Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar.Ben bugün 1 saat yürüyüş ve 1 saat step+aerobik yaptım şimdi de bir yandan kahvaltı ediyorum bir yandan gazetemi okuyorum bir yandan da size yazıyorum.Kahvaltı menüm 1 simit biraz peynir 3 zeytin 1 bardak yeşil çay:)

Ben de doldurdum :):) Şu an fazla kiloluyum hala 24.9 a düşmem gerek.Ama zayıfladıkça daha bi yavaşlıyo bmi ilerlermesi

selam arkadaşlarr ben bu gün ilk önce sirkeli ılık suyumu içtim kahvaltıda bir dilim ekmek bir dilim peynir ve bir adet zeytin yedim yeşil çayımı içtim platesimi yatım geldim..

cahilliğimi mazur görün ama bu bmi ne acaba?bende hesaplıyım biri açıklarsa...:26:

oh beaaa nihayet yemeye başladın, step yaptığın günler 1 simit yiyecektin hatırlıyorum. ye ye, başka günler ne de olsa yemiyorsun.
bu arada ben de burada ayrobik kursu araştırdım var ama aylık 70 tl ve akşam saat 6-7 arası. 70 tl açıkcası biraaz fazla geldi. haftanın 3 günü akşam oğlumu bakıcısından 2-2,5 saat geç alacak olmak da cabası 70 miyonu oraya verene kadar kendim yürürüm diyorum ama olmuyor sa bir yerden sonra ara veriyorum, çocuk meselesi olmasa gene de ayrobiği düşünürdüm ama şimdilik kendi çabalarımla yürümeliyim. internetten leslie sansone ile yürüyüş programlarını da indirdim. bu sabah 5 mil ve 4 mili indirdim, mp3 playerıma attım.tabi programları indirince zayıflanmıyor:) dün videoya bakarak değil ama kendi kafamdan yerimde yürüdüm. bugün inşallah bakarak yapıcam. tavsiye ederim arkadaşlara. link bulamayanlara özelden link gönderebilirim. burada paylaşmak yasak...

kadınlar kulübü anasayfada diyet ve sağlıklı beslenmenin altında hesaplamalar ile ilgili bir forum var, oraya tıkla, bki (bmi) hesabı var. boyunu ve kilonu girince hesaplıyor. sonucu buraya yazıyorsun. eleven açıklamaları da yapmış. mesela sonuç 30,0 ve üzeri çıkarsa obez demek. 18,5-25 arası sağlıklı kilo gibi...

aynı hesabı kilo çizelgesi yaparsan çizelgede de görebilirsin. tabi bunun için bebeiş çizelgesinden vaz geçip kilo çizelgesi hazırlaman gerekecek.

Son düzenleme:

bu nesfit,special k falan işe yarıyor mu?? yani bi etkisini hissediyor musun canım?
spor önemli evet.. yoksa verdiğimiz kilolar kalıcı olamaz..

yok canım bence zayıflatmıyor,ben markette dolaşırken gözüme ilişmişti çok acıktığım zamanları geçiştirmek için yerim diye almıştım,ama çok şekerli geldi tadı.

Son düzenleme:
bu arada heralde bilgisayar kullanma özürlü olduğumu anlamışsınızdır,alıntının içinden alıntı yap falan olmuyor,sizin gibi herkeze tek seferde cevap yazmak istiyorum ama beceriksizim.ayrıca çizelge hazırlamayıda bilmiyorum,birkere hamileyken uğraşmıştım olacak gibiyken olmayınca pes ettim bende

ayrıca yürüyüş yapmak istiyorum ama maalesef antalyada bugün deli gibi yağmur yağıyor,çakıldım evde ya.

Son düzenleme:

aynı anda bir kaç alıntı yapmak için 'alıntı ile cevapla' butonunun yanında + işareti olan bi buton var oraya tıklıyorsun. mesela 2-3 kişinin mesajının altındaki +'ya tıkladın en son 'konuyu cevapla 'butonuna basığın zaman diğer yerlerdeki alıntılar cevap yazdığın ekranda yerini alacak.kar
karıştıra karıştıra öğreniliyor.
kilo çizelgesi yapmak için de forumda ayrıntılı bir anlatım var.sen yapmaya başla takılığın yeri söylersin buradan yardımcı oluruz.

canım benim kilo 101.5 değil ki kilo aldım ya

aynalar (40,9)
pinkcat87
elifezgi
akbulak
himeros (32,2)
nazenin.83
Eleven (30,5)
triptofan
bitanesii
çelik198408
cullen
yamukprenses (27,1)

canım benim kilo 101.5 değil ki kilo aldım ya
2 ileri 1 geri sözü senin için söylenmiş olsa gerek, olsun gene de birer adım daolsa ilerliyorsun kaptan.
ben de kilo aldım çünkü haftasonu sınırsız yedim
ama 2 gündür ouçluyum. iftara falan çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama idare ediyorum. cumaya aynı kiloyu korurum umarım
sen de kilonu korumaya çalış en azından oldu mu.

