• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben bugün 1 saat yürüyüş yaptım kahvaltı yapmadım.Yarım waffle yedim ikindi.Akşam da 1 yemek kasığı pilav 1 fırında but yine fırında baharatlı patates ve yoğurtlu havuc salatası biraz:) kilom da 67.5 off off -65 ler nerdesiniz??Çok mu zor sizi görmekk?:(:(

kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..:43:

ay canım ya gecmıs olsun. inş daha iyidir. Allah acil şifalar versin...

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 dilim kepekli ekmek,1 bardak çay.
20 dk yürüyüş
1 nescafe,1 çay,çeyrek halley.
20 dk yürüyüş
öğle:
1 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,3 tane mantı,1 minik domates
20 dk yürüyüş, 5. kata merdivenden çıktım bide:)
1 çay,3 yaprak marul(müdür verdi),2 mini kepekli galeta
40 dk yürüyüş(yağmur altında)
yeşil çay
akşam: daha yemedim

p.tesi:100 dk
salı:50 dk
çarşamba:50 dk
perşembe:100 dk
toplam:300 dk

kilo bildirimi:89,6

8 li rakamları gördüm,çok mutluyum canlarrr :52:

canım harika gidiyorsun maşallah :)) birde ben 7 li rakam gorsem cook mutlu olcam.. gelecek haftaya inş :))

selam kızlar yağmurlardan dolayı hala yürüyüşe gidemiyorum,bu durumda diyet yapmam ne kadar işe yarar bilemiyorum,gelelim bugün yediklerime
sabah:karışık tost ve iki bardak çay
öğlen:yine atladım,kahvaltıyı geç yaptığım için akşama anca acıkıyorum
akşam:sadece 2 kaşık nohut yemeği,kaşık sayısını unuttuğum kadar çok erişte(napiyim çok güzeldi dayanamadım yedim)sınırsız salata.
şimdilik bu kadar ama saat daha erken ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
kilo bildirimi yapmıyorum kızlar,yarın yapıcam.

bıraz karbonhidrat agırlıklı bir gün olmus yarınla dengelemeye calıs olmazda :) yürüyüşlerde zaten hava muhalefetinde hepimiz için :( sabaha guzel sonuclar alırız inşallah inşallah yaa :)))

canım nasıl tost istedi anlatamam.herkes bu hafta tost yemiş. sucuklu kaşarlı bi tost,yada yengen de olabilir, hayır demem yani :)) ahh ahhhh neyse belki haftaya yerim.
akşam yemeği: 4 tavuk nugget,1 mini domates,1 kızarmış kepek ekmeği

kahvaltıda ekmek dilimin kadarıyle peynirinide kullanıp yiyebilirsin canım ya bence iyi oluyor :)

sabah kilo bildiriminde bulunup hemen işe çıkacam. çok merak ediyorum bende durumum ne. bugün yerli malı yaptık öğrencilerimin getirdiği kekten 2 dilim yedim:( çok muuu? öğlende kuru fasulye yedim 2 kepçe. salata birde 2 dilim börek. akşam makarna ve çorba yedim.birazdan da yürüyüşümü yaparsam tekrar yazarım.

gene iyi tutmussun kendini tebrikler canım.. yerli malı haftası ilkokulun en guzel gunudur yaa özlediğimi farkettim :))

Kızlar ben bugün 1 saat yürüyüş yaptım kahvaltı yapmadım.Yarım waffle yedim ikindi.Akşam da 1 yemek kasığı pilav 1 fırında but yine fırında baharatlı patates ve yoğurtlu havuc salatası biraz:) kilom da 67.5 off off -65 ler nerdesiniz??Çok mu zor sizi görmekk?:(:(

yürüyüşü dısarda mı yaptın canım? kahvaltıyı neden aksattın ki?

görcez o kilolarıda inş yaa :))

14. TAKIM 185. etap

aynalar (102,2
pinkcat87 (68,0
elifezgi (62,0
akbulak (72,3
himeros (91,1
nazenin.83 (65,9
Eleven (82,6

