- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.241
evet ya şeker ihtiyacı artıyor. zaten bir iki oruç tutunca iştahıma acayip bişeyler oluyor, o yüzden o kadar borcum var tutmaya korkar oldum
bu aralar bende hep orucu deniyorum canım ya borclarda bitsin diye. ama şeker isteği artıyor sanki yabirde wc meselesıne cok dikkat etmek gerekiyor. sende böreği cok kacırmıssın. aksam dan dolayı keşke sahurda dikkat etseymişsin. neyse artık aksama dengelersin :)
ekmek yemiyormusun!evet o gün şakşukayı ekmek bandıra bandıra yedim:26:dün de böreği kaçırdım, böreği de eve gidince derin dondurucuya lkaldırıcambebeğim bugün yazılanlara dönüp şöyle bir baktımda çok fazla
.
14. TAKIM 185. ETAP
aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 /62 / 0 / 0,0% )
akbulak ( 72,3 /71.7 /0.6 /% )
himeros ( 91,1 /89,6 /1,5 /1,65 % )
nazenin.83 ( 65,9 /65,9 /0 /0,0% )
Eleven ( 82,6 /82,4 /0,2 /0,24 %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) kendi isteği ile ayrıldı
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye
yamukprenses ( 65,5 /64,1 /1,4 /2,14 %) yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
...................................14. TAKIM 185. ETAP
aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 /67,5 /0,5 /0,74 % )
elifezgi ( 62,0 /62 / 0 / 0,0% )
akbulak ( 72,3 /71,7 /0,6 /0,83% )
himeros ( 91,1 /89,6 /1,5 /1,65 % )
nazenin.83 ( 65,9 /65,9 /0 /0,0% )
Eleven ( 82,6 /82,4 /0,2 /0,24 %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) kendi isteği ile ayrıldı
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye
yamukprenses ( 65,5 /64,1 /1,4 /2,14 %) yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
evet ya şeker ihtiyacı artıyor. zaten bir iki oruç tutunca iştahıma acayip bişeyler oluyor, o yüzden o kadar borcum var tutmaya korkar oldumama çare de yok tutucam. elimin altında aşure olmasaydı yemezdim aslında dün. uyarını dikkate alıcam bu akşama da tencerenin dibinde aşure kalmıştı onu yemicem, dondurucuya atayım, başka bi zaman ödül olarak yerim inşallah.
ekmek yemiyormusun!evet o gün şakşukayı ekmek bandıra bandıra yedim:26:dün de böreği kaçırdım, böreği de eve gidince derin dondurucuya lkaldırıcam
hayır canım ekmek hayatımda yok gibi birşey,sadece kahvaltıda 1 dilim kadar yerim o kadar,kırk yılda birde tost yersemn öyle,yemeklerle birlikte asla yemiyorum.ama benimde zaafım aburcubur işte,hep onlar yüzünden kilo alıyorum,ama şimdi onlarada dikkat ediyorum.
yürüyüşü dısarda mı yaptın canım? kahvaltıyı neden aksattın ki?
görcez o kilolarıda inş yaa :))
geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk iyileşir havalar da bir anda soğudu tabii minikler de dirençsiz oldukları için hemencecik hastalanıveriyorlar aman dikkat edin bebişlerinize.kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..
canım ya spor önemli gerçekten de kilo vermesen de sıkılaşıyorsun.Mesela benim kilo vermem yavaşladı fakat step yaptığım için kilom aynı da olsa gören göbeğin gitmiş daha da mı kilo verdin diyor.Bir de spordan sonra hemen tartılma çok daha fazla çıktığını okumustum.kızlar 14.takımın sonuncusunu acıklıyorum nazenin yani ben o kadar spora ragmen hic kilo verememişim 65.9 aynı kılodayım.
sporu bırakıyorum onsuz daha guzel zayıflıyordum cok utandım kendımden
canım olcak o kadaar vermişssin ya şükret.Bir anda atıyor vücut.ilk başta tutuyor sonradan daha hızlı veriyorsun sonra yine duraksama dönemleri.ben şu an yerleşik kilolarıma geçtim.senelerdir 65 70 arasındaydım bu sebeple cok zor veriyorum ama yılmak yok:)sen de öyle sakın yılma aynen devam:)82,6 dan sadece 82,4 e inebildim
tebrikler canımmmm inşallah devamı gelir çok sevindim adına..kızlar merhaba,kahvaltımı yaptım ve şimdi basküle çıktım,64,1 geldimyaşasınnnn,biliyorsunuz 65,5 tu kilom,süper ya...
kızlar ben de malesef aynı kilodayım. akşam iftardan önce biraz daha hafiftim ama olur o kadar. haftasonu oruca ara veriyorum. pazartesi belki gene tutarım emin değlim.
bu haftaki yürüyüşüm 137 dk da kaldı. (yürüyüş listesi de mi hazırlasak?)
dün yürüyüş yapmadım ama evin yarısını süpürdüm.
akşam orucumu herzamanki gibi kepekli karışık tost ve ayran ile açtım.
misafirim vardı börek yapmıştım bi sürü börek yedimbi de 1,5 kase aşure
sahurda da gene 3 kibrit kutusu kadar peynirli börek yedim, su içtim .
akşama orucumu aynı menü ile açarım bi de canım et döner çekti, çektirenler utansınakşama et döner yiğyesim var
epeydir balık yapmıyorum haftasonu balık ve sebze yemeğine sıra geldi.
kızlarrr 77.100 kiloyum bu günnn...
Süper canım 900 gr vermişsin aynı hızla devam eder inş:)
900 gram vermedi ki 1,3 kg verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?