Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar..87.5 :)) sporu arttırdım sanırım ondan olsa gerek.. bu arada ender saraçtan acil incelmek gereken durumlarda şişliği atmak için detoks çorbası var ve sadece bir gün yapılıyor ben her ay bir gün yapmayı planlıyorum.gün boyunca 2 3 saatte bir içiyorsun. sudan başka birşey yok o gün boyunca..doktorum programında vermşti. dedi ki yarım beden inceleceksiniz..

detoks amaçlı bir çorba tarifi :
1 Adet Beyaz Lahana
1 Çimdik Tuz
1 Tatlı Kaşığı Sıvı Yağ (Tercihen Zeytinyağı)
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Zencefil
½ Tatlı Kaşığı Zerdeçal (Toz)
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Büyük baş Soğan
6-7 Adet Saplarıyla birlikte Maydanoz
2-3 Adet Hafif acılı Sivri Biber
Hep birlikte kaynatılan malzemeler Beyaz Lahananın haşlandığı görüldükten sonra kaynatmaya son verilir. Blanderdan geçirilip bir termosta ya da uygun kapta saklanabilir. Gün boyunca sadece bu karışımdan toplam 2- 2,5 litre içeceksiniz

Teşekkür ederim canım Allah sanada hayırlı eş ve çocuk nasip etsin. Çocuk isteyenlere çocuk eş isteyenlere hayırlı eş ve ya rabbim

selam herkese.. iyi dileklerin için sağol. ben de sadece sonuncu kaldı çocuklu kısmı:)) umarım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versn hepimize Allah

amiin

sabah yarım simit bir bardak şekersiz çay
öğlen yarım tatlı kaşığı bal 3 zytin , 1 dilim peynir , 1 tane saatalık , 1 dilim ekmek
simit yiye yiye zayıfladın kız

yok aynalar normal değil bu, çocuk daha 2-3 mm büyüklüğünde milletin midesi bulanır yemek yiyemez ben mide bulandımı bastırmak için yemek yiyorum, hergün yediğim şeyler aklıma geince midem bulanıyo farklı ne yesem ki düşünüyorum haliyle canım çekiyo ve yiyorum. bu haftaki tantuni ve üşenmeden sarıp yediğim lanaha sarması buna örnek, dün de ekmeği abarttım zaten bu şımarık beslenme tarzımı düzeltmeliyim

aynalar ben hala takımdamıyım:26: 61,9 oldum ben. 800 gram aldım ama bu kiloya bağırsak temebelliğim de sebep oldu, madem takımdayım haftaya kadar eski kiloma inerim ben de

selammmmbacularrrr
kiloooo bildirimiiiiiiiii 75.4 yaşasınnnnnnnnnnnnn
:81:

tartı 65.5 66 arası bişey gösterdi.65.8 diyelim en iyisi:)
sana da :81:, bak yiyerek de kilo veriliyomuş 200 gram diyip küçümseme, metabolizman afallamıştır şimdi senin kısınca tekrar kilo vereceksin emin ol

cimeka senin başlangıç kilon 87 gözüküyor , kilo aldın mı verdin mi ben anlamadım ( spor da ilk zaman kas yaptığı için kilo yapar doğrudur)

bencede tartıl çünkü bi sen kaldın canım

geçmiş olsun

aynalar cnm pc bozuk bnm dükkanda ki eğer yapılırsa yarın sabah bildirime geleceğim ama olmazsa ben şimdiden yapayım bildirim malesef bu hafta kötü 59.5 kg yim veremiorum çok artık

normal senin kilon abartılacak kadar yok vermen yavaş olur

selammmmbacularrrr
kiloooo bildirimiiiiiiiii 75.4 yaşasınnnnnnnnnnnnn

tartı 65.5 66 arası bişey gösterdi.65.8 diyelim en iyisi:)

öyle diyelim bakalım

anşaa hadi canım 5 dk kaldı misafirde gelecekmiş aradılar şimdi. hemen bildirimi yapmam lazım

14. TAKIM 192. ETAP

aynalar ( 103,6 /104,1 /-0,5 / -0,48% )
pinkcat87 ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30% )
elifezgi ( 60,9 / 61,9 / -1,0 / -1,64% )
Eleven ( 82,2 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
bitanesii ( 75,9 / 75,4 / 0,5 / 0,66% )
triptofan ( 82,4 / 83,0 / -0,6 / -0,73% )
julia_ ( 59,7 / 59,5 / 0,2 / 0,36% )
anşaaa ( 91,4 / 90,6 / 0,8 / 0,88% )
cimeka ( 87,0 / 87,5 / -0,5 / -0,57% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 626,9 / 627,8 / -0,9 / -0,14% )

kızlar bildirim yaptım bu hafta durumumuz hiç iyi değil sonuncu olacağız büyük ihtimalle
inş haftaya toparlarız kendimizi.

eleven paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu. biliyosunuz aldığımız kurallara göre haftada 3 günden fazla paylaşım yapmayan diskalifiye olacaktı.

şuan tamında 4 kişilik yer var. benim çıkmam lazım misafir gelecek. takımlara katılmak isteyenleri takımımıza davet edin kızlar. ben girdiğimde başka takımlar davet etmiş oluyor. kim görürse cuma zayıflama takımlarına katılmak isteyenler topiğinde birini hemen kapsın

öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

kızlar sevgili takım arkadaşlarım.henüz takımdan çıkmadım,karasızım. takımdan ayrılma fikri bile bana kilo aldırıyor. malumunuz hamilelik sebebi ile kilo vermicem ama kilo almak da istemiyorum. sizin bu konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben kilo almamak kaydı ile nisan ortalarına kadar takımda kalmak istiyorum. takıma kilo vererk bir katkı sağlamaycağım ama kilomu korursam zararım da olmaz. bununla birlikte 2 hafta üst üste kilo alırsam şutlayın beni gitsin (
2 hafta üst üste kilo veremeyen takımdan diskalifiye edilecek kuralı benim için kilo alırsa uğurlar ola diye değştirilmiş olacak) bu hafta kilo aldım, önümüzdeki haftaya bu son aldığımdan kurtulmaya çalışıcam

sabah kahvaltım ; yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeğim 1 kase melemen1 dilim ekmek

muhabbetin yeter senin canım yaaa bırakma bizi

cnm bak bunlarda kurallar ; uymak mecburi

KURALLAR

1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)

2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.

3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.

4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.

5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.

6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.

bilgiler için çok sağol
ben paylaşımlarımı perşembe akşamı yaparım
ben çok zor kilo veren biri olarak başarıcağıma inanıyorum şuana kadar 20 kilom gitti
8 kiilo daha gider düğünüme kadar inşallah

Ezgicimm sen gitmee sakınn versen de alsan da kal
Kızlar napıyorsunuz benim grip brz düzelmeye başladı.Sizler nasıl oldunuz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…