• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim...
bugun aşırı yoğun çok kötü ve çok iyilerin bir arada oldugu bir gün geçirdim.... hala gülümsesem mi yüzümü mü assam bilemiyorum..
yemek meselesi çoooooook kötüydü.. arkadaş yurduna kahvaltıya davet etti kahvaltıda patates kızartması ve tost... öğlen sinemada cips ve çikolata.. akşam evde 5 kasık sebze yemeği 3 tane şekerpare 1dilim kek 1 dilim çörek... bugun dibine vurdm yani.. aylardır yapmadıgımı yaptım.. biraz pişman biraz değilim.. diyorum ya ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum..
iyilerse 40 dk yürdüm hafif yagmurun altında çok güzeldi.. günlerdir beklediğim ingiltereden bi projeye katılmam için davet geldi artık umudu bile kesmiştim (çoook şükür Rabbimee :) )
siteye şu anda bakamıycam. yarın erkenden okula gidip seminer ödevi hazırlamam lazım..
yarın oruc olcam inş güzel bi gün olur ya..
görüşmek üzre kızlar
yarın nette olabilirim gün boyu yazılanlarıda okurum böylece.
herkese iyi geceler...

kızlar hepınıze gunaydın tostumu yedım sızı beklıyorum:52:
:60:günaydın nazenin

elifcim 70 tl pahalı tabii.Bizim burda kültür merkezinde bedava ben de yararlanıyım dedim.Bir sürü kurs var öyle.Boş durmaktan daha iyidir diye 3 kursa gidiyorum ben.Sen de bir bak istersen bulunduğun şehire.Mesele ben Kocaelindeyim Komek diye geçiyor İstanbulda İsmek sen yine bir araştır derim çok faydalı.Boşuna para verme.Ben üniversitedeyken 3 aylık yazılmıştım peşinde 150 tl vermiştim 2 3 kerecik gittim.Burda öyle değil devam zorunluluğu var sertifika veriyorlar.Kuzenimle gidiyorum ben yanında biri olunca daha cok gidesi geliyor insanın açıkçası.Bir de zevkli oluyo genelde yaşı büyük kadınlar var en gençler biziz sanırım ama onlarla muhabbet sohbet çok keyifli oluyor.Bence bir öğren hem kilo vermene yardımcı olur hem de güzel vakit geçirirsin cebinden de birşey çıkmaz:)
ya olsa hemen gidicem. burada malesef belediyenin öyle etkinlikleri yok. ankarda da beltek vardı. öğrenciyken 3 tane beleş kursuna gitmiştim,burada malesef yok:50: öğrencilerden de duyuyorum yok diye.şehrde zaten bedav kurs olsa diğer salonlar da fiyatı bu kadar yüksek tutamazdı. herhangi bir ayrobik step kursu var mı diye radarları açtım bekliyorum:27:kurs açılana kadar iş başa düştü. leslie ile yürüyüşü indirdim mp3 playerıma 2 gündür onu yapıyorum.

Kaptan sana ceza verelim biz en iyissi:9: Başla rejime başlasan gerisi gelir
:52:olur olur

sabah:2 kaşık nesfit 4kaşık süt
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 çubuk galeta,2 yaprak galeta
10 dk yürüyüş
1 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tb taze börülce, yoğurt

spor:
p.tesi: 100 dk
salı:50 dk

saçlarımı kestirdim. hiç hoş olmadı.sinirlerim bozuk. 10 aydır önleri uzatıyordum çenemin altına kadar düz insin diye.kadın makası bi vurdu önlere durrr demeye kalmadı, gitti :59:
önler kısa, devamı biranda uzayan bir saç. :(( ovalde indirtmedim. kendimi berbat hissediyorum.
eşim gelsin saçlarımı boyatcam.belki biraz moralim yerine gelir. yoksa kendim kescem saçlarımı.
aslında saç kesmeyi biliyorum ama kendimde denemedim.annemin, eşimin, komşuların saçlarını kesmişliğim var.
çok üzgünüm çok, yarın işe bile gidesim yok

himeros öğle yemeğin çok hafif olmuş, hatta yemek yememiş atıştırmışsın. araöğün falan da yok. aç kalma konusunda baya azimlisin.iradeni tebrik ediyor ascık yemek yemeni öneriyorum.
kuaför meselesi de kötü olmuş. sakınılan göze çöp batmış sanki, sen aylarca uzat bir makas darbesi ile hayallerin yıkılsın. çare yok bi daha uzatırsın artık. çok da kötü olmamıştır belki de. güzel yönlerini görmeye çalış:61:

kahvaltı 1 dilim ekmek patates kızartması 4 dilim. peynir biraz.
ara bir mandalina
öğle karnıbahar yemeği yoğurt,5 tane yaprak sarma.
ara 1 bardak süt , çubuk kraker bir paket
akşam yine karnıbahar.1 kase çorba
ara mandalina ve elma
nasıl kızlar? olacak galiba bu işi başarıcaz.