14.TAKIM TOPLAM KİLO()

kızlar 14.takımın sonuncusunu acıklıyorum nazenin yani ben o kadar spora ragmen hic kilo verememişim 65.9 aynı kılodayım.:58:
sporu bırakıyorum onsuz daha guzel zayıflıyordum cok utandım kendımden

kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..:43:
geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.Çabucak iyileşsin sen de çabucak dön inş.
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 dilim kepekli ekmek,1 bardak çay.
20 dk yürüyüş
1 nescafe,1 çay,çeyrek halley.
20 dk yürüyüş
öğle:
1 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,3 tane mantı,1 minik domates
20 dk yürüyüş, 5. kata merdivenden çıktım bide:)
1 çay,3 yaprak marul(müdür verdi),2 mini kepekli galeta
40 dk yürüyüş(yağmur altında)
yeşil çay
akşam: daha yemedim

p.tesi:100 dk
salı:50 dk
çarşamba:50 dk
perşembe:100 dk
toplam:300 dk

kilo bildirimi:89,6

8 li rakamları gördüm,çok mutluyum canlarrr :52:

tebrik ederim iyi gidiyorsun. yürüyüşler de iyi gayet azimli gördüm seni.

selam kızlar yağmurlardan dolayı hala yürüyüşe gidemiyorum,bu durumda diyet yapmam ne kadar işe yarar bilemiyorum,gelelim bugün yediklerime
sabah:karışık tost ve iki bardak çay
öğlen:yine atladım,kahvaltıyı geç yaptığım için akşama anca acıkıyorum
akşam:sadece 2 kaşık nohut yemeği,kaşık sayısını unuttuğum kadar çok erişte(napiyim çok güzeldi dayanamadım yedim)sınırsız salata.
şimdilik bu kadar ama saat daha erken ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
kilo bildirimi yapmıyorum kızlar,yarın yapıcam.

yürüyüş olmadan kilo vermek zor am imkansız değil. eğer kilo vermekte zorlanıyorsan senin mecburen yürüyüş yapman lazım. bak himerosa yağmur çamur dememiş yürümüş:46: bizim de yürümemiz spor yapmamız lazım:8:
canım nasıl tost istedi anlatamam.herkes bu hafta tost yemiş. sucuklu kaşarlı bi tost,yada yengen de olabilir, hayır demem yani :)) ahh ahhhh neyse belki haftaya yerim.
akşam yemeği: 4 tavuk nugget,1 mini domates,1 kızarmış kepek ekmeği

kepekli yağsız tost yap kendine süper oluyor:21:ben ilk zamanlar öğle atralarında tost ve ayran tüketiyordum. 71-67 arası sucuklu kaşarlı tost ile geçti. daha sonra iş yerinde koku oluyo diye bıraktık. bence insanın diyette sevdiği besinleri tüketmesi önemli. karışık tostu sevdiğim için hiç diyet yaptığımın farkına varmıyordum.
sabah kilo bildiriminde bulunup hemen işe çıkacam. çok merak ediyorum bende durumum ne. bugün yerli malı yaptık öğrencilerimin getirdiği kekten 2 dilim yedim:( çok muuu? öğlende kuru fasulye yedim 2 kepçe. salata birde 2 dilim börek. akşam makarna ve çorba yedim.birazdan da yürüyüşümü yaparsam tekrar yazarım.
önceki günler ne yediğin öğlen akşam ne yediğin göz önünde bulundurulmalı bence. önceki gün 1 çukulata yiyene 2 dilim kek çoktur ama yemediysen çok değil. çok olan bişey söyleyeyim sana öğlenki börek ile akşamki makarna aynı günde olmamalıydı bence. biliyorsun börek ve makarna yiyince karbonhidrat almanın yanında fazla fazla yağ da alıyoruz.
kekte vardı karbonhidrat+yağ
börekte vardı karbonhidrat +yağ
makarnada var karbonhidrat +yağ

en azından makarna değil ekmek yemiş olsaydın daha az yağ tüketmiş olurdun:34:

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 / / / % )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,6 / / / %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) yeni üye
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye
yamukprenses ( 65,5 / / / %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

kızlar 14.takımın sonuncusunu acıklıyorum nazenin yani ben o kadar spora ragmen hic kilo verememişim 65.9 aynı kılodayım.:58:
sporu bırakıyorum onsuz daha guzel zayıflıyordum cok utandım kendımden

kilo aldığın için üzülüyorsan sana güzel bir haberim var. hep burada dile getiriyoruz spora başlanan ilk günlerde vücut kas yapıyor, bu sebeple ilk zamanlar kilio almak gayet normal. hatta kilo alman sporu doğru şekilde yaptığını gösterir:34: kas miktarının artması demek metabolizmanın hızlanması demek aynı zamanda:32:sıkılaşman da cabası. spora devam ettikçe kilo vereceksindir

14. TAKIM 185. ETAP

elifezgi ( 62,0 /62 / 0 / 0,0% )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 /89,6 /1,5 /1,65 % )
nazenin.83 ( 65,9 /65,9 /0 /0,0% )
Eleven ( 82,6 /82,4 /0,2 /0,24 %)
çelik198408 ( 74,4 / / / %) kendi isteği ile ayrıldı
yamukprenses ( 65,5 / / / %) yeni üye

ayrılan kişi çelik198408

Son düzenleme:
kızlar merhaba,kahvaltımı yaptım ve şimdi basküle çıktım,64,1 geldim:46:yaşasınnnn,biliyorsunuz 65,5 tu kilom,süper ya...

kızlar ben de malesef aynı kilodayım. akşam iftardan önce biraz daha hafiftim ama olur o kadar. haftasonu oruca ara veriyorum. pazartesi belki gene tutarım emin değlim.
bu haftaki yürüyüşüm 137 dk da kaldı. (yürüyüş listesi de mi hazırlasak?)
dün yürüyüş yapmadım ama evin yarısını süpürdüm.
akşam orucumu herzamanki gibi kepekli karışık tost ve ayran ile açtım.
misafirim vardı börek yapmıştım bi sürü börek yedim:69: bi de 1,5 kase aşure:17:
sahurda da gene 3 kibrit kutusu kadar peynirli börek yedim, su içtim .
akşama orucumu aynı menü ile açarım bi de canım et döner çekti, çektirenler utansın:50:akşama et döner yiğyesim var:27:

epeydir balık yapmıyorum haftasonu balık ve sebze yemeğine sıra geldi.

14. TAKIM 185. ETAP

elifezgi ( 62,0 /62 / 0 / 0,0% )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 /89,6 /1,5 /1,65 % )
nazenin.83 ( 65,9 /65,9 /0 /0,0% )
Eleven ( 82,6 /82,4 /0,2 /0,24 %)
çelik198408 ( 74,4 / / / %) kendi isteği ile ayrıldı
yamukprenses ( 65,5 /64,1 /1,4 /2,14 %) yeni üye

kızlar merhaba,kahvaltımı yaptım ve şimdi basküle çıktım,64,1 geldim:46:yaşasınnnn,biliyorsunuz 65,5 tu kilom,süper ya...

tebrikler canıım :)) daha düşüklerinide görcez inş :)
kızlar ben de malesef aynı kilodayım. akşam iftardan önce biraz daha hafiftim ama olur o kadar. haftasonu oruca ara veriyorum. pazartesi belki gene tutarım emin değlim.
bu haftaki yürüyüşüm 137 dk da kaldı. (yürüyüş listesi de mi hazırlasak?)
dün yürüyüş yapmadım ama evin yarısını süpürdüm.
akşam orucumu herzamanki gibi kepekli karışık tost ve ayran ile açtım.
misafirim vardı börek yapmıştım bi sürü börek yedim:69: bi de 1,5 kase aşure:17:
sahurda da gene 3 kibrit kutusu kadar peynirli börek yedim, su içtim .
akşama orucumu aynı menü ile açarım bi de canım et döner çekti, çektirenler utansın:50:akşama et döner yiğyesim var:27:

epeydir balık yapmıyorum haftasonu balık ve sebze yemeğine sıra geldi.

