• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ezgicimm sen gitmee sakınn:(:( versen de alsan da kal:(
Kızlar napıyorsunuz benim grip brz düzelmeye başladı.Sizler nasıl oldunuz bakalım?

iyi hadi zor da olsa atlattık darısı kaptanın başına...kızlar benim cuma günü artık 80 sınırlarına girmem lazımmmmm:62: lahana çorbası gerçekten iyi geldi herkeslere tavsiye ediyorum bu akşamda elmalimon tarçın karabiber ve karanfil karışımına başlıycam martın sonuna kadar 80 olmak istiyorum inşallah ama 46 dan 44e düştüm derken 44 bol geliyo artık 42 beden aldım dün biraz dar amaa 10 günlük işi var diye düşünüyorummmm:52:leslie yapmaya gidiyorum kızlar görüşürüz sonraaa hoççakalınn:66:

selam bacılarr ben geldimmm sabah bir açma dört zeytin bir dilim peynir bir bardak çayyy bir aast lesii bacımlann yürüdükk ara da diyet bisküvi...

cnmmm şuu lahana çorbasının tarifini verirmisinnn bende deniyimm bakemmm ayrıca seni de tebrik ediyorummm süperrr...

sabah bir ufak poğaça ve çay:16:
öğlen 1 tabak çorba 1 bardak ayran

selam bacılarr ben geldimmm sabah bir açma dört zeytin bir dilim peynir bir bardak çayyy bir aast lesii bacımlann yürüdükk ara da diyet bisküvi...

cnmmm şuu lahana çorbasının tarifini verirmisinnn bende deniyimm bakemmm ayrıca seni de tebrik ediyorummm süperrr...

benim kesin bi tarifim yok canım...lahana soğan maydonaz fix gerisi ben ne istersem o bi gün havuç domates , bi gün brokoli karnıbahar, bol baharat atıyorum ama zencefil kimyon karabiber kırmızı biber, az bi tuz yani bence bol sebzeli bol vitaminli bi çorba et suyu yada bulyonla yapan arkadaşlarda var bu çorbayı...sıcak ve limonlu bence hiç fena olmuyo güsel bile sayılabilir:66::56:

kaptanım ben 1 hafta senelik iznime çıktım tatile gidiorum o yüzden nete giremeyeceğim bu yüzden diskalifiye mi oluorum ?????

slm kızlar kusura bakmayın. ben bugün daha fenalaştım. gribim azaldı ama tatil için eve geldim hiç dışarı çıkmadığım halde anlamadığım bir şekilde üşüttüm. midem ağrısı felaket ve sırtıma bıçaklar batıyo sanki. tüm gün yattım. hap içtim o biraz rahatlattı. en azından eskisi kadar değil ağrım yoksa ben kendimi biliyom üşütünce kurtulmamın tek yolu parmağımı ağzıma sokmak :52:

teşk canım
umarım bende sizinle başarırım
günlük yedilkerimizimi paylaşıyoruz burda
yada günlük menümü veriliyor

canım hoşgeldin aramıza. ben takım kaptanıyım. julia anlatmış kuraları sana. inş beraberce verecez kiloları. rahatsız olduğum için takip edemedim. şuan ki kilon kaç not alıyım. tekrar hoşgeldin aramıza.:9:

cnm bak bunlarda kurallar ; uymak mecburi :16:

KURALLAR

1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)

2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.

3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.

4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.

5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.

6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.

çok tşk edrm cnm benim :9:

Ezgicimm sen gitmee sakınn:(:( versen de alsan da kal:(
Kızlar napıyorsunuz benim grip brz düzelmeye başladı.Sizler nasıl oldunuz bakalım?

