- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.161
kızlar gruba alındımmı bilmiyorum ama dün sabahtan beri bende rejimdeyim kendimce.cuma akşam yatarken 66,5 kilo geliyordum,bugün akşam 65,10 geliyorum.
dün sabah yediklerim:aç karına 1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim kızarmış ekmek,2 bardak az şekerli çay,birazcık peynir(ekmeğin üstüne sürdüm)salatalık,domates.
öğlen:karnım acıkmadı akşamüstü bir elma yedim.
akşam:6 kaşık kurufasülye,3 kaşık prinç pilavı,yoğurt.gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kadeh vişne şarabı.
bugün sabah:1 dilim ekmek,az peynir,1 haşlanmış yumurta,2 bardak az şekerli çay,1 yeşil biber,domates,salatalık.
öğlen:öğlenleri acıkmıyorum,akşamüstü midem kazınınca formun kepekli büsküvitiyle 1 fincan nescafe içtim bana yetti.
akşam:6 kaşık kereviz yemeği yoğurtla birlikte.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)
herkesin bir kestane pişmanlığı oldu. gelecek günlere bakacaz artık. havalar soğuyunca kestane, patlamış mısır canı çekiyor insanın.
aynalar arkadaşım ben geldim ama çok acemiyim,şimdi ne yapmam gerekiyor,cumaya kadar kilomu vermemiz gerekiyor,bu süreci kim takip ediyor,hergün buraya bilgimi vermemiz gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
aynalaar bu defa şöyle birşeyde yapsak. gecende konustuk kızlarlada. boy bildirimide yapsak ve bmi larıda ayrı olarak grup içinde yazıp kendi içimizde değerlendirmeye alsak?
tamda karında kışında kesmişler yani.. burda da bi arkadaşın yurdunda oyle yapmıslar çoküzücü cidden. yarın aksam ısınırsın iyice umarım :)
Selam kızlar dün misafirim vardı gece 2 de gittiler malesef tabi gelirken de en sevdiğim tatlıdan getirmişlerditramisu ince bir dilim yedim dayanamadım bugünde hafif geçirdim şimdiye kadar akşam da aynı şekilde geçirsem süper olucak sabah k flakes yagsız sütle ögle buharda haşlanmış brokoli yogurtla birlikte yedim ve adetliyim de şuan çok fazla tatlı krizi çekiyorum off off
elifezgi canım yarışmaya 66,5 kiloyla başladım,ana sayfadada belirtmiştim,aynalar biliyor olması lazım.ama benim kilo vermem biraz zor,ilk günler 65,10 oldum o kadar.ortalıklarda aç aç dolaşıyorum ama zayıflamam gerekirken şuan 65,5 geliyorum,delirmek üzereyim kızlar yaaaa.
elifezgi canım yarışmaya 66,5 kiloyla başladım,ana sayfadada belirtmiştim,aynalar biliyor olması lazım.ama benim kilo vermem biraz zor,ilk günler 65,10 oldum o kadar.ortalıklarda aç aç dolaşıyorum ama zayıflamam gerekirken şuan 65,5 geliyorum,delirmek üzereyim kızlar yaaaa.
sabah:1kase nesfit+1 bardak yarım yağlı süt
20 dk yürüyüş
1 nescafe
20 dk yürüyüş
öğle:150 gr tavuk,1 dilim kepek ekmeği, marul ve 2 çiğköfte
20 dk yürüyüş
1 çay+1yeşilçay
40 dk yürüyüş
1 br limonlu ılık su
akşam: belli değil.
son kilo:91,1
boy:168
BMI: 32.2
SPOR:
Pazartesi:100 dk yürüyüş
ilk bildirim benden olsun kızlar.. yarışa bende varım 90lık cüssemle ::78:
aynalar canım boyum maki yani 1,56 .
neyse bugün yediklerimin listesini veriyorum;
sabah:1 bardak limonlu sıcak su
öğlen:1 kase sütlü nesfit
akşam:2 dilim fırın mücver+5 çatal makarna
spor yapmıyorum maalesef,ama yarın yürüyüşe başlıycam,böyle zayıflayamıycam galiba.
bu boylar içinde bi liste yapalım.. hatta işim yokken yapayım :))
merhaba kızlar dun nete gıremedım yenı gelen takım arkadaşlarıma hosgeldiniz dıyorum dun aksam 40 dak.yuruyuş yaptım bilgilerinize
elevencım benim boy 1.70 kılo 65.9 en son boyleydı o dedigin deger nasıl hesaplanıyor bılmıyorum yas 27
ayrıc sabah kahvaltım 2 dılım peynırlı boreksekersız cay
daha önce ne kadar kilo verdin? acaba uzun süredir diyettesin de metabolizman mı yavaşladı. benim öyle oldu çünkü:) ben de 62de çakıldım...boyum da 1,57. sabırla bekledim bekledim 3 ay yerimde saydım. bu pazartesi sabah 60,5i görünce göklere uçtum ama cuma bildirim yapmak için tartıldığımda gene 62 çıktım:84:elifezgi canım yarışmaya 66,5 kiloyla başladım,ana sayfadada belirtmiştim,aynalar biliyor olması lazım.ama benim kilo vermem biraz zor,ilk günler 65,10 oldum o kadar.ortalıklarda aç aç dolaşıyorum ama zayıflamam gerekirken şuan 65,5 geliyorum,delirmek üzereyim kızlar yaaaa.
yürüyüş listem:::
cuma:40
cumartesi:50
pazar yok
pazartesi 45 toplamda 140 dk ayrıcana 1. sınıf öğretmeni olarak sandalyeye 10 dk oturdum yine bugün hep ayaktaydım.spor sayılmaz mıııı:) bugün sabah okulda kahvaltı yaptım yuvarlak küçük tost ekmekleri var ya onun içinde biraz köfte ve çok az patates kızartması vardı. öğl
öğle yayla çorbası salata ekmek yemedim. ara 2 muz akşam maalesef çikolataaa 300 kalorilik bi çikolataydı galiba. aşık olmuş gibiydim beynim durdu ve yedim vallaakşam yemeği yemedim ceza olsun. kızlaaarr ne olacak bu çikolata aşkım?
BMI mda doğru hesapladıysam 28,7
arkadaşlaaar boy ve kilolarımıza göre bmi hesabı ve altında da yorumlar olsun istiyoruz. ilgi gösterirseniz sevinirim :))
aynalar (40,7)
pinkcat87
elifezgi (25,2)
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83 (22,8)
Eleven (30,5)
triptofan
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)
18.5 kg / m²”nin altında olanlar
Zayıf
18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar
Normal kilolu
25-29.9 kg / m² arasında olanlar
Fazla kilolu
30-39.9 kg / m² arasında olanlar
Obez (şişman)
40 kg / m²”nin üzerinde olanlar
İleri derecede obez
olarak tanımlanmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?