bu kilonun nesini koruyum canım

elifcim 70 tl pahalı tabii.Bizim burda kültür merkezinde bedava ben de yararlanıyım dedim.Bir sürü kurs var öyle.Boş durmaktan daha iyidir diye 3 kursa gidiyorum ben.Sen de bir bak istersen bulunduğun şehire.Mesele ben Kocaelindeyim Komek diye geçiyor İstanbulda İsmek sen yine bir araştır derim çok faydalı.Boşuna para verme.Ben üniversitedeyken 3 aylık yazılmıştım peşinde 150 tl vermiştim 2 3 kerecik gittim.Burda öyle değil devam zorunluluğu var sertifika veriyorlar.Kuzenimle gidiyorum ben yanında biri olunca daha cok gidesi geliyor insanın açıkçası.Bir de zevkli oluyo genelde yaşı büyük kadınlar var en gençler biziz sanırım ama onlarla muhabbet sohbet çok keyifli oluyor.Bence bir öğren hem kilo vermene yardımcı olur hem de güzel vakit geçirirsin cebinden de birşey çıkmaz:)

sabah:2 kaşık nesfit 4kaşık süt
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 çubuk galeta,2 yaprak galeta
10 dk yürüyüş
1 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tb taze börülce, yoğurt

spor:
p.tesi: 100 dk
salı:50 dk

saçlarımı kestirdim. hiç hoş olmadı.sinirlerim bozuk. 10 aydır önleri uzatıyordum çenemin altına kadar düz insin diye.kadın makası bi vurdu önlere durrr demeye kalmadı, gitti
önler kısa, devamı biranda uzayan bir saç. ( ovalde indirtmedim. kendimi berbat hissediyorum.
eşim gelsin saçlarımı boyatcam.belki biraz moralim yerine gelir. yoksa kendim kescem saçlarımı.
aslında saç kesmeyi biliyorum ama kendimde denemedim.annemin, eşimin, komşuların saçlarını kesmişliğim var.
çok üzgünüm çok, yarın işe bile gidesim yok

Son düzenleme:

canım takma uzar yine olan saça olsun. kesşke kilolardanda saç gibi bir anda kurtulsak :26:

kahvaltı 1 dilim ekmek patates kızartması 4 dilim. peynir biraz.
ara bir mandalina
öğle karnıbahar yemeği yoğurt,5 tane yaprak sarma.
ara 1 bardak süt , çubuk kraker bir paket
akşam yine karnıbahar.1 kase çorba
ara mandalina ve elma
nasıl kızlar? olacak galiba bu işi başarıcaz.

okulda ve evde aynı yemek olunca çok kötü oluyo ya.birazdan yürüyüş yapacam inşallah ama hiç halim yok.az önce eşimle eski resimlere baktık ne zayıfmışım yaa hemen dönelim geri o hale olmamı

olur canım olur o hallere geri dönersin sen böyle devam et
bide ben edebilsem

eskiden bu bol geliyor, beni şişman gösteriyor diye giymediğim kıyafetlere şimdi bacağım , kolum anca sığıyor. çocuk giysisi gibi geliyor bakınca. uzun zamandır X bedenlerden aşağı düşemedim inşallah M yide görürüz :))

canım teşekkürederim,bak dediğini denedim ve oldu galiba
boşveeeerrrr üzülme canım dibi sende yine uzar ama işini dikkatli yapan hiçbir kuaför görmedim ben zaten.

canım takma uzar yine olan saça olsun. kesşke kilolardanda saç gibi bir anda kurtulsak :26:

evet kesinlikle haklısın canım,bazen göbeğimi döner bıçağıyla kesip atasım geliyor,sanırım fazla olan tüm kilolarım bel ve göbeğimde,diğer yerlerim incecik offf offf

sabah:1 yumurta,1 dillim ekmek,azıcık tel peyniri,domates,salatalık,5 adet ince yuvarlak kesim sucuk.
öğlen:karnım acıkmadı boş geçirdim,bu arada hiç su içmediğimin farkına vardım ama hala içmiyorum,akşamüstü 1 bardak şekersiz nescafe ve 3 adet diyet form büsküvi
akşam:1 dilim fırın makarna yine,ama akşam misafirliğe gittim fazla kaçırdım galiba 2 tane baklava ve 3 tane tuzlu pastayı hüplettim,ben bu gidişle zor zayıflarım,yazdıklarıma baktımda diyet yapıyorum diye ben kendimi kandırıyorum galiba,kilo almazsam iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…