Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin aramıza.başlangıç kilon 65,1 demek. umarım cumaya kadar da kilo verirsin. bu arada akşam yatmadan önce tartılıyorsun ya kendine haksızlık ediyorsun:26: sabah aç karna wcye gidiop gel hafif kıyafetlerle tartıl ok, doğru kilo budur. 1,5 -2 kg daha az çıkarsın akşama göre...
herkesin bir kestane pişmanlığı oldu. gelecek günlere bakacaz artık. havalar soğuyunca kestane, patlamış mısır canı çekiyor insanın.

patlamış mısır kestaneden daha masum. 1 su bardağı patlamış hali 1 dilim ekmek kalorisinde tabi yağsız olmak kaydıyla...

kızlar sizin yarışmanızda ben de varım. epeydir yürüyüş yapmak istiyorum,hatta yürüyorum da ama yağmur çamur falan olunca kolayca vaz geçiyorum. herkes düzenli olarak yürüyüşlerini yazsın.
hatta şöyle bir teklifim olacak cuma gününden başlayarak yürüyüşlerimi yazalım.
örneğin.
1. gün cuma: 30 dk
2,gün cumartesi 45 dk yürüdüm+ 30dk cumadan= 75 dk toplam
3, gün pazar:10 dk= 10+ önceki toplam (75) = 85 dk
pazartesi:5+ önceki toplam (85):90 dk
salı: 0+90
çarşamba: 120 dk +önceki toplam (90)=210
perşembe:30 dk +bir önceki toplam(210) =240

bu kişi 1 haftada 240 dk yürümüş.
a şahsı hergün yürüdüğü süreleri üst üste ekleyerek bu şekilde kilo bildirimi yaparken 1 haftada yürüyüş yaptığı toplam süreyi de bildirmiş olacak, bildirecek.

hem bu şekilde toplayarak bildirirsek yarışma havasına gieriz. mesela ayyy ben daha 100 dakika yürüdüm bu hafta 1. olmam lazım diye yürüyüşü arttıracaklar olabilir. nasıl olur sizce? bu hafta bi deneyelim. bu defalık pazrtesiden yani bugünden başlayalım. en son perşembe gece 12 ye kadar yürüyüşü de ekleyip cuma sabah kilolar ile bildirlim.

hoşgeldin diyen arkadaşlarr sağolunnn hoşbuldummm...
bugün sabah bir bardak elmasirkeli suyumu içtim daha sonra diyet bisküvi yedim yarım paket ara öğün taze sıktığım portakal suyumu içtim sporumu yaptım 100 adet mekiğimi çektim..akşamada yürüyüş inş...

elifezgi canım yarışmaya 66,5 kiloyla başladım,ana sayfadada belirtmiştim,aynalar biliyor olması lazım.ama benim kilo vermem biraz zor,ilk günler 65,10 oldum o kadar.ortalıklarda aç aç dolaşıyorum ama zayıflamam gerekirken şuan 65,5 geliyorum,delirmek üzereyim kızlar yaaaa.

Son düzenleme:
sabah:1kase nesfit+1 bardak yarım yağlı süt
20 dk yürüyüş
1 nescafe
20 dk yürüyüş
öğle:150 gr tavuk,1 dilim kepek ekmeği, marul ve 2 çiğköfte
20 dk yürüyüş
1 çay+1yeşilçay
40 dk yürüyüş
1 br limonlu ılık su
akşam: belli değil.

son kilo:91,1
boy:168
BMI: 32.2

SPOR:
Pazartesi:100 dk yürüyüş

ilk bildirim benden olsun kızlar.. yarışa bende varım 90lık cüssemle ::78:

Son düzenleme:
aynalar arkadaşım ben geldim ama çok acemiyim,şimdi ne yapmam gerekiyor,cumaya kadar kilomu vermemiz gerekiyor,bu süreci kim takip ediyor,hergün buraya bilgimi vermemiz gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

canım hoşgeldin aramıza. her cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. eğer cuma günü bildirim yapamazsan perşembe akşamı bildirim yapman lazım.

burdan herkese tekrar duyuruyorum cuma öğlen 12 ye kadar herkes bildirim yapmış olmalı

valla canım daha ısınamadım
tamam canım benim için sorun yok bu uygulamayı yapabiliriz

bence sen misafir kabul etme kapı çalarsa evde yokuz de

canım senin bizim takıma geldiğin kiloyu başlangıç kilon olarak alıyorum. yani 65.5