bencede gitmesin dimi :29:
sevindim canım iyileştiğine darısı benim başıma

iyi hadi zor da olsa atlattık darısı kaptanın başına...kızlar benim cuma günü artık 80 sınırlarına girmem lazımmmmm:62: lahana çorbası gerçekten iyi geldi herkeslere tavsiye ediyorum bu akşamda elmalimon tarçın karabiber ve karanfil karışımına başlıycam martın sonuna kadar 80 olmak istiyorum inşallah ama 46 dan 44e düştüm derken 44 bol geliyo artık 42 beden aldım dün biraz dar amaa 10 günlük işi var diye düşünüyorummmm:52:leslie yapmaya gidiyorum kızlar görüşürüz sonraaa hoççakalınn:66:

inş 80 sınırın görürsün cnm ve ben inanıyorum bu azimle başaracaksın sen onu.:13:
süpersin ya yakında sıfır beden olcan valla :nazar:

kaptanım ben 1 hafta senelik iznime çıktım tatile gidiorum o yüzden nete giremeyeceğim bu yüzden diskalifiye mi oluorum ?????

yok cnm diskalifiye olmasın. sadece bir hafta mı gitcen. yani önümüzdeki cuma olmayacan listede diğer cuma olacan değil mi. böyle ise seni izne ayırmaya gerek yok. bir hafta gitti diğer hafta döndü olmasın. ben seni takımdaymışsın gibi kilonu aynı yazarım olur. bu arada dönüş tarihini bize kesin söyle. biliyorsun kurallar gereği söylediğin tarihten bir gün bile geç gelsen diskaifiye oluyorsun.

yok cnm diskalifiye olmasın. sadece bir hafta mı gitcen. yani önümüzdeki cuma olmayacan listede diğer cuma olacan değil mi. böyle ise seni izne ayırmaya gerek yok. bir hafta gitti diğer hafta döndü olmasın. ben seni takımdaymışsın gibi kilonu aynı yazarım olur. bu arada dönüş tarihini bize kesin söyle. biliyorsun kurallar gereği söylediğin tarihten bir gün bile geç gelsen diskaifiye oluyorsun.

en geç pazar günü burdayım ama siz pazartesi gibi düşünn insanlık hali bir günlük pay kalsın tmm mı teşekkür ederim cnm :34:

misafirlikten geldim şimdi ve ikramları yemedimmmmmmmmmmmmm....inanmıyorum kendime yaa...takımım takımım canım takımım bu takıma katılmasam hayatta veremezdim bu kilolarıı...haydi kızlar bu hafta tozunu atırralım şu listelerinn:65:bu aradayeni bi arkadaşımız katılmışş..mihri hoşgeldin aramıza...:64:

canım hoşgeldin aramıza. ben takım kaptanıyım. julia anlatmış kuraları sana. inş beraberce verecez kiloları. rahatsız olduğum için takip edemedim. şuan ki kilon kaç not alıyım. tekrar hoşgeldin aramıza.:9:

hoşbulduk canım
inşallah veririm bugün nişanlımda dedi kilo almışsın:( neyse
boyum 1.60 kilo 58
bugğn yediklerimide yazıyım
sabah 10da bir simit
öğlede yeme fırsatım olmadı 4 gibi yoğurt ve 1 tabak fasulye yemeği ekmek yarım dilim

Selam kızlar..iyi pazarlar hepinize..ben tam düzeldim diyordum ki dün gece yine fena oldum.Bu seferki daha kötü ya.ses falan herşey gitti..yatıyorum paso..off off kurtulamadım şu illetten:(:( Sabah daha iyiyim ama gece cok kötü oluyorum.ateşim falan cıkıyo..bakalım eğer brz daha sürerse doktora gitcem artık yeter ya..

Selam kızlar..iyi pazarlar hepinize..ben tam düzeldim diyordum ki dün gece yine fena oldum.Bu seferki daha kötü ya.ses falan herşey gitti..yatıyorum paso..off off kurtulamadım şu illetten:(:( Sabah daha iyiyim ama gece cok kötü oluyorum.ateşim falan cıkıyo..bakalım eğer brz daha sürerse doktora gitcem artık yeter ya..

