• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammm....aynalar kusura bakma cnm cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım...
kendimden bahsedeyim tabi ev hanımıyım bir tane dünyalar tatlısı kızım var 11 aylık...şuan 78.4 kiloyum bir haftadır diyet artı spor yapıyorum.yürüyüş bandım var evde ona başlıcam artık..bugün sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yedim ara öğün birr elma yedim öğle yemeği cnm istemedi kepekli bisküvi ve mandalin yedim akşam balık yiycem tabi onuda abartmadan...
heerrkeseeee kolay gelsin.............

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar hanımlar..

bugun ve bu hafta boyunca hep orucum diyetisyenimle kararlastırdıgımız gibi.. bakalım durm nasıl olcak. aslında tembellik etmeyip evın içinde biraz koşsam iyi olacak. tripcim ve nazenincim bu hafta üzülcekler 1. olamadıkları için ama :P

guclu rakıplerı severım dahada hırslanıyorum cuma gunu 2. bellı olacak hadı kızlar goreyım sızı.sımdı gıdeyımde esortmanlarımı gıyeyım:37:

nazeniiin dün ne kadar yürüdün?ben 50 dakika yürüdüm.baaak benim psikolojimi bozma daha az yürümüş ol. bu hafta ben 1. yim inşallah.:66: bu arada Ankarada çook güzel kar var. heryer bembeyaz..

yok canım ben okadar yuruyemem 35 dak.yurudum o bıle cok yoruyor vucut yıllardır hareketsızlıge alısık cabuk yoruluyor fazla yuklenmeyeyım guzelım vucuduma:81:

kendimden bahsedeyim tabi ev hanımıyım bir tane dünyalar tatlısı kızım var 11 aylık...şuan 78.4 kiloyum bir haftadır diyet artı spor yapıyorum.yürüyüş bandım var evde ona başlıcam artık..bugün sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yedim ara öğün birr elma yedim öğle yemeği cnm istemedi kepekli bisküvi ve mandalin yedim akşam balık yiycem tabi onuda abartmadan...

canım hoşgeldin aramıza inş beraber istediğimiz kiloya ulaşırız. sana kurallardan bahsediyim biraz. her gün paylaşımda bulunmak şart. diğer üyelerin msjlarına yorum yazarak paylaşımı artırabilirsin. cuma öğlen saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. eğer cuma günü nete giremeyeceksen perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır. kilo bildirimi yapılmaması diskalifiye nedenidir başarılar canım

evet kızlar şimdiden cuma günkü listeyi hazırladım :52:
belki motive oluruz takıma girmek isteyen 4 kişi var yeni üye diye ekledim onları bakalım cuma günü listede olacakalr mı :52: şaka şaka :60:

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 / / / % )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,6 / / / %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) yeni üye
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

hoşgeldin bitanesii..

sabah: 1 haş.yumurta,5zeytin,1kk peynir,domates,salatalık,1br çay,3 dilim kızarmış ekmek.
akşam:inegöl köfte ve nugget,3 dilim kepek ekmeği,marul ve çiğ köfte.1 bardak diet kola.
yarım saat yürüyüşüm oldu dışarda.
evin içindede pek duramadım zaten, biraz temizlik biraz çamaşır filan derken.
birazdan sıcacık salep içcem, ufonun karşısına geçip :68:
spor yarışına bende giriyorum kızlar. iddialı değilim. sadece hafta içi yaptığım zorunlu yürüyüşlerime güveniyorum biraz.onun dışındada pek yapamam zaten.

slm kızlar elektrik geldi ama kalorifer yanmadı daha dondum artık pcimde düzelmedi arkadaşın pcsindeyim haftasonu yok gelince pc yede giremeyecem haberiniz olsun

ay canım geçmiş olsun bu soguklarda da kalorifersiz olmak... olmuş gerçi inş ısınmışsındır..

hoşgeldin bitanesi :)

guclu rakıplerı severım dahada hırslanıyorum cuma gunu 2. bellı olacak hadı kızlar goreyım sızı.sımdı gıdeyımde esortmanlarımı gıyeyım:37:

yok canım ben okadar yuruyemem 35 dak.yurudum o bıle cok yoruyor vucut yıllardır hareketsızlıge alısık cabuk yoruluyor fazla yuklenmeyeyım guzelım vucuduma:81:

tabi tabii yüklenme fazla :)) 2.yi bende merak ediyourm :9:

hoşgeldin bitanesii..

sabah: 1 haş.yumurta,5zeytin,1kk peynir,domates,salatalık,1br çay,3 dilim kızarmış ekmek.
akşam:inegöl köfte ve nugget,3 dilim kepek ekmeği,marul ve çiğ köfte.1 bardak diet kola.
yarım saat yürüyüşüm oldu dışarda.
evin içindede pek duramadım zaten, biraz temizlik biraz çamaşır filan derken.
birazdan sıcacık salep içcem, ufonun karşısına geçip :68:
spor yarışına bende giriyorum kızlar. iddialı değilim. sadece hafta içi yaptığım zorunlu yürüyüşlerime güveniyorum biraz.onun dışındada pek yapamam zaten.

güzel olmus canımda kola nın her türlüsü hem zararlı hemde kilo yapan türden değil mi :26:

bugun yediklerime gelince..

kuzenımdeydim..
bol salata
2 kepce kadar corba
1kk kadar borek (çok güzel olmustu dayanamadım)
2 kucuk karniyarık

şekerpare vardı ennn sevdiğim tatlı ama yemedim :))
yanlızz :( birsürü kestane yedim. kalorisini bilmiyorum :( inş azdr..
1 armut 1 bucuk mandalına

ha birde ufak bi dilim ekmeğe çemen sürüp yedim :56:

bugun yediklerime gelince..

kuzenımdeydim..
bol salata
2 kepce kadar corba
1kk kadar borek (çok güzel olmustu dayanamadım)
2 kucuk karniyarık

şekerpare vardı ennn sevdiğim tatlı ama yemedim :))
yