- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.201
Sabah:
- İnce bir dilim yağsız beyaz peynir
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
- 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
Öğle yemeği ile aynı.
benim listem bu tarz birşey.. tabi ufak değişiklikler yapılabilir.. ben etli sebze falan yapıyorum bazen..meyvenn yanında süt içtğim de oluyor..
bugün neler yedim..
kahvaltı çay bir dilim kepek ekmek domates salatalık peynir 5 tane zeytin. arada bir elma öğlen br kase şehrye çorbası karnabahar haşlaması bir dilim kepek ekmek ara yoğurt akşam sebze yemeği ton balıklı salata br dilm ekmek biraz sonra da meyve yerim bir tane..
1 saat spor.. b-fite gidyorum çevrenizde varsa tavsye ederim. br gün ücretsiz denemeye gidn en azından..
cimekacım aramıza h.g cnmdilerim bizimle beraber dilediğin kiloya ulaşırsın cnm
hoşbulduk sağol...inşalllah başaracağım
ins cnm paylaşımlarını beklioruz
3 hafta sonra evleniyor musun?
cimeka hoşgeldin aramıza...bugün paylaşım çok olmuş ama ben kaçırmışım her zamanki gibi...
sabah:lahana çorbası elma greyfurt
arada şekersiz kahve çay ne isteseniz
öğle:lahana çorbası salata 2 dilim ekmek
ara elma
akşam lahana çorbası salata 2 kaşık bulgur pilavı
ilerleyen saatlerde 1 portakal 1 nar...bol meyve içerikli bi gündü
cimeka hoşgeldin aramıza...bugün paylaşım çok olmuş ama ben kaçırmışım her zamanki gibi...
sabah:lahana çorbası elma greyfurt
arada şekersiz kahve çay ne isteseniz
öğle:lahana çorbası salata 2 dilim ekmek
ara elma
akşam lahana çorbası salata 2 kaşık bulgur pilavı
ilerleyen saatlerde 1 portakal 1 nar...bol meyve içerikli bi gündü
canım hoşgeldin. ben de öğretmenim meslektaşız demek ne güzel.
şuan takımda 9 kişiyiz. belli kuralalrımız var. aşağıda kuaralalrımızı yazcam. inş birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız. tekrar hoşgeldin aramıza
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
he he he benim canım dün yaş pasta çekti, oğlumun bir hafta sonra doğum günü var onun yerine şimdiden yedimselam kızlar nasılsınız?Ben hiç vakit kaybetmeden dün yediklerimi yazayım.Sabah 1 kase çorba 1 açma.Akşam etli nohut yanına bir kaşık pilav.
Bugün daha hiçbişey yemedim.kardeşimin d.günü akşam kutlucaz pasta fln kescez.Onu yemek için gn boyunca bişey yemedim.yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım.Hoşgeldiniz:
ahanda bir kova burcu dahakardeşinin doğum gününü kutlarım canım nice mutlu yıllara. 2 gün sonra da benim doğum günüm bende pasta istiyom
cimeka aramıza hoş geldin, umarım tekrar başarırsın. b fiti duymuştum, daha doğrusu facebookta fotoğraflarını görmüştüm, yöneticilerinin toplantısı varmış, hepsi kadındı ilginç geldi bana, türkiye çapında kadın yöneticilerin yönettiği çalıştığı bir spor salonu zinciri...bugün neler yedim..
kahvaltı çay bir dilim kepek ekmek domates salatalık peynir 5 tane zeytin. arada bir elma öğlen br kase şehrye çorbası karnabahar haşlaması bir dilim kepek ekmek ara yoğurt akşam sebze yemeği ton balıklı salata br dilm ekmek biraz sonra da meyve yerim bir tane..
1 saat spor.. b-fite gidyorum çevrenizde varsa tavsye ederim. br gün ücretsiz denemeye gidn en azından..
lahana yemeği olunca ben seviyorum suyunun çekilmez olacağını düşünüyorum. lahana suyu ile zayıflayanlar sanırım mide bulantısından bişey yiyemedikleri için zayıflıyolahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum
hoşbulduk canım.. senn menün çok ağır değil mi yabir de arkadaşlar troidlerinize falan baktırdınız mı boşa kürek çekmeyin diye..ben de var malesef ama ilacımı alıyorum sonuçta..ilaç almamış olsam hem sağlığımı kaybederim hem de hayatta zayıflayamam..
günaydınnn kızlarr
cimeka hoş geldin cnm...
sabah bir buçuk dilim kepekli ekmek 5 adet zeytin bir dilim peynir bir tatlı kaşığı reçel bir bardak çay..,
cimeka ne güzel spora gidiyosun benim bulunduğum yerde yok spor salonu olsa bende gitmeyi çok isterdim ben de evde spor yapıyorum hergün bir saat güzel kilo verdiriyo spor ben bunu bilir bunu sölerim spora devam kilolara elveda......
kahvaltı 1 dilim ekmek salatalık
ara muzlu süt
öğle 1 adet patlıcan dolması devamı gelecekk:)
annem tatlı getirmiş taaa 8 saatlik yoldan. yemesem ayıp olmaz mıydı kızlar siz söyleyin
hoşbulduk canım... evde spor konusunda leslie sansone 5 mile fat burnnig walk tavsiye ederim..
bende lesi ve jillian yapıyorum evde zaten cnm.ama jillian lesi ye göre daha kardio hareketler yapıyo o yüzden daha kolay kilo verdiyo bence...gitsinnn kilolarrr.....kızçemi uyutayım hemen koşcam spora....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?