okulda ve evde aynı yemek olunca çok kötü oluyo ya.birazdan yürüyüş yapacam inşallah ama hiç halim yok.az önce eşimle eski resimlere baktık ne zayıfmışım yaa hemen dönelim geri o hale olmamı:43:

evet olacak tebrik ederim
eskiden bu bol geliyor, beni şişman gösteriyor diye giymediğim kıyafetlere şimdi bacağım , kolum anca sığıyor. çocuk giysisi gibi geliyor bakınca. uzun zamandır X bedenlerden aşağı düşemedim inşallah M yide görürüz :))

he he he..aynen. bana eltim hediye bi etek göndermişti kayınbabamdan. etek 42 bedendi, bi gıcık oldum bi gıcık oldum, ben o kadar şişman mı görünüyorum diye. etek 38 beden giyebiliyordum çünkü. sonra hamilelik olunca hamileliğin 6. ayına kadar falan o eteği giydim:) doğumdan sonra da eteği giymeye devam ettim.ne zaman giyecek bi kıyafet bulamasam o eteğe sarılıyordum. ileri görüşlülük böyle bir şey olsa gerek:9:

canım teşekkürederim,bak dediğini denedim ve oldu galiba:71:

boşveeeerrrr üzülme canım dibi sende yine uzar ama işini dikkatli yapan hiçbir kuaför görmedim ben zaten.

evet kesinlikle haklısın canım,bazen göbeğimi döner bıçağıyla kesip atasım geliyor,sanırım fazla olan tüm kilolarım bel ve göbeğimde,diğer yerlerim incecik offf offf:14:

sabah:1 yumurta,1 dillim ekmek,azıcık tel peyniri,domates,salatalık,5 adet ince yuvarlak kesim sucuk.
öğlen:karnım acıkmadı boş geçirdim,bu arada hiç su içmediğimin farkına vardım ama hala içmiyorum,akşamüstü 1 bardak şekersiz nescafe ve 3 adet diyet form büsküvi
akşam:1 dilim fırın makarna yine,ama akşam misafirliğe gittim fazla kaçırdım galiba 2 tane baklava ve 3 tane tuzlu pastayı hüplettim,ben bu gidişle zor zayıflarım,yazdıklarıma baktımda diyet yapıyorum diye ben kendimi kandırıyorum galiba,kilo almazsam iyi.

keşke öğlen tokum diye öğün atlamasaydın. bence öğlen yemek yeseydin bu kadar abartmazdın.
bak 2 türlü zarara girdin. öğün atladığın için metabolizman daha yavaş çalıştı. akşam da çok acıkıp çok yediğin için hoooop baklavaları depoya attın.yediklerini yazmak gerçekten işe yarıyor. buraya yazıya dökünce insan ne yiyip ne içtiğini daha net görüyor, bazen bu kadar da olmaz diyor. tabi sonradan düzeltiyorsun durumu. sen de düzeltirsin.

eveeet gelelim benim yediklerim ve içtiklerime. epeydir yazmıyorum çünkü haftasonu düşündüm düşündüm yedim, canım ne çektiyse yedim. şerbetli tatlı veya çukulata yemedim ama 2 tane cevizli sucuk yedim (100+100 gram) bir de akşam üstü kendime özel 1 çay bardağı bulgurdan kısır yapıp yedim. diğer yemeklerden de gün boyunca doyasıya yemiştim, ama yemekte fırın tavuk ve lahana yemeği vardı. aslında cevizli sucuk ve kısır haricindekiler çok da falsolu değil gibime geliyor...

pazartesi oruçluydum. yarım sandiviç döner ie orucumu açtım akşama eve gidince de kıymalı makarnayı yağsız yaptım. ama o makarnayı yoğurt ve ekmekle yedim:27:saat 6,30 giyidi bu. daha sonra da 2-3 mandalina portakal falan yemiştim. akşam ağır yiyince gece kalkıp lahana yemeği yiyip tekrar oruca niyetlendim.

