Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ya şeker ihtiyacı artıyor. zaten bir iki oruç tutunca iştahıma acayip bişeyler oluyor, o yüzden o kadar borcum var tutmaya korkar oldum ama çare de yok tutucam. elimin altında aşure olmasaydı yemezdim aslında dün. uyarını dikkate alıcam bu akşama da tencerenin dibinde aşure kalmıştı onu yemicem, dondurucuya atayım, başka bi zaman ödül olarak yerim inşallah.
bebeğim bugün yazılanlara dönüp şöyle bir baktımda çok fazla

.
ekmek yemiyormusun!evet o gün şakşukayı ekmek bandıra bandıra yedim:26:dün de böreği kaçırdım, böreği de eve gidince derin dondurucuya lkaldırıcam

arkadaşlar bir de kilo çizelgesi olanların sürekli bmi hesaplayıp bildirmesine gerek yok yeter ki kilo çizelgesi doğru ve güncel olsun. orada bmi yazıyor. biz kiloyu değiştirdikçe bmi değişiyor.

mrb arkadaşalr..ezgicim kaçgündür giremiyorum.malesef çokda dikkat edemedim...ama 71.700 çıktım sabah..buda ii..görüşürz..herkese slm

...................................

Son düzenleme:

triptofan, cullen nerdesiniz
bitanesii n çocuğu hastaydı o yüzden gelmedi galiba

hadi kızlar sizi bekliyorum saat 16.10 a kadar beklerim

yürüyüşü dısarda mı yaptın canım? kahvaltıyı neden aksattın ki?

görcez o kilolarıda inş yaa :))

evet canım dışarıda yapıyorum kursa giderken tempolu yürüyorum yarım saat gidiş yarım saat dönüş:)Kahvaltı yapasım gelmiyor kursa gittiğim zamanlar bugün de yapmadım kursa gitmediğim halde.zaten dün kahvaltı yapsaydım waffle yiyemezdim:)Kızlar ben de grip olcam sanırım yaa boğazım çok acıyo hafiften öksürüyorum. İnşallah olmam.

kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..
geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk iyileşir havalar da bir anda soğudu tabii minikler de dirençsiz oldukları için hemencecik hastalanıveriyorlar aman dikkat edin bebişlerinize.

kızlar 14.takımın sonuncusunu acıklıyorum nazenin yani ben o kadar spora ragmen hic kilo verememişim 65.9 aynı kılodayım.
sporu bırakıyorum onsuz daha guzel zayıflıyordum cok utandım kendımden
canım ya spor önemli gerçekten de kilo vermesen de sıkılaşıyorsun.Mesela benim kilo vermem yavaşladı fakat step yaptığım için kilom aynı da olsa gören göbeğin gitmiş daha da mı kilo verdin diyor.Bir de spordan sonra hemen tartılma çok daha fazla çıktığını okumustum.

82,6 dan sadece 82,4 e inebildim
canım olcak o kadaar vermişssin ya şükret.Bir anda atıyor vücut.ilk başta tutuyor sonradan daha hızlı veriyorsun sonra yine duraksama dönemleri.ben şu an yerleşik kilolarıma geçtim.senelerdir 65 70 arasındaydım bu sebeple cok zor veriyorum ama yılmak yok:)sen de öyle sakın yılma aynen devam:)

kızlar merhaba,kahvaltımı yaptım ve şimdi basküle çıktım,64,1 geldimyaşasınnnn,biliyorsunuz 65,5 tu kilom,süper ya...
tebrikler canımmmm inşallah devamı gelir çok sevindim adına..

canım benm artık biliyorsun bizim bu kilo vermemiz yavaşladı baya başta iyiydik ama şimdi çok zorlanıyoruz kilo verirken yapcak birşey yok sabırla devam edicez tabii benim sabrım arada bir zorlanıyo ama neyse:)bir de dünkü yediğin börek aşure fln da bgn yansımıstır kilona bence bu hafta verceksin:)
İlk defa böyle birçok alıntıyla mesaj yazdım senin sayende elifezgi bakıyım becerebilmiş miyim

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 102,2 / 101,9 / 0,3 / 0,29% )
pinkcat87 ( 68,0 / 67,5 / 0,5 / 0,74% )
elifezgi ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,0% )
akbulak ( 72,3 / 71,7 / 0,6 / 0,83% )
himeros ( 91,1 / 89,6 / 1,5 / 1,65% )
nazenin.83 ( 65,9 / 65,9 / 0,0 / 0,0% )
Eleven ( 82,6 / 82,4 / 0,2 / 0,24% )
yamukprenses ( 65,5 / 64,1 / 1,4 / 2,14% ) yeni üye
bitanesii ( 78,4 / 77,1 / 1,3 / 1,66%) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 688,0 / 682,2 / 5,8 / 0,84%)

kızlar bu hafta 1. olduk
herkesi tebrik ediyorum

bireyselde de yamukprenses 3. oldu
canım kutlarım seni tebrikler

Son düzenleme:
sabah aceleyle çıktım ve bugün öğrencilerimi geziye götürdüm bir akslik çıktı daha yeni eve geldim. bildirim yapamadım. diskalifiye edildim mi yani?lütfen lütfeen bir şans daha verin:)))

Son düzenleme:
sabah:yarım salatalık, yarım dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği
20 dk yürüyüş.
2 çay
15 dk yürüyüş
öğle:1 biber dolması,1 bardak ayran (arkadaşın evine gittik)
15 dk yürüyüş
1 çay,100 ml fanta
20 dk yürüyüş
akşam: et sote yapcam,bide beyaz lahana salatası

haftasonu geldi diye salmayalım kendimizi kızlar....

spor
pazartesi:100 dk
salı:50 dk
çarşamba:50 dk
perşembe:100 dk
cuma:70 dk
toplam:370 dk

spor kayıtlarını ne zaman yayınlıcaz kızlar.
tempom iyimi,bugün eve gelirken kronometre tuttum
1 dakikada ortalama 127 adım atıyorum bu yürüyüşlerde.
bugünde 150 merdiven çıktım
indiklerimi saymıyorum.
ama 2. kattaki evime asansörle çıkıyorum
eve gelince yorgun olduğumdan sanırım.

sabahta tartıldım ama bildiremedim.200 gr daha az çıkmıştım.olsun önümüzdeki haftaya 200 gr cepte başlamış oldum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…