- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.161
kızlar gruba alındımmı bilmiyorum ama dün sabahtan beri bende rejimdeyim kendimce.cuma akşam yatarken 66,5 kilo geliyordum,bugün akşam 65,10 geliyorum.
dün sabah yediklerim:aç karına 1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim kızarmış ekmek,2 bardak az şekerli çay,birazcık peynir(ekmeğin üstüne sürdüm)salatalık,domates.
öğlen:karnım acıkmadı akşamüstü bir elma yedim.
akşam:6 kaşık kurufasülye,3 kaşık prinç pilavı,yoğurt.gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kadeh vişne şarabı.
bugün sabah:1 dilim ekmek,az peynir,1 haşlanmış yumurta,2 bardak az şekerli çay,1 yeşil biber,domates,salatalık.
öğlen:öğlenleri acıkmıyorum,akşamüstü midem kazınınca formun kepekli büsküvitiyle 1 fincan nescafe içtim bana yetti.
akşam:6 kaşık kereviz yemeği yoğurtla birlikte.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)
hoşgeldin aramıza.başlangıç kilon 65,1 demek. umarım cumaya kadar da kilo verirsin. bu arada akşam yatmadan önce tartılıyorsun ya kendine haksızlık ediyorsun:26: sabah aç karna wcye gidiop gel hafif kıyafetlerle tartıl ok, doğru kilo budur. 1,5 -2 kg daha az çıkarsın akşama göre...
herkesin bir kestane pişmanlığı oldu. gelecek günlere bakacaz artık. havalar soğuyunca kestane, patlamış mısır canı çekiyor insanın.
patlamış mısır kestaneden daha masum. 1 su bardağı patlamış hali 1 dilim ekmek kalorisinde tabi yağsız olmak kaydıyla...
kızlar sizin yarışmanızda ben de varım. epeydir yürüyüş yapmak istiyorum,hatta yürüyorum da ama yağmur çamur falan olunca kolayca vaz geçiyorum. herkes düzenli olarak yürüyüşlerini yazsın.
hatta şöyle bir teklifim olacak cuma gününden başlayarak yürüyüşlerimi yazalım.
örneğin.
1. gün cuma: 30 dk
2,gün cumartesi 45 dk yürüdüm+ 30dk cumadan= 75 dk toplam
3, gün pazar:10 dk= 10+ önceki toplam (75) = 85 dk
pazartesi:5+ önceki toplam (85):90 dk
salı: 0+90
çarşamba: 120 dk +önceki toplam (90)=210
perşembe:30 dk +bir önceki toplam(210) =240
bu kişi 1 haftada 240 dk yürümüş.
a şahsı hergün yürüdüğü süreleri üst üste ekleyerek bu şekilde kilo bildirimi yaparken 1 haftada yürüyüş yaptığı toplam süreyi de bildirmiş olacak, bildirecek.
hem bu şekilde toplayarak bildirirsek yarışma havasına gieriz. mesela ayyy ben daha 100 dakika yürüdüm bu hafta 1. olmam lazım diye yürüyüşü arttıracaklar olabilir. nasıl olur sizce? bu hafta bi deneyelim. bu defalık pazrtesiden yani bugünden başlayalım. en son perşembe gece 12 ye kadar yürüyüşü de ekleyip cuma sabah kilolar ile bildirlim.