ya bi düzelemedin tekrar tekrar geçmiş olsun bence yarın ilk iş doktora git sen geç bile kaldın bu kışda gelip gitmeyen grip herkeste var acil şifalar diyorum canım benimm

sabah lahana çorbası 3 köfte 3 şekersiz cay1dilim ekmek
öğle lahana çorbası salata ayran
akşamı şuan düşünme aşamasındayım ama kabak yemegi muhtemelen salata ve LAHANA ÇORBASIIIII:56: kayınannem gitsede spora başlasam ne güsel olçakk gel camartesi gellll....:64:

selam kızlar midem çok kötü ama yatmakla tatil bitti. bugün dışardaydım. midem kötü olduğu için sabah sıcak bişey olsun diye bir dilim ekmek ve bir kase çorba içtim
öğlen dışardaydım bi poğaça ve bir bardak meyve suyu
akşam bir kase çorba yarım tabak patates oturtması salata

en geç pazar günü burdayım ama siz pazartesi gibi düşünn insanlık hali bir günlük pay kalsın tmm mı teşekkür ederim cnm :34:

tamam canım

misafirlikten geldim şimdi ve ikramları yemedimmmmmmmmmmmmm....inanmıyorum kendime yaa...takımım takımım canım takımım bu takıma katılmasam hayatta veremezdim bu kilolarıı...haydi kızlar bu hafta tozunu atırralım şu listelerinn:65:bu aradayeni bi arkadaşımız katılmışş..mihri hoşgeldin aramıza...:64:

tebrik ederm canım nazar değmesin :nazar:

hoşbulduk canım
inşallah veririm bugün nişanlımda dedi kilo almışsın:( neyse
boyum 1.60 kilo 58
bugğn yediklerimide yazıyım
sabah 10da bir simit
öğlede yeme fırsatım olmadı 4 gibi yoğurt ve 1 tabak fasulye yemeği ekmek yarım dilim

tamam canım kaydediyim ben kilonu

geçmiş olsun canım bence biz keçi gribi olduk inatçı bırakmıyor bizi

sabah lahana çorbası 3 köfte 3 şekersiz cay1dilim ekmek
öğle lahana çorbası salata ayran
akşamı şuan düşünme aşamasındayım ama kabak yemegi muhtemelen salata ve LAHANA ÇORBASIIIII:56: kayınannem gitsede spora başlasam ne güsel olçakk gel camartesi gellll....:64:

kaynananıda al beraber spor yapın :52:

benim kaynananam gitti. bugün evi derledim topladım bol uyudum çünkü 1 haftadır sabahın köründe uyanıyorduk.
kaynanam göbeğime sarıldı bebek mi yoksa dedi. bende bebek değil göbek dedim:63: olsun gençken o da lazım filan dedi ben üzülmeyim diye.
yediklerime gelince
sabah 1 tane sahanda yumurta,domates salatalık,peynir
ara 100 kalorilik sade çikolata
öğle 7 pötibör bisküvi 1 kivi
akşam az soslu spagetti ve mantar çorbası 2 kase azcık ekmek.

yarın diyetisyene gidiyorum.kızlar bu bir aydır bu takımdayım en azından kilo amadım bu ay. veremedim ama önceden her ay 2 kilo almışım hesapladığıma göre ama yarın diyetisyen ne diyecek bakalım.

sabah çorba 3 saat sora patates yemeği
öğleden sonra dışardaydım hep 2 tane pide yedim çok yorulmuş ve acıkmıştım
ve şuanda açım yememk için zor tutuyorum kendimi

çok teşekkür ederim kızlar.yarın bugu yapcam sinüzit te var ya..hap içiorm..bakalım sanki düzelcek gibiyim.ona güveniorum bi anda hapsırık ve bas agrısıyla baslıo yarım saat içinde mahvedio halsizlik mide bulantısı fln.. üstüne üstlük bugün bi de regl oldum..off off..

Son düzenleme:
tünaydınnn kızlarrr dün bende öğleden sonra hep dışardaydım havayı güzel bulduk ailecek gezdik kuzumda temiz havanın tadını çıkardı bol bol öğlenleyin börek yedim ama sanırım akşama kadar yürümekle telafi ettim ....sabah bir buçuk dilim kepek ekmeği bir dilim peynir iki dilim çay içtim sadece...:26:

Back