bu aralar bende hep orucu deniyorum canım ya borclarda bitsin diye. ama şeker isteği artıyor sanki ya :( birde wc meselesıne cok dikkat etmek gerekiyor. sende böreği cok kacırmıssın. aksam dan dolayı keşke sahurda dikkat etseymişsin. neyse artık aksama dengelersin :)

dün saat 4de iftar: 3 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3 dilim sucuk ile tost
1 kutu ayran

eve gidince saat 7 gibi:1 kase domates çorba
1 dilim kaşar (çorbanın içine)
3 dilim ekmek
3-4 kaşık şakşuka
1 tavuk baget

1 saat sonra: küçük bir kase aşure (125 ml)-tadına bakıyım derken yiyiverdim
yarım nar

gece sahur: 1 cennet elması
1 kase domates çorba
yarım dilim kaşar peyniri

yürüyüş 30 dk: haftalık toplam 137 dk

şöyle bi bakınca ne kadar da çok yemiş olduğumu fark ettim.
bebeğim bugün yazılanlara dönüp şöyle bir baktımda çok fazla ekmek yemiyormusun!

çok geçmiş olsun canım,bebişinin umarım en kısa zamanda iyileşir,en kısa zamanda neşeli haberlerini bekliyoruz hepimiz

kilo bildirimi yapan bmi inida yazarsa sevinirim. vakti yoksada boyunu yazsın sadece. hayrlı geceler.
bebeğim ben karbonhidrat protein falan pek anlamam,yer geçerim:)bu hafta pazara çıkamadım evde sebze yok,ondan böyle oldu.
canım ben bmi hesaplamasını bilmiyorum,bu konuda beni affedin ama her cuma kilo bildirimi yaparken yanına boyumuda yazsam olurmu,yada neyse ben şu bmi öğreneyim en kısa zamanda.

geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.Çabucak iyileşsin sen de çabucak dön inş.

tebrik ederim iyi gidiyorsun. yürüyüşler de iyi gayet azimli gördüm seni.

yürüyüş olmadan kilo vermek zor am imkansız değil. eğer kilo vermekte zorlanıyorsan senin mecburen yürüyüş yapman lazım. bak himerosa yağmur çamur dememiş yürümüş:46: bizim de yürümemiz spor yapmamız lazım:8: haklısın canım ama bak vermişim biraz ama yürüyüş yapmam gerçekten imkansız,haberlerdede izlemişsinizdir belki antalyada resmen 5 gündürdeli gibi yağmur yağıyor ve bugece sel oldu,evde hapis kaldık şu an.bizim ev manavgatta ırmak kenarında ırmak taştı,apartman basamaklarına kadar çıktı.

kepekli yağsız tost yap kendine süper oluyor:21:ben ilk zamanlar öğle atralarında tost ve ayran tüketiyordum. 71-67 arası sucuklu kaşarlı tost ile geçti. daha sonra iş yerinde koku oluyo diye bıraktık. bence insanın diyette sevdiği besinleri tüketmesi önemli. karışık tostu sevdiğim için hiç diyet yaptığımın farkına varmıyordum.
önceki günler ne yediğin öğlen akşam ne yediğin göz önünde bulundurulmalı bence. önceki gün 1 çukulata yiyene 2 dilim kek çoktur ama yemediysen çok değil. çok olan bişey söyleyeyim sana öğlenki börek ile akşamki makarna aynı günde olmamalıydı bence. biliyorsun börek ve makarna yiyince karbonhidrat almanın yanında fazla fazla yağ da alıyoruz.
kekte vardı karbonhidrat+yağ
börekte vardı karbonhidrat +yağ
makarnada var karbonhidrat +yağ

en azından makarna değil ekmek yemiş olsaydın daha az yağ tüketmiş olurdun:34:

Son düzenleme:
Back