dün akşam saat 4 gibi orucumu 3 dilim kepekli ekmek 1 dilim kaşar peyniri ve 3-4 dilim sucuktan tost yaptım, tostla açtım. yanında ayran. 1 adet kivi.
eve gidince de saat 7 gibi 2 kase çorba ve zaytinyağlı brokoli salatası yedim , az yoğurt.
sahurda da 1 dilim kaşar peynirinin üstüne 1 yumurta kırdım, yağda tabi...kaşarlı yumjrta yedim.1-1,5 dilim kadar da ekmek. şimdi tekrar niyetliyim.

pazartesi 45 dk, salı 62 dk toplam 107 dk leslie ile yürümüş oldum. baldırımlarım feci şekilde ağrıyor çok zorladım sanırım...bu gün ara verebilirimbu arada yürüyüş olarak iş yerine gelirken yürüdüğümü falan saymıyorum çünkü spor niyetim olmadığı için sallana sallana yürüyorum. amaaa o zamanlarda da tempolu yürürsem korkun benden. 1. bilenem olabilirim:51::52:

Kızlar tünaydın çok kötü bir gece gecirdim sabaha kadar uyuyamadım.Bu düzen mahvedecek beni.Dolayısıyla step işi yattı.Sabah 8 de uyuyabildim 2 de kalktım.Bir sorunum falan da yok kafama taktığım bir türlü uyuyamıyorum :( Neyse dün akşam bir tabak mantı yedim:(:( Daha hiçbişey yemedim akşama sanırsam balık var.

Slm kızlar ben fikir değiştirdim zyıflamadan bebek sahibi olucam sonra inş hepsini birden vercem o yüzden gelemedim kusra bakmayın hepinizi kocaman öptm

Kızlar tünaydın çok kötü bir gece gecirdim sabaha kadar uyuyamadım.Bu düzen mahvedecek beni.Dolayısıyla step işi yattı.Sabah 8 de uyuyabildim 2 de kalktım.Bir sorunum falan da yok kafama taktığım bir türlü uyuyamıyorum :( Neyse dün akşam bir tabak mantı yedim:(:( Daha hiçbişey yemedim akşama sanırsam balık var.

açlıktandır, ye 2 tabak makarna bak nasıl uyunuyor:27:
çay kahve ve yeşil çayı akşam saat 7den sonra tüketme, çaya falan tüketiyorsan onlar da yapabilir. bi dene bakalım

Slm kızlar ben fikir değiştirdim zyıflamadan bebek sahibi olucam sonra inş hepsini birden vercem o yüzden gelemedim kusra bakmayın hepinizi kocaman öptm

aaaammmaaaaan boşver... rahatça ye, hamileliğinde aldığın kilo da önemli değil, nasıl olsa verirsin,toptan verirsin...tek tek vermek zor ama toptan belki daha kolay verilir:27: (Acı Gerçekler Sözcüsü)

Son düzenleme:
bugün için bana ne deseniz hakkınız var

sabah:4 galeta
işe arabayla gittim.
1 nescafe içtim
öğle:yarım ekmek et döner+ayran
20 dk yürüyüş
1 çay+yarım dilim baklava(yine arkadaşlar almış)
30 dk yürüyüş
akşam: hiçbirşey yemek istemiyorum.ama meyveyle geçircem.
portakal, mandalina yicem. bide salata.
öğlen kaçamak yaptım :)) ama sabah ve akşam böyle olursa içim rahat olacak.
dünde pek bişey yememiştim.
bide fasülyeymiş meğer dün yediğim,ben börülce sanmıştım.
genelde fasülyeyle baklayı karıştırırdım ama bu safer fasülyeyi börülceye benzetmişim :9:
sabah tartıda 90,1 gördüm yine.bakalım sonuç ne olacak.
spor
p.tesi:100 dk
çarşamba:50 dk
toplam:200 dk

