- 4 Aralık 2010
- 3.444
- 6.189
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.201
kızlar hepınıze gunaydın tostumu yedım sızı beklıyorum
ya olsa hemen gidicem. burada malesef belediyenin öyle etkinlikleri yok. ankarda da beltek vardı. öğrenciyken 3 tane beleş kursuna gitmiştim,burada malesef yokelifcim 70 tl pahalı tabii.Bizim burda kültür merkezinde bedava ben de yararlanıyım dedim.Bir sürü kurs var öyle.Boş durmaktan daha iyidir diye 3 kursa gidiyorum ben.Sen de bir bak istersen bulunduğun şehire.Mesele ben Kocaelindeyim Komek diye geçiyor İstanbulda İsmek sen yine bir araştır derim çok faydalı.Boşuna para verme.Ben üniversitedeyken 3 aylık yazılmıştım peşinde 150 tl vermiştim 2 3 kerecik gittim.Burda öyle değil devam zorunluluğu var sertifika veriyorlar.Kuzenimle gidiyorum ben yanında biri olunca daha cok gidesi geliyor insanın açıkçası.Bir de zevkli oluyo genelde yaşı büyük kadınlar var en gençler biziz sanırım ama onlarla muhabbet sohbet çok keyifli oluyor.Bence bir öğren hem kilo vermene yardımcı olur hem de güzel vakit geçirirsin cebinden de birşey çıkmaz:)
Kaptan sana ceza verelim biz en iyissiBaşla rejime başlasan gerisi gelir
sabah:2 kaşık nesfit 4kaşık süt
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 çubuk galeta,2 yaprak galeta
10 dk yürüyüş
1 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tb taze börülce, yoğurt
spor:
p.tesi: 100 dk
salı:50 dk
saçlarımı kestirdim. hiç hoş olmadı.sinirlerim bozuk. 10 aydır önleri uzatıyordum çenemin altına kadar düz insin diye.kadın makası bi vurdu önlere durrr demeye kalmadı, gitti
önler kısa, devamı biranda uzayan bir saç.( ovalde indirtmedim. kendimi berbat hissediyorum.
eşim gelsin saçlarımı boyatcam.belki biraz moralim yerine gelir. yoksa kendim kescem saçlarımı.
aslında saç kesmeyi biliyorum ama kendimde denemedim.annemin, eşimin, komşuların saçlarını kesmişliğim var.
çok üzgünüm çok, yarın işe bile gidesim yok
kahvaltı 1 dilim ekmek patates kızartması 4 dilim. peynir biraz.
ara bir mandalina
öğle karnıbahar yemeği yoğurt,5 tane yaprak sarma.
ara 1 bardak süt , çubuk kraker bir paket
akşam yine karnıbahar.1 kase çorba
ara mandalina ve elma
nasıl kızlar? olacak galiba bu işi başarıcaz.
okulda ve evde aynı yemek olunca çok kötü oluyo ya.birazdan yürüyüş yapacam inşallah ama hiç halim yok.az önce eşimle eski resimlere baktık ne zayıfmışım yaa hemen dönelim geri o hale olmamı
eskiden bu bol geliyor, beni şişman gösteriyor diye giymediğim kıyafetlere şimdi bacağım , kolum anca sığıyor. çocuk giysisi gibi geliyor bakınca. uzun zamandır X bedenlerden aşağı düşemedim inşallah M yide görürüz :))
canım teşekkürederim,bak dediğini denedim ve oldu galiba
boşveeeerrrr üzülme canım dibi sende yine uzar ama işini dikkatli yapan hiçbir kuaför görmedim ben zaten.
evet kesinlikle haklısın canım,bazen göbeğimi döner bıçağıyla kesip atasım geliyor,sanırım fazla olan tüm kilolarım bel ve göbeğimde,diğer yerlerim incecik offf offf
sabah:1 yumurta,1 dillim ekmek,azıcık tel peyniri,domates,salatalık,5 adet ince yuvarlak kesim sucuk.
öğlen:karnım acıkmadı boş geçirdim,bu arada hiç su içmediğimin farkına vardım ama hala içmiyorum,akşamüstü 1 bardak şekersiz nescafe ve 3 adet diyet form büsküvi
akşam:1 dilim fırın makarna yine,ama akşam misafirliğe gittim fazla kaçırdım galiba 2 tane baklava ve 3 tane tuzlu pastayı hüplettim,ben bu gidişle zor zayıflarım,yazdıklarıma baktımda diyet yapıyorum diye ben kendimi kandırıyorum galiba,kilo almazsam iyi.
Kızlar tünaydın çok kötü bir gece gecirdim sabaha kadar uyuyamadım.Bu düzen mahvedecek beni.Dolayısıyla step işi yattı.Sabah 8 de uyuyabildim 2 de kalktım.Bir sorunum falan da yok kafama taktığım bir türlü uyuyamıyorumNeyse dün akşam bir tabak mantı yedim Daha hiçbişey yemedim akşama sanırsam balık var.
Slm kızlar ben fikir değiştirdim zyıflamadan bebek sahibi olucam sonra inş hepsini birden vercem o yüzden gelemedim kusra bakmayın hepinizi kocaman öptm
elifezgi;16642498 [COLOR="indigo" .!.:himeros öğle yemeğin çok hafif olmuş, hatta yemek yememiş atıştırmışsın. araöğün falan da yok. aç kalma konusunda baya azimlisin.iradeni tebrik ediyor ascık yemek yemeni öneriyorum.
kuaför meselesi de kötü olmuş. sakınılan göze çöp batmış sanki, sen aylarca uzat bir makas darbesi ile hayallerin yıkılsın. çare yok bi daha uzatırsın artık. çok da kötü olmamıştır belki de. güzel yönlerini görmeye çalış[/COLOR]
QUOTE]
dünün acısını bugün çıkardım baksana.
şimdi yeşilçayımı yudumluyorum.
telafi edermi bilmem
saçlarada alıştım. uçlarında kırıklar çoktu.iyi oldu :)) ilk başta alışamıyor insan, birde aklımdaki model olmayınca. ama şimdi iyi oldu diyom.
bi arkadaşa söyledim de, yorumu: hiç derdin yokmu başka, siz kadınlar nasıl varlıklarsınız anlamıyorum dedierkekler daha basit düşünüyor.
bugün için bana ne deseniz hakkınız var
sabah:4 galeta
işe arabayla gittim.
1 nescafe içtim
öğle:yarım ekmek et döner+ayran
20 dk yürüyüş
1 çay+yarım dilim baklava(yine arkadaşlar almış)
30 dk yürüyüş
akşam: hiçbirşey yemek istemiyorum.ama meyveyle geçircem.
portakal, mandalina yicem. bide salata.
öğlen kaçamak yaptım :)) ama sabah ve akşam böyle olursa içim rahat olacak.
dünde pek bişey yememiştim.
bide fasülyeymiş meğer dün yediğim,ben börülce sanmıştım.
genelde fasülyeyle baklayı karıştırırdım ama bu safer fasülyeyi börülceye benzetmişim
sabah tartıda 90,1 gördüm yine.bakalım sonuç ne olacak.
spor
p.tesi:100 dk
salı:50 dk
çarşamba:50 dk
toplam:200 dk
geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..
evet canım tempolu yürüyorum. işe geç kalmayayım diye hızlı hızlı yürüyorum.ya ara sıra olur öyle şeyler. hep diyet hep diyet olmaz.haftada bir bence insan kendisini ödüllendirmeli.yarım ekmek biraz fazla olabilir ama diğer öğünden ekmeği kısmışsın zaten. yağlı yememişsin, kızartma yememişsin, daha ne olsun.haftada bir ödüllendir kendini. bizim arkadaşla haftada bir et döner yeme günümüz var. tabakta et döner alıyoruz ilk hafta ekmeksiz yemiştim ama sonraki hafta sıcak pideyi görünce götürdüm pidelerineyse bi dahaki sefere ekmek konusunda daha dikkatli olurum.
ekmeği azaltmışsın ama akşam sadece salatalık yemekle çok abartmışsın bence yeseydin şööööle güzel bi sebze yemeği yanında da yoğurt, süper olurdu. yürüyüşler de iyi gidiyor bakıyorum da ? ama tempolu mu acaba?
Herkesee merhabaabende yeni üyeyim 20 yaşında öğrenciyim ve aranıza yeni geldm.
Bnde kilolarımı vermştm ama tekrar aldmAma vazgeçmek yok ve şimdi tekrar zayıflamak istiyorum...
1.67 boyundaym 65 kilodayım hangi gruba geçmem gerekiyor şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?