaç merak ettim.çok mu soru sordumoğluşla alışvriş gittik geldik 11 ara öğünümü yiyiyorum küçük bir kase yoğurt ve 1 greyfurt ben yoğurdun içine doğradım güzel oldu birazdan yemeklerimi yapıcam dünden kıymalı karnabaharım var yayla çorbam var makarnam var düğün çorbası ve bamya yapıcam .......
triptofan ismin aklıma gelmedi canım evet diyet listesinin dışına çıkamıycam ama mesela 2 dilim ekmeği yarım simitle cevizi zeytinle süt ve bisküviyi sütlü tatlıyla değişim yapabiliyordum daha önce ve sıkılmamıştım diyetten sıkıcam artık dişimi
günaydın kızlarr ödül kahvaltımı yaptım iskenderden vazgeçtim kaptan caydırdın beni 90lara geri dönersin dedi korktum valla kahvaltı ödülü yeterli diye düşündümmnapıyımm korkuyom valla zorla kilo veriyoruz zaten bide almayalımmm...dışarı çıkıcam merkeze gidicem akşama kadar gezeriz artık kahvaltımı anlatıyım
ik bardak şekersiz çay-2 çatal menemen-3 tost makinesinde pişirilmiş yağsız kıymadan köfte ekmek falan yemedimm abartmamışım dimi yaa vicdan azabı cekiyorumda birazzz
anşaaa başladın mı elma diyetine.. siz sağlıksız sağlıksız verin kiloları ben sağlıklı verecem hıhh..ya şaka maka kalp kaslarınız filan da zayıflayabilir biliyosun bu diyetler kastan da kaybettiriyo.sonra bi kalp rahatsızlığında kilo geçmişiniz önemli olduğunu söylemişti doktor tv de. yani kalp masajı yapılıyo ya orda birden hızlıca yüksek kilodan düştüyse kalp zor toparlıyomuş. sabıır sabıır sabıır hepimize.bende memlekete gitmeden 60 larda olmak istiyorum acele etmek istiyo insan ama bu sefer öyle yapmaycam. düğünümden önce diyet yaptım verdim de ama bırakınca hemen ve çoook daha fazlasıyla aldım. çünkü aylarca yemediğim şeyleri çok özlemiştim. eğer bu kadar iradeliysen bravo. yani ben zor bir diyeti bıraktımmı abartıyorum yeme olayını. ama sağlıklı herşeyden azar azar yeyince özlemediğim için böyle olmuycak.
canım pinkcat in adı eda ben gülçin. zamanla daha iyi tanışırız. nick söyleesi zor olduğu için istersen sende söyle ismini.bende de kansızlık var. hamile olmadan bebek olmuyo mu yaa. kilo verirsem geri almak istemiyorum bu kdar zorlanıyoruz. taşıyıcı anne mi bulsam kiloları o bebeği ben taşısam.eda ben hamileyken çok kilo aldım çünkü kansızlık problemim ve tansiyonum çok yükeseliyordu damardan kan ilaçları aldım serumla tam 5 ay 1 er gün arayla ve tam 35 kilo aldım95 le doğum yaptım doğumdan sonra 85 kiloydum kendiliğinden 81 e indim ve mıh gibi yapıştı kilolar üstüme 6 ylıktı bebeğim diyetisyene gittim 77 e düştüm diz kapaklarımda menisküs vardı ameliyat oldum öyle kaldı şimdi yeniden başladım diyete çok diyet yapan bir insan değildim evvelden 57-60 arasıydı hep kilom ve o zman da kendimi fil gibi hissediyordum ama şimdi o kiloma dönmek için neler vermem ..........
şu an ki kilo 76-77 adet dönemim maalesef çok şiişenlerdeyim regl dönemimde 3 gün sonra kilom daha netleşir ilk hedefim 70 ve sonra 65 durmak yok yola devammmm tam gaz
anşaaa başladın mı elma diyetine.. siz sağlıksız sağlıksız verin kiloları ben sağlıklı verecem hıhh..ya şaka maka kalp kaslarınız filan da zayıflayabilir biliyosun bu diyetler kastan da kaybettiriyo.sonra bi kalp rahatsızlığında kilo geçmişiniz önemli olduğunu söylemişti doktor tv de. yani kalp masajı yapılıyo ya orda birden hızlıca yüksek kilodan düştüyse kalp zor toparlıyomuş. sabıır sabıır sabıır hepimize.bende memlekete gitmeden 60 larda olmak istiyorum acele etmek istiyo insan ama bu sefer öyle yapmaycam. düğünümden önce diyet yaptım verdim de ama bırakınca hemen ve çoook daha fazlasıyla aldım. çünkü aylarca yemediğim şeyleri çok özlemiştim. eğer bu kadar iradeliysen bravo. yani ben zor bir diyeti bıraktımmı abartıyorum yeme olayını. ama sağlıklı herşeyden azar azar yeyince özlemediğim için böyle olmuycak.
peynir yerine etten almışın proteinini günün geri kalanında et yemezsen iyi. ekmek de yememşsin.
seviyorum seni gülçinnnnnn...bu arada benim adımda ayşegüll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?