elifezgi;16642498 [COLOR="indigo" .!.:
himeros öğle yemeğin çok hafif olmuş, hatta yemek yememiş atıştırmışsın. araöğün falan da yok. aç kalma konusunda baya azimlisin.iradeni tebrik ediyor ascık yemek yemeni öneriyorum.
kuaför meselesi de kötü olmuş. sakınılan göze çöp batmış sanki, sen aylarca uzat bir makas darbesi ile hayallerin yıkılsın. çare yok bi daha uzatırsın artık. çok da kötü olmamıştır belki de. güzel yönlerini görmeye çalış:61:
[/COLOR]
QUOTE]

dünün acısını bugün çıkardım baksana.
şimdi yeşilçayımı yudumluyorum.
telafi edermi bilmem
saçlarada alıştım. uçlarında kırıklar çoktu.iyi oldu :)) ilk başta alışamıyor insan, birde aklımdaki model olmayınca. ama şimdi iyi oldu diyom.
bi arkadaşa söyledim de, yorumu: hiç derdin yokmu başka, siz kadınlar nasıl varlıklarsınız anlamıyorum dedi :60:erkekler daha basit düşünüyor.

bugün için bana ne deseniz hakkınız var

sabah:4 galeta
işe arabayla gittim.
1 nescafe içtim
öğle:yarım ekmek et döner+ayran
20 dk yürüyüş
1 çay+yarım dilim baklava(yine arkadaşlar almış)
30 dk yürüyüş
akşam: hiçbirşey yemek istemiyorum.ama meyveyle geçircem.
portakal, mandalina yicem. bide salata.
öğlen kaçamak yaptım :)) ama sabah ve akşam böyle olursa içim rahat olacak.
dünde pek bişey yememiştim.
bide fasülyeymiş meğer dün yediğim,ben börülce sanmıştım.
genelde fasülyeyle baklayı karıştırırdım ama bu safer fasülyeyi börülceye benzetmişim :9:
sabah tartıda 90,1 gördüm yine.bakalım sonuç ne olacak.
spor
toplam:200 dk

ya ara sıra olur öyle şeyler. hep diyet hep diyet olmaz.haftada bir bence insan kendisini ödüllendirmeli.yarım ekmek biraz fazla olabilir ama diğer öğünden ekmeği kısmışsın zaten. yağlı yememişsin, kızartma yememişsin, daha ne olsun.haftada bir ödüllendir kendini. bizim arkadaşla haftada bir et döner yeme günümüz var. tabakta et döner alıyoruz ilk hafta ekmeksiz yemiştim ama sonraki hafta sıcak pideyi görünce götürdüm pideleri:32: neyse bi dahaki sefere ekmek konusunda daha dikkatli olurum.
ekmeği azaltmışsın ama akşam sadece salatalık yemekle çok abartmışsın bence yeseydin şööööle güzel bi sebze yemeği yanında da yoğurt, süper olurdu. yürüyüşler de iyi gidiyor bakıyorum da ? ama tempolu mu acaba?

dün saat 4de iftar: 3 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3 dilim sucuk ile tost
1 kutu ayran

eve gidince saat 7 gibi:1 kase domates çorba
1 dilim kaşar (çorbanın içine)
3 dilim ekmek
3-4 kaşık şakşuka
1 tavuk baget

1 saat sonra: küçük bir kase aşure (125 ml)-tadına bakıyım derken yiyiverdim
yarım nar

gece sahur: 1 cennet elması
1 kase domates çorba
yarım dilim kaşar peyniri

yürüyüş 30 dk: haftalık toplam 137 dk

şöyle bi bakınca ne kadar da çok yemiş olduğumu fark ettim.

kızlaar günaydınn (bana bu saatte yeni sabah daha)

galiba c.tesiye kadar bu yogunluk devam edecek daha bende :( seminer hazırlıyoruz (tezin küçüğü) dün akşama kadar okudaydım o yüzdende yiyeceklerim biraz karıstı
sabah hamburger ekmegıne tost yaptırdım ayranla yedim :))
akşam okulda tabakta tavk doner yedim. yanında salata patates vardı. birde ayran
eve gelincede annem tavuklu patates yapmıstı onun biraz tadına baktım
1 portakal 1 trabzon hurması yedim.

bugunde tekrar oruclu düzenime geçtim. sahur yine yapmadım. akşamda artık ne olursa..
şimdi derse gec kalıyorum.
bugun erken evdeym biraz yürür gelirim :)

herkese güzel bir gün diliyorum.. yarın ki kilo bildiriminiide merakla bekliyorum kızlaarr :))
araba yarısta kım kazanmıs olcak :P

görüşürüz....

