Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar az önce 1 kase corba içtim ekmeksiz.Şimdi de 1 mandalina yedim..Hava güzel ama ben çıkamıyorum ne zaman çıksam hasta oluyorum tamamen düzelmeden çıkmıycamm.

selam kızlar az önce 1 kase corba içtim ekmeksiz.Şimdi de 1 mandalina yedim..Hava güzel ama ben çıkamıyorum ne zaman çıksam hasta oluyorum tamamen düzelmeden çıkmıycamm.

valla canım bende senin gibiyim ama çıkmam lazım sivasta dört duvarın içindeyim. hastada olsam çıkmam lazım tatil bitti çünkü

valla canım bende senin gibiyim ama çıkmam lazım sivasta dört duvarın içindeyim. hastada olsam çıkmam lazım tatil bitti çünkü

acık hava iyi gelir diyorlar ama bu sefer bana iyi gelmedi.istersen sıkı sıkı giyin çık dicem ama sivas buz gibidir bence çıkma

arkadaşlar selam. deli oldum ya...cuma gününden ber internet yoktu. şimdi yapıldı.. ben paylaşım yapamadım tabi... lütfen beni atmamış olun..elimde değildi sonuçta..4 gündür sürekli bu vardı aklımda..konu komşumda da net yok( hala sizinle olduğumu söyleyin lütfeeeeeennnn...:18:

ahanda gözümüzden kaçmış, tam 4 gün olmuş
cimeka cuma günü girdinse bu gün geldiğine göre sadece cumartesi ve pazar devamsız sayılırsın yani 2 gün

ahanda gözümüzden kaçmış, tam 4 gün olmuş
cimeka cuma günü girdinse bu gün geldiğine göre sadece cumartesi ve pazar devamsız sayılırsın yani 2 gün

çaktırmasa mıydım acaba:)) cuma girp girmediğimi hatırlamıyorum..ama internetimin olmaması zaten geçerli bir sebep bence.. devam edeyim en iyisi

bugün erken kalktığım için akşam yemeğimi de yedm.. zaten az sonra hava kararır burda çok ta erken değil.. sabah kahvaltım domates salatalık 3 dilim kepek ekmek beyaz peynir br çay kaşığı bal 2 zeytn___ ara yok ___öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı 4 5 kaık yoğurt____ ara elma___ akşam öğle ile aynı pilav yediğim için ekmek yok... spor 40 dk yürüyüş...

cimekacığım menülerin dengeli maşallah, sadece araöğün eksiğin var. dolayısı ile meyven de eksik. spor yapmışsın maşallah. bence yediklerin de çok değil. bazı arkadaşlar 3 dilim ekmeğe çok diyebilir ama bence değil, sonuçta kiloya göre de düşünülmeli, 80 kilo bir insanın yediği ile 60 kilo birininki aynı olmamalı, şimdiden 1 dilim ekmek yersen 60 kiloya düşüp metabolizman yavaşladığında napacaksın,bence doğru yoldasın yalnız araöğünlere dikkat etmek lazım (bu lafı kendime de söylüyorum ben de dikkat etmez oldum)
3 anaöğün+3 araöğün= %100 başarı
3 anaöğün+0 araöğün= %50 başarı

sağol canım yorumun içn.. çok haklısın ara öğün ve spor çok önemli... oturacak zamanla.. hele dönem başlasın. çalışırken daha düzenli olabliyorum.. evdeyken ha birazdan şunu da yapıyım bunu da yapıyım derken vakit geçiyor.. ama okula giderken herşey planlı oluyor bende..

selam kızlar nabersiniz?ben bugün diyetisyene gittim ama halledemedim işleri yarında gidecem.test işleri vs var ilk gitmede biraz sıkıntı sonmrasında kolay. ne yapacağımı bilemediğim için iyi olacak. çoook şey duyunca insanın kafası karışıyo şu diyeti bu diyeti. haaa lahana almıştım bugün en güzel çorba tarifi hangisi ya sizce bir sürü çorba tarifi var kerevizlisi soğanlısı.

kızlar ben geldimm.Akşam fırında patates fırında tavuk.1 tabak.az önce bir mandalina yarım portakal:):82:

bence iksi demaksat çeşitli sebzelerden yensin diye. hem bazı kürler uzun süre yapılmamalı deniyor, ara vermek lazım lahanayı bırakıp kerevize geçmek bu açıdan iyi olabilir,sonuçta ikisnin de kalorisi çok düşük
kızlar ben geldimm.Akşam fırında patates fırında tavuk.1 tabak.az önce bir mandalina yarım portakal:):82:
pinkcatın eski menüsü geri geldi
ben dün akşam yemek yiyemedim, o bayıla bayıla yediğim makarna bile midemi bulandırdı, yoğurt zaten kokuyo gibi geldi. düşüne düşüne yiyecek bişi buldum gene: fıstık:26: keşke yemek yeseydim daha az kalori almış olurdum. ardından da akşam oturmasına gittik, 1 dilim kek, 5-6 fındık, çubuk kraker, kayısı kurusu yedim.
eve gelince 1 portakal.
sabah henüz mide bulantım yüzünden kahvaltı yapamadım, birazdan arkadaşların kahvaltılıklarından otlanıcam, tuzlu peynir mideme iyi geliyor.
öğlen için barbunya yemeği yaptım onu yiyeceğim.kilomu haftasonu cum agüne göre 400 gram az gördüm ama bugün gene aynıydı,cumaya umarım 61 civarında çıkarım:2:

günaydınn kızlarrrrrrrrr
sabah bir fincan çayyyy ve tuzlu bisküvü yedim çeyrek paket...hiç bişey cnm istemiyo........

sabah sekizde hastaneye gitti sıra alamadım yaa insanlar hastanede mi uyuyor? ama pes etmeycem yarın 6 da gidecem diyetisyeni gördüm çok kanım kaynadı. öğretmenini sevince başarılı olan öğrencilerdenim galiba.inanıyorum sağlıklı ve kalıcı verecem kilomu.
kahvaltım 1 simit salatalık 5 zeytin yarım kk peynir.

tatil herkesi vurdu galiba ya bende uyumak istiyorum...son lahana çorbamı kaynattım bugün cumaya kadar lahanaya devam ara vericem 1 hafta...siz neler yapıyosunuz??acayip dercede spora ihtiyacım var bennnimmmama haftaya kadar biraz sabır etcezz...bugün yedilkerim
sabah:3 tane kuru pasta yeşilçay lahana çorbası
öğle:1 elma domates çorbası yoğurt salata
akşam:lahana çorbası 1kaşık prinç pilavıı

menüm

sabah çay peynr 2 3 zeytin 3 dilim ekmek 2 tane hoşbeş gofret:)
ara elma
öğle yok
ara portakal
akşam2 dilim ekmek biraz et sote 3 4 kaşık kadar. salata ayran
akşamda bir bardak süt ve elma düşünüyorum..sporum yok.. bügün iyi değild...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…