- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.141
herkese iyi pazarlar hanımlar..
bugun ve bu hafta boyunca hep orucum diyetisyenimle kararlastırdıgımız gibi.. bakalım durm nasıl olcak. aslında tembellik etmeyip evın içinde biraz koşsam iyi olacak. tripcim ve nazenincim bu hafta üzülcekler 1. olamadıkları için ama
nazeniiin dün ne kadar yürüdün?ben 50 dakika yürüdüm.baaak benim psikolojimi bozma daha az yürümüş ol. bu hafta ben 1. yim inşallah.bu arada Ankarada çook güzel kar var. heryer bembeyaz..
selammm....aynalar kusura bakma cnm cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım...
kendimden bahsedeyim tabi ev hanımıyım bir tane dünyalar tatlısı kızım var 11 aylık...şuan 78.4 kiloyum bir haftadır diyet artı spor yapıyorum.yürüyüş bandım var evde ona başlıcam artık..bugün sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yedim ara öğün birr elma yedim öğle yemeği cnm istemedi kepekli bisküvi ve mandalin yedim akşam balık yiycem tabi onuda abartmadan...
heerrkeseeee kolay gelsin.............
slm kızlar elektrik geldi ama kalorifer yanmadı daha dondum artık pcimde düzelmedi arkadaşın pcsindeyim haftasonu yok gelince pc yede giremeyecem haberiniz olsun
selammm....aynalar kusura bakma cnm cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım...
kendimden bahsedeyim tabi ev hanımıyım bir tane dünyalar tatlısı kızım var 11 aylık...şuan 78.4 kiloyum bir haftadır diyet artı spor yapıyorum.yürüyüş bandım var evde ona başlıcam artık..bugün sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yedim ara öğün birr elma yedim öğle yemeği cnm istemedi kepekli bisküvi ve mandalin yedim akşam balık yiycem tabi onuda abartmadan...
heerrkeseeee kolay gelsin.............
guclu rakıplerı severım dahada hırslanıyorum cuma gunu 2. bellı olacak hadı kızlar goreyım sızı.sımdı gıdeyımde esortmanlarımı gıyeyım
yok canım ben okadar yuruyemem 35 dak.yurudum o bıle cok yoruyor vucut yıllardır hareketsızlıge alısık cabuk yoruluyor fazla yuklenmeyeyım guzelım vucuduma:81:
hoşgeldin bitanesii..
sabah: 1 haş.yumurta,5zeytin,1kk peynir,domates,salatalık,1br çay,3 dilim kızarmış ekmek.
akşam:inegöl köfte ve nugget,3 dilim kepek ekmeği,marul ve çiğ köfte.1 bardak diet kola.
yarım saat yürüyüşüm oldu dışarda.
evin içindede pek duramadım zaten, biraz temizlik biraz çamaşır filan derken.
birazdan sıcacık salep içcem, ufonun karşısına geçip
spor yarışına bende giriyorum kızlar. iddialı değilim. sadece hafta içi yaptığım zorunlu yürüyüşlerime güveniyorum biraz.onun dışındada pek yapamam zaten.
bugun yediklerime gelince..
kuzenımdeydim..
bol salata
2 kepce kadar corba
1kk kadar borek (çok güzel olmustu dayanamadım)
2 kucuk karniyarık
şekerpare vardı ennn sevdiğim tatlı ama yemedim :))
yanlızzbirsürü kestane yedim. kalorisini bilmiyorum inş azdr..
1 armut 1 bucuk mandalına
ha birde ufak bi dilim ekmeğe çemen sürüp yedim
bende bu hafta kalorisini bilmeden yemiştim.
10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit.yazıyor bi yerde ve 100 gr ı 194 kaloriymiş.
diet kola 100 ml 0,005 kalori yazıyor
ay canım geçmiş olsun bu soguklarda da kalorifersiz olmak... olmuş gerçi inş ısınmışsındır..
herkesin bir kestane pişmanlığı oldu. gelecek günlere bakacaz artık. havalar soğuyunca kestane, patlamış mısır canı çekiyor insanın.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)
evet kızlar şimdiden cuma günkü listeyi hazırladım
belki motive oluruz takıma girmek isteyen 4 kişi var yeni üye diye ekledim onları bakalım cuma günü listede olacakalr mışaka şaka
14. TAKIM 185. ETAP
aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 / / / % )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,6 / / / %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) yeni üye
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
tşk edrm canım ama hala ısınmadım kaloriferler yandı ama ev buz gibi 2 gün yanmayınca ısınamadı bir türlü
aynalar arkadaşım ben geldim ama çok acemiyim,şimdi ne yapmam gerekiyor,cumaya kadar kilomu vermemiz gerekiyor,bu süreci kim takip ediyor,hergün buraya bilgimi vermemiz gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
kızlar gruba alındımmı bilmiyorum ama dün sabahtan beri bende rejimdeyim kendimce.cuma akşam yatarken 66,5 kilo geliyordum,bugün akşam 65,10 geliyorum.
dün sabah yediklerim:aç karına 1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim kızarmış ekmek,2 bardak az şekerli çay,birazcık peynir(ekmeğin üstüne sürdüm)salatalık,domates.
öğlen:karnım acıkmadı akşamüstü bir elma yedim.
akşam:6 kaşık kurufasülye,3 kaşık prinç pilavı,yoğurt.gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kadeh vişne şarabı.
bugün sabah:1 dilim ekmek,az peynir,1 haşlanmış yumurta,2 bardak az şekerli çay,1 yeşil biber,domates,salatalık.
öğlen:öğlenleri acıkmıyorum,akşamüstü midem kazınınca formun kepekli büsküvitiyle 1 fincan nescafe içtim bana yetti.
akşam:6 kaşık kereviz yemeği yoğurtla birlikte.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?