- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.221
kahvaltı 1 dilim ekmek salatalık
ara muzlu süt
öğle 1 adet patlıcan dolması devamı gelecekk:)
annem tatlı getirmiş taaa 8 saatlik yoldan. yemesem ayıp olmaz mıydı kızlar siz söyleyin
kızlar çok özledim sizi. ama fırsat bulamıyorum girmeye. cumartesi gidecek misafirlerim. dün kaynanamı götürdüğümüz hastanede diyetisyen olduğunu gördüm. onları gönderince pazartesi gidecem inşallah. aynalar sende anakradasın beraber gidelim mi ne dersin?
slm kızlar ben ölüyorum keçi gribine yakalandım galiba bırakmıyor beni daha da kötüleşiyorum
bugün uyudum nerdeyse tüm gün.
canım sen ankaranın neredesin. ya ben diyetisyene gitmekten çekiniyorum ya psikolojik galiba. sanki dıştan belli olmuyor da diyetisyene gidince bak bu şişman diyeceklermiş gibi geliyo
lahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum
Selam kızlar ben de hala gribim.herkes grip sanırım of off.hepimize geçmiş olsun..Yarın kilo bildirimi yapcağımız gün çok heyecanlıyım ama bana veremedim gibi geliyor yine..Ezgicim kilo almana üzülme sen hamile bir bayansın:) Ne güzel yaa.Allahım en kısa zamanda beni de evli mutlu çocuklu yapar inşallah.Allah mutluluğunu daim etsin canım arkadaşım.Tüm takım arkadaşlarımın tabii ki de.
ben bu hafta kilo aldım
Selam kızlar ben de hala gribim.herkes grip sanırım of off.hepimize geçmiş olsun..Yarın kilo bildirimi yapcağımız gün çok heyecanlıyım ama bana veremedim gibi geliyor yine..Ezgicim kilo almana üzülme sen hamile bir bayansın:) Ne güzel yaa.Allahım en kısa zamanda beni de evli mutlu çocuklu yapar inşallah.Allah mutluluğunu daim etsin canım arkadaşım.Tüm takım arkadaşlarımın tabii ki de.
selam herkese.. iyi dileklerin için sağol. ben de sadece sonuncu kaldı çocuklu kısmı:)) umarım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versn hepimize Allah
selammmmbacularrrr
kiloooo bildirimiiiiiiiii 75.4 yaşasınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?