Herkesee merhabaa :69: bende yeni üyeyim 20 yaşında öğrenciyim ve aranıza yeni geldm.

Bnde kilolarımı vermştm ama tekrar aldm :14: Ama vazgeçmek yok ve şimdi tekrar zayıflamak istiyorum...
1.67 boyundaym 65 kilodayım hangi gruba geçmem gerekiyor şimdiden tşk ederim :17::71:

kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..:43:

kızlarrr kuzum çokk hasta ishal ateş kusma herşey var giremiyorum nete bu hafta beniz mazur görün kuzum iyileşsin...cuma günü kilo bildirmi yapmaya çalışırım..:43:
geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.

ya ara sıra olur öyle şeyler. hep diyet hep diyet olmaz.haftada bir bence insan kendisini ödüllendirmeli.yarım ekmek biraz fazla olabilir ama diğer öğünden ekmeği kısmışsın zaten. yağlı yememişsin, kızartma yememişsin, daha ne olsun.haftada bir ödüllendir kendini. bizim arkadaşla haftada bir et döner yeme günümüz var. tabakta et döner alıyoruz ilk hafta ekmeksiz yemiştim ama sonraki hafta sıcak pideyi görünce götürdüm pideleri:32: neyse bi dahaki sefere ekmek konusunda daha dikkatli olurum.
ekmeği azaltmışsın ama akşam sadece salatalık yemekle çok abartmışsın bence yeseydin şööööle güzel bi sebze yemeği yanında da yoğurt, süper olurdu. yürüyüşler de iyi gidiyor bakıyorum da ? ama tempolu mu acaba?
evet canım tempolu yürüyorum. işe geç kalmayayım diye hızlı hızlı yürüyorum.
arkadaşın ısrarıyla yedim ekmekli.bir daha yerşem eğer tabakta alcam zaten. dün akşamda acıkmadım fazla. beni bayaa tok tuttu döner :)
Herkesee merhabaa :69: bende yeni üyeyim 20 yaşında öğrenciyim ve aranıza yeni geldm.

Bnde kilolarımı vermştm ama tekrar aldm :14: Ama vazgeçmek yok ve şimdi tekrar zayıflamak istiyorum...
1.67 boyundaym 65 kilodayım hangi gruba geçmem gerekiyor şimdiden tşk ederim :17::71:

hoşgeldin

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 dilim kepekli ekmek,1 bardak çay.
20 dk yürüyüş
1 nescafe,1 çay,çeyrek halley.
20 dk yürüyüş
öğle:
1 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,3 tane mantı,1 minik domates
20 dk yürüyüş, 5. kata merdivenden çıktım bide:)
1 çay,3 yaprak marul(müdür verdi),2 mini kepekli galeta
40 dk yürüyüş(yağmur altında)
yeşil çay
akşam: daha yemedim

perşembe:100 dk
toplam:300 dk

kilo bildirimi:89,6

8 li rakamları gördüm,çok mutluyum canlarrr :52:

selam kızlar yağmurlardan dolayı hala yürüyüşe gidemiyorum,bu durumda diyet yapmam ne kadar işe yarar bilemiyorum,gelelim bugün yediklerime
sabah:karışık tost ve iki bardak çay
öğlen:yine atladım,kahvaltıyı geç yaptığım için akşama anca acıkıyorum
akşam:sadece 2 kaşık nohut yemeği,kaşık sayısını unuttuğum kadar çok erişte(napiyim çok güzeldi dayanamadım yedim)sınırsız salata.
şimdilik bu kadar ama saat daha erken ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
kilo bildirimi yapmıyorum kızlar,yarın yapıcam.

canım nasıl tost istedi anlatamam.herkes bu hafta tost yemiş. sucuklu kaşarlı bi tost,yada yengen de olabilir, hayır demem yani :)) ahh ahhhh neyse belki haftaya yerim.
akşam yemeği: 4 tavuk nugget,1 mini domates,1 kızarmış kepek ekmeği

sabah kilo bildiriminde bulunup hemen işe çıkacam. çok merak ediyorum bende durumum ne. bugün yerli malı yaptık öğrencilerimin getirdiği kekten 2 dilim yedim:( çok muuu? öğlende kuru fasulye yedim 2 kepçe. salata birde 2 dilim börek. akşam makarna ve çorba yedim.birazdan da yürüyüşümü yaparsam tekrar yazarım.

Back