• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltı 1 dilim ekmek salatalık
ara muzlu süt
öğle 1 adet patlıcan dolması devamı gelecekk:)
annem tatlı getirmiş taaa 8 saatlik yoldan. yemesem ayıp olmaz mıydı kızlar siz söyleyin:14:

off patlıcan dolması:23: ben de akşama ne pişrsem diye düşünüyodum, dün yemek yapmadım aklıma bişi hgelmediği için, eşim yaptı , patates kavurdu yumurta kırdı yedik. şimdi eşim de yok. ben iyisi mi patlıcan dolması yapiiim

slm kızlar ben ölüyorum keçi gribine yakalandım galiba bırakmıyor beni daha da kötüleşiyorum :14:
bugün uyudum nerdeyse tüm gün.

kızlar çok özledim sizi. ama fırsat bulamıyorum girmeye. cumartesi gidecek misafirlerim. dün kaynanamı götürdüğümüz hastanede diyetisyen olduğunu gördüm. onları gönderince pazartesi gidecem inşallah. aynalar sende anakradasın beraber gidelim mi ne dersin?

canım sen ankaranın neredesin. ya ben diyetisyene gitmekten çekiniyorum ya psikolojik galiba. sanki dıştan belli olmuyor da diyetisyene gidince bak bu şişman diyeceklermiş gibi geliyo :52:

slm kızlar ben ölüyorum keçi gribine yakalandım galiba bırakmıyor beni daha da kötüleşiyorum :14:
bugün uyudum nerdeyse tüm gün.

canım sen ankaranın neredesin. ya ben diyetisyene gitmekten çekiniyorum ya psikolojik galiba. sanki dıştan belli olmuyor da diyetisyene gidince bak bu şişman diyeceklermiş gibi geliyo :52:

benim gribin de 13. günü falan, kim demiş 1 haftada geçiyo diye:19:
diyetisyen de o kadar kaba konuşmaz herhalde , ama obez diyebilir:27:

ben bu akşam lahana sarması diyeti yapıcam:1:

lahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum

kaptancım baharatlarla o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum lahana soğan domates havuc ve maydonoz bol baharat sıcak ve limonlu olunca gayet güzel bi çorba tabi sebzeyi seviyorsan:34:

bugünkü menüm. kahvaltı çay bir dilim ekmek peynir 3 zeytin ara 1 elma öğlen 3 kaşık yoğurtlu makarna ara elma akşam fırında sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar kızartması 1 bardak kola.. bugün spor yok.. pek iyi geçmedi bugünüm:(

çookk yoğundum bugün ayaklarım bacaklarım kopuyo valla bugün yediklerimi yazayım yatıcam hemen kızlar
sabah:lahana çorbası 2 dilim ekmek 1kk peynir 2 zeytin
öğle:lahana çorbası salata yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:lahana çorbası fırında patates 1 kaşık bulgur pilavı ayran benim giden 6,5 kilodan sonra metabolizmam iyce durdu galiba ben direniyorum o direnio aynı gibiyim bu hafta yarın akşam tartılcam bakalım inşallah yerimde saymamışımdır:50:

selamun aleykümmm bacılarrrr
sabah bir buçuk dilim kepekli ekmek iki bardak çay bir dilim peynir dört adet zeytin
ara bir adet profiterol kendim yaptım adet dönemim yaklaştı cnm tatlı çekti....offfffff....
gidemde sporumu yapıyımm:10:

Selam kızlar ben de hala gribim.herkes grip sanırım of off.hepimize geçmiş olsun..Yarın kilo bildirimi yapcağımız gün çok heyecanlıyım ama bana veremedim gibi geliyor yine..Ezgicim kilo almana üzülme sen hamile bir bayansın:) Ne güzel yaa.Allahım en kısa zamanda beni de evli mutlu çocuklu yapar inşallah.Allah mutluluğunu daim etsin canım arkadaşım.Tüm takım arkadaşlarımın tabii ki de.:71:

Selam kızlar ben de hala gribim.herkes grip sanırım of off.hepimize geçmiş olsun..Yarın kilo bildirimi yapcağımız gün çok heyecanlıyım ama bana veremedim gibi geliyor yine..Ezgicim kilo almana üzülme sen hamile bir bayansın:) Ne güzel yaa.Allahım en kısa zamanda beni de evli mutlu çocuklu yapar inşallah.Allah mutluluğunu daim etsin canım arkadaşım.Tüm takım arkadaşlarımın tabii ki de.:71:

selam herkese.. iyi dileklerin için sağol. ben de sadece sonuncu kaldı çocuklu kısmı:)) umarım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versn hepimize Allah

sabah yarım simit bir bardak şekersiz çay
öğlen yarım tatlı kaşığı bal 3 zytin , 1 dilim peynir , 1 tane saatalık , 1 dilim ekmek

kızlar kusura bakmayın bu hastalık beni mahvetti. durmadan uyuyorum. o yüzden pek paylaşımda bulunamıyorum. özür dilerim herkesten

ben bu hafta kilo aldım :(

canım bend ealdım durmadan uyumaktan :43:
ama sende normal hamilesin

sanada geçmiş olsun canım. salgın var napalım

selam herkese.. iyi dileklerin için sağol. ben de sadece sonuncu kaldı çocuklu kısmı:)) umarım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versn hepimize Allah

amin canım inş tez zamanda allah sanada verir. ben daha kocayı bulamadığım için banada versin diyemiyorum :52:

kızlar yarın bildirim zamanı 12 ye kadar herkes yapmayı unutmasın

14. TAKIM 192. ETAP

aynalar ( 103,6 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 60,9 / / / % )
Eleven ( 82,2 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
bitanesii ( 75,9 / / / % )
triptofan ( 82,4 / / / % )
julia_ ( 59,7 / / / % )
anşaaa ( 91,4 / / / % )
cimeka ( 87,0 / / / % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 626,9 / / / % )

evveet selam güzellerr...tatlı krizi ile uğraşmak ne zor yaaa malum günlerim yaklaştı çok fenayımm...bugün yediklerm
sabah:lahana çorbası 2 dilim ekmek 4 zeyti
öğle:lahana çorbası salata yoğurt
akşam:lahana çorbası brokoli salatası ızgara köfte 3 tane
ben bu aralar hiç spor yapamıyorum malum kayınannem var:1:leslie yaptım bi gün kadın deliymişim gibi baktı :21:pek umrumda diil ama ağzına laf vermekte istemiyorum...o yüzden biraz ara verdim.bol bolda su içtim malummm...eyyy güneş... doğda tartılıyımmm:64:

kızlar bende anşa gibi kaynanam olduğu için spor yapamıyorum. ama herzamankinden erken kalkıyorum tüm gün hizmet ve biliyomusunuz kabızlığım kalmadı.demekki erken kalkmak ve hareketli yaşamak lazım.

bugün yediklerim sabah 4-5 çatal patates kızartması,çay,ekmek yemedim
öğle brokoli ve karnıbahar haşlaması yine 4-5 çatal patates kızartması 4-5 kaşık mantı(tabağımı bitiremedim):)
ara 1 portakal 1 mandalina
akşam 1 kase yayla çorbası 2 kaşık bulgur pilavı tavuklu mantar(yine tabağımı bitiremedim büyük gelişme)

evet bende hastayım ateşim var ve çok halsizim uyku diye ölüyorum ama onları salonda bırakıp uyuyamam.

aynalar cnm pc bozuk bnm dükkanda ki eğer yapılırsa yarın sabah bildirime geleceğim ama olmazsa ben şimdiden yapayım bildirim malesef bu hafta kötü 59.5 kg yim veremiorum çok artık :31:

Back