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 / / / % )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,6 / / / %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) yeni üye
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye
yamukprenses ( 65,5 / / / %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

eğer takıma girmek isteyen arkadaşlar kararlı olup cuma listeye girerlerse takımımız 12 sayıya ulaşmış olacak ben bu sayıyı hiç görmemiştim ne güzel

canım senin boyun kaçtı çok fazla bir kilon yok. senin egzersize ağırlık vermen lazım. hamur işinden uzak durup bol su içmen lazım bence.

bide moralini bozma verilecek kilo az olunca vermek daha zorlaşıyor. kararlı ve sabırlı olcaksın canım.

aynalar canım boyum maki yani 1,56 .
neyse bugün yediklerimin listesini veriyorum;
sabah:1 bardak limonlu sıcak su
öğlen:1 kase sütlü nesfit
akşam:2 dilim fırın mücver+5 çatal makarna
spor yapmıyorum maalesef,ama yarın yürüyüşe başlıycam,böyle zayıflayamıycam galiba.

canım bu kiloları birden bi iki haftada almadık ki hemen verelim :) yavaş yavaş kalıcı bir şekilde vercez inşallah.. yeterki ümidimizi kesmeyelim. elbette olcak...

tabikide kuzum bu haffta trip nazenin ben + birde sen yarışıorz o zaman :)) meydan okuyan nazenindi gerci ama

bu boylar içinde bi liste yapalım.. hatta işim yokken yapayım :))

bu nesfit,special k falan işe yarıyor mu?? yani bi etkisini hissediyor musun canım?
spor önemli evet.. yoksa verdiğimiz kilolar kalıcı olamaz..

arkadaşlaaar boy ve kilolarımıza göre bmi hesabı ve altında da yorumlar olsun istiyoruz. ilgi gösterirseniz sevinirim :))

aynalar (40,7)
pinkcat87
elifezgi
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83
Eleven (30,5)
triptofan
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)

18.5 kg / m²”nin altında olanlar
Zayıf

18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar
Normal kilolu

25-29.9 kg / m² arasında olanlar
Fazla kilolu

30-39.9 kg / m² arasında olanlar
Obez (şişman)

40 kg / m²”nin üzerinde olanlar
İleri derecede obez
olarak tanımlanmaktadır.

hepimizin ki tam olarak yazılınca en zayıfıda dereceleri değişen ve değişmek üzre olanlarıda belirtebiliriz..

bugün yediklerim
oructum yine.. sahura kalkamadım..
iftar:
bol su+1 yk harnup pekmezi
bol salata z.yağlı
2 kepce corba
15 kasık etli sebzeli yemek
1 kasık pilav

meyveyi biraz abarttım sanırım
6-7 tane normal hurma
2 tane trabzon hurması
2 mandalina

2l den fazla su. şimdide sıcak su+ biraz elma sirkesi koyup içeceğim.

korkum wc cıkma meselesiydi çoook şükür bi sorun yok inş.da olmaz :)

yirmi dk yürüyüş.. bugun sınavım vardı sonrada biriyle çay içtim :)) (iftarım çayla oldu biraz mide bulandırıcıymıs tek çayla iftar ) yarın daha çok yürümeyi hayal ediyorum bakalım.. arkadaşlarla sinemaya gitcez yinede boş durmak yok işte :))

yürüyüş listem:::
cuma:40
cumartesi:50
pazar yok
pazartesi 45 toplamda 140 dk ayrıcana 1. sınıf öğretmeni olarak sandalyeye 10 dk oturdum yine bugün hep ayaktaydım.spor sayılmaz mıııı:) bugün sabah okulda kahvaltı yaptım yuvarlak küçük tost ekmekleri var ya onun içinde biraz köfte ve çok az patates kızartması vardı. öğl
öğle yayla çorbası salata ekmek yemedim. ara 2 muz akşam maalesef çikolataaa 300 kalorilik bi çikolataydı galiba. aşık olmuş gibiydim beynim durdu ve yedim valla akşam yemeği yemedim ceza olsun. kızlaaarr ne olacak bu çikolata aşkım?
BMI mda doğru hesapladıysam 28,7

Son düzenleme:
arkadaşlaaar boy ve kilolarımıza göre bmi hesabı ve altında da yorumlar olsun istiyoruz. ilgi gösterirseniz sevinirim :))

aynalar (40,7)
pinkcat87
elifezgi
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83
Eleven (30,5)
triptofan (28.7)
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)

18.5 kg / m²”nin altında olanlar
Zayıf

18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar
Normal kilolu

25-29.9 kg / m² arasında olanlar
Fazla kilolu

30-39.9 kg / m² arasında olanlar
Obez (şişman)

40 kg / m²”nin üzerinde olanlar
İleri derecede obez
olarak tanımlanmaktadır.

merhaba kızlar dun nete gıremedım yenı gelen takım arkadaşlarıma hosgeldiniz dıyorum dun aksam 40 dak.yuruyuş yaptım bilgilerinize
elevencım benim boy 1.70 kılo 65.9 en son boyleydı o dedigin deger nasıl hesaplanıyor bılmıyorum yas 27

ayrıc sabah kahvaltım 2 dılım peynırlı borek sekersız cay

bmı degerını hesapladım 22.8 cıktı

daha önce ne kadar kilo verdin? acaba uzun süredir diyettesin de metabolizman mı yavaşladı. benim öyle oldu çünkü:) ben de 62de çakıldım...boyum da 1,57. sabırla bekledim bekledim 3 ay yerimde saydım. bu pazartesi sabah 60,5i görünce göklere uçtum ama cuma bildirim yapmak için tartıldığımda gene 62 çıktım:84:
ben de metabolizmam şaşırsın diye haftasonu sınırsız yedim içtim:86: (buradan bunu da itiraf etmiş olayım)

olmaz ayakta durmayı saymıyoruz:76:
tabi ki oturmaktan daha fazla kalori harcatıyordur ama bir de bünyenin buna alışmış olma durumu var

biz şimdilik sadece yürüyüşleri sayalım. ben pazartesinden itibaren yazmaya başlıyorum. yerimde tempolu olarak 4500 adım yaptım. süreye bakamadım(parça parça yaptım çünkü) ama leslie sensone ile yürüyüş programında 500 adım için 5dk yazmışlar.yani 100 adım 1 dk sayılabilir. gürkan kubilay da dakikada 90-120 adım öneriyordu. yani ortalama 100 adımı 1 dk sayabiliriz. bu arada adımlarımı adım sayarla değil kendim saydım. adım sayar hata verebiliyor çünkü.500 adım tempolu yerinde sayma ardından 100 öne adım 500 adım yerinde sayma 100 geri adım, 500 yürüme 100 öne tekme derken böyle böyle 4500 yaptım

pazartesi 4500 adım 45 dk.

dün burada adım sayar konusu açılmıştı arkadaşlar bende var, voitin 10 milyona bilgisayar ve elektronik satan o meşhur mağazadan aldım, sanırım isim vermek yasaktı. ama voitinki kaliteli değil. çin malı zaten. dünkü yazı da omronun adım sayarından bahsetmiş baktım fiyatı 50 milyon. kalori falan da hesaplıyor. omron tanınmış bir sağlık markası, tansiyon aletleri falan da var. ben voitinkisini aldım birkaç gün kullandım şimdi bir kenarda duruyor. kullandığım sıralarda çok sık kontrol etmem gerekiyordu , tutukluk yapabiliyordu.yine de günlük attığım adım konusunda bilgi verici oldu.adım sayar alacaklara duyurulur.

arkadaşlar kendi bki 'mi ekledim. ama zaten kilo çizelgesi olan arkadaşların çizelgelerinde bmi değerleri var, tabi kilo çizelgesi güncellenmişse bmi de doğrudur diyebiliriz. himeroscum fark ettiğim kadarıyla senin kilo çizelgendeki bmi ile hesapladığın farklı. çizelgen mi güncel değil yoksa yanlışlık mı oldu?

bir de arkadaşlar çoğumuzun kilo çizelgesi mevcut olmayanlar da eklerlerse süper olur, kimin kaç kiloda olduğu, kaç kiloda başlayıp kaç kiloyu hedeflediği çizelge olunca daha net anlaşılıyor
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…