Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün neler yedim..

kahvaltı çay bir dilim kepek ekmek domates salatalık peynir 5 tane zeytin. arada bir elma öğlen br kase şehrye çorbası karnabahar haşlaması bir dilim kepek ekmek ara yoğurt akşam sebze yemeği ton balıklı salata br dilm ekmek biraz sonra da meyve yerim bir tane..
1 saat spor.. b-fite gidyorum çevrenizde varsa tavsye ederim. br gün ücretsiz denemeye gidn en azından..

selam kızlar uyudum yine bu hastalık beni öldürüyo geçmiyo bir türlü akşam bir tabak çorba, 3 kaşık patatesli tavuk yemeğinden yedim. birazda salata

süpersin canım çok güzel bir liste

cimekacım aramıza h.g cnm dilerim bizimle beraber dilediğin kiloya ulaşırsın cnm

cimeka hoşgeldin aramıza...bugün paylaşım çok olmuş ama ben kaçırmışım her zamanki gibi...
sabah:lahana çorbası elma greyfurt
arada şekersiz kahve çay ne isteseniz
öğle:lahana çorbası salata 2 dilim ekmek
ara elma
akşam lahana çorbası salata 2 kaşık bulgur pilavı
ilerleyen saatlerde 1 portakal 1 nar...bol meyve içerikli bi gündü

lahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum

hoşbulduk canım.. senn menün çok ağır değil mi ya bir de arkadaşlar troidlerinize falan baktırdınız mı boşa kürek çekmeyin diye..ben de var malesef ama ilacımı alıyorum sonuçta..ilaç almamış olsam hem sağlığımı kaybederim hem de hayatta zayıflayamam..

acımak yoooook

he he he benim canım dün yaş pasta çekti, oğlumun bir hafta sonra doğum günü var onun yerine şimdiden yedim 1 dilim yedim ama yanında da asitli içecek yoktu. ama hatalıydım çünkü öğlen de keyfime göre şeyler yemiştim:26:

kardeşinin doğum gününü kutlarım canım nice mutlu yıllara. 2 gün sonra da benim doğum günüm bende pasta istiyom
ahanda bir kova burcu daha

cimeka aramıza hoş geldin, umarım tekrar başarırsın. b fiti duymuştum, daha doğrusu facebookta fotoğraflarını görmüştüm, yöneticilerinin toplantısı varmış, hepsi kadındı ilginç geldi bana, türkiye çapında kadın yöneticilerin yönettiği çalıştığı bir spor salonu zinciri...

lahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum
lahana yemeği olunca ben seviyorum suyunun çekilmez olacağını düşünüyorum. lahana suyu ile zayıflayanlar sanırım mide bulantısından bişey yiyemedikleri için zayıflıyo

geçmiş olsun canım, metabolizmayı gerçekten olumsuz etkiliyor troid, ben de yok şükür...ama sanırım karnımda fil var, çok iştrahlı biriyim bu arada ben hamileyim, henüz takımdan çıkıp çıkmadığım belli değil:26:, gene de hamileik boyunca burada olucam sağlıklı kilo alıcam inşallah. bu arada ben önce 74ten 67ye düştüm sonra takıma girip 61e kadar düşebildim.hamilelik düşündüğüm için önceki doğumda ve sonrasında aldığım kilolardan kurtulup öyle hamile kaldım, biraz daha versem iyi olurdu aslında. sen de hamilelik öncesi kilo vermekle iyi edersin. hamileliğin son zamanlarında çok kilo alınıyor ve hakikaten yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. vermek de öyle kolay olmuyor, emzirirken kilo verilir diyorlar hep ama emzirmek acayip iştah açıyor bunnu unutuyorlar.
asıl mevzuyu yazmamışım belki duymuşsundur ibrahim saraçoğlu troid hastaları için dereotunu tavsiye edyor hem de çok iddialı. sanırım her yemekten önce 3 yemek kaşığı kadar yenmesini öneriyordu. ayrıntılı bir şekilde araştır istersen , kaç hafta ssürecek ne kadar ara verilecek

günaydın kızlar

sabah kahvaltım ; 1/2 simit 1 bardak şekersiz çay saat 11 gibi de 1 tane salatalık yiyeceğim

günaydın takım:) b-fit evet sadece kadınların açabildiği ve gidebildği bir yer..ve sadece spor merkezi değil etkinlikler falan da oluyor. daha çok ev hanımlarının kendne zaman ayırması için daha çok aktfleşmesi düşünülmüş.. spor sistem çok güzel yarım saat onların kendine özel sistemi ile çalışıyoruz.yarım saat te bölgesel.. 1 saat az gibi ama yetiyor..
dere otu demiş br arkadaşım(daha ismlernzi aklımda tutamıyorum kusura bakmayın) ben de evet btkileri severim bitki tedavilerini fakat bazen de gerçekten dikkatli kullanılması gerek.ben ilaç aldığım için etkileşimlerinden çekinrim.yani bitkisel ve tıbbi tedaviyi çoğunluk aynı zamanda yapmam.. mesela lahana tiroid fonksiyonlarındaki bazı bozukluklarda çooooook dikkat edilmesi gereken bir bitki. brokoli karnabahar da öyle... birşey düzeltirken birşeyi bozmayalım...

günaydınnn kızlarr
cimeka hoş geldin cnm...
sabah bir buçuk dilim kepekli ekmek 5 adet zeytin bir dilim peynir bir tatlı kaşığı reçel bir bardak çay..,
cimeka ne güzel spora gidiyosun benim bulunduğum yerde yok spor salonu olsa bende gitmeyi çok isterdim ben de evde spor yapıyorum hergün bir saat güzel kilo verdiriyo spor ben bunu bilir bunu sölerim spora devam kilolara elveda......

hoşbulduk canım... evde spor konusunda leslie sansone 5 mile fat burnnig walk tavsiye ederim..

kızlar çok özledim sizi. ama fırsat bulamıyorum girmeye. cumartesi gidecek misafirlerim. dün kaynanamı götürdüğümüz hastanede diyetisyen olduğunu gördüm. onları gönderince pazartesi gidecem inşallah. aynalar sende anakradasın beraber gidelim mi ne dersin?

kahvaltı 1 dilim ekmek salatalık
ara muzlu süt
öğle 1 adet patlıcan dolması devamı gelecekk:)
annem tatlı getirmiş taaa 8 saatlik yoldan. yemesem ayıp olmaz mıydı kızlar siz söyleyin

kahvaltı 1 dilim ekmek salatalık
ara muzlu süt
öğle 1 adet patlıcan dolması devamı gelecekk:)
annem tatlı getirmiş taaa 8 saatlik yoldan. yemesem ayıp olmaz mıydı kızlar siz söyleyin

tatlı mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı bnm de cnm çok iştio ama akşama sütlü tatlı yapcam muhallebi fln sende bi çatal al cnm sonuçta vucudun tatlıya da ihtiyacı var dem,

hoşbulduk canım... evde spor konusunda leslie sansone 5 mile fat burnnig walk tavsiye ederim..

bende lesi ve jillian yapıyorum evde zaten cnm.ama jillian lesi ye göre daha kardio hareketler yapıyo o yüzden daha kolay kilo verdiyo bence...gitsinnn kilolarrr.....kızçemi uyutayım hemen koşcam spora....

bende lesi ve jillian yapıyorum evde zaten cnm.ama jillian lesi ye göre daha kardio hareketler yapıyo o yüzden daha kolay kilo verdiyo bence...gitsinnn kilolarrr.....kızçemi uyutayım hemen koşcam spora....

jillianı nerde bulabilirz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…