- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.181
arkadaşlaaar boy ve kilolarımıza göre bmi hesabı ve altında da yorumlar olsun istiyoruz. ilgi gösterirseniz sevinirim :))
aynalar (40,7)
pinkcat87(27.2)
elifezgi
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83
Eleven (30,5)
triptofan
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)
18.5 kg / m²”nin altında olanlar
Zayıf
18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar
Normal kilolu
25-29.9 kg / m² arasında olanlar
Fazla kilolu
30-39.9 kg / m² arasında olanlar
Obez (şişman)
40 kg / m²”nin üzerinde olanlar
İleri derecede obez
olarak tanımlanmaktadır.
Günaydın kızlar.Ben bugün 1 saat yürüyüş ve 1 saat step+aerobik yaptım şimdi de bir yandan kahvaltı ediyorum bir yandan gazetemi okuyorum bir yandan da size yazıyorum.Kahvaltı menüm 1 simit biraz peynir 3 zeytin 1 bardak yeşil çay:)
selam arkadaşlarr ben bu gün ilk önce sirkeli ılık suyumu içtim kahvaltıda bir dilim ekmek bir dilim peynir ve bir adet zeytin yedim yeşil çayımı içtim platesimi yatım geldim..
cahilliğimi mazur görün ama bu bmi ne acaba?bende hesaplıyım biri açıklarsa...:26:
bu nesfit,special k falan işe yarıyor mu?? yani bi etkisini hissediyor musun canım?
spor önemli evet.. yoksa verdiğimiz kilolar kalıcı olamaz..
daha önce ne kadar kilo verdin? acaba uzun süredir diyettesin de metabolizman mı yavaşladı. benim öyle oldu çünkü:) ben de 62de çakıldım...boyum da 1,57.
canım ben daha önce kilo vermedimki aksine hep aldım ne baskülde 66,50 yi görünce kendimi buraya zor attım.daha yeniyim yani canım,cumartesi başladım diyete pazar sabvhı 65,10 geldim ama pazar ve pazartesi 65,50 de kaldım hep.neyseki bugün sabah hafif kıyafetlerle aç karna tartıldım 64,10 geldim buda bişey sayılır.
bu arada heralde bilgisayar kullanma özürlü olduğumu anlamışsınızdır,alıntının içinden alıntı yap falan olmuyor,sizin gibi herkeze tek seferde cevap yazmak istiyorum ama beceriksizim.ayrıca çizelge hazırlamayıda bilmiyorum,birkere hamileyken uğraşmıştım olacak gibiyken olmayınca pes ettim bende
ayrıca yürüyüş yapmak istiyorum ama maalesef antalyada bugün deli gibi yağmur yağıyor,çakıldım evde ya.
arkadaşlaaar boy ve kilolarımıza göre bmi hesabı ve altında da yorumlar olsun istiyoruz. ilgi gösterirseniz sevinirim :))
aynalar (40,7)
pinkcat87
elifezgi
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83
Eleven (30,5)
triptofan
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)
18.5 kg / m²”nin altında olanlar
Zayıf
18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar
Normal kilolu
25-29.9 kg / m² arasında olanlar
Fazla kilolu
30-39.9 kg / m² arasında olanlar
Obez (şişman)
40 kg / m²”nin üzerinde olanlar
İleri derecede obez
olarak tanımlanmaktadır.
2 ileri 1 geri sözü senin için söylenmiş olsa gerek, olsun gene de birer adım daolsa ilerliyorsun kaptan.canım benim kilo 101.5 değil ki kilo aldım ya
2 ileri 1 geri sözü senin için söylenmiş olsa gerek, olsun gene de birer adım daolsa ilerliyorsun kaptan.
ben de kilo aldım çünkü haftasonu sınırsız yedim
ama 2 gündür ouçluyum. iftara falan çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama idare ediyorum. cumaya aynı kiloyu korurum umarım
sen de kilonu korumaya çalış en azından oldu mu.
sabah:2 kaşık nesfit 4kaşık süt
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 çubuk galeta,2 yaprak galeta
10 dk yürüyüş
1 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tb taze börülce, yoğurt
spor:
p.tesi: 100 dk
salı:50 dk
saçlarımı kestirdim. hiç hoş olmadı.sinirlerim bozuk. 10 aydır önleri uzatıyordum çenemin altına kadar düz insin diye.kadın makası bi vurdu önlere durrr demeye kalmadı, gitti
önler kısa, devamı biranda uzayan bir saç.( ovalde indirtmedim. kendimi berbat hissediyorum.
eşim gelsin saçlarımı boyatcam.belki biraz moralim yerine gelir. yoksa kendim kescem saçlarımı.
aslında saç kesmeyi biliyorum ama kendimde denemedim.annemin, eşimin, komşuların saçlarını kesmişliğim var.
çok üzgünüm çok, yarın işe bile gidesim yok
kahvaltı 1 dilim ekmek patates kızartması 4 dilim. peynir biraz.
ara bir mandalina
öğle karnıbahar yemeği yoğurt,5 tane yaprak sarma.
ara 1 bardak süt , çubuk kraker bir paket
akşam yine karnıbahar.1 kase çorba
ara mandalina ve elma
nasıl kızlar? olacak galiba bu işi başarıcaz.
okulda ve evde aynı yemek olunca çok kötü oluyo ya.birazdan yürüyüş yapacam inşallah ama hiç halim yok.az önce eşimle eski resimlere baktık ne zayıfmışım yaa hemen dönelim geri o hale olmamı
canım teşekkürederim,bak dediğini denedim ve oldu galibaaynı anda bir kaç alıntı yapmak için 'alıntı ile cevapla' butonunun yanında + işareti olan bi buton var oraya tıklıyorsun. mesela 2-3 kişinin mesajının altındaki +'ya tıkladın en son 'konuyu cevapla 'butonuna basığın zaman diğer yerlerdeki alıntılar cevap yazdığın ekranda yerini alacak.kar
karıştıra karıştıra öğreniliyor.
kilo çizelgesi yapmak için de forumda ayrıntılı bir anlatım var.sen yapmaya başla takılığın yeri söylersin buradan yardımcı oluruz.
boşveeeerrrr üzülme canım dibi sende yine uzar ama işini dikkatli yapan hiçbir kuaför görmedim ben zaten.sabah:2 kaşık nesfit 4kaşık süt
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 çubuk galeta,2 yaprak galeta
10 dk yürüyüş
1 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tb taze börülce, yoğurt
spor:
p.tesi: 100 dk
salı:50 dk
saçlarımı kestirdim. hiç hoş olmadı.sinirlerim bozuk. 10 aydır önleri uzatıyordum çenemin altına kadar düz insin diye.kadın makası bi vurdu önlere durrr demeye kalmadı, gitti
önler kısa, devamı biranda uzayan bir saç.( ovalde indirtmedim. kendimi berbat hissediyorum.
eşim gelsin saçlarımı boyatcam.belki biraz moralim yerine gelir. yoksa kendim kescem saçlarımı.
aslında saç kesmeyi biliyorum ama kendimde denemedim.annemin, eşimin, komşuların saçlarını kesmişliğim var.
çok üzgünüm çok, yarın işe bile gidesim yok
canım takma uzar yine olan saça olsun. kesşke kilolardanda saç gibi bir anda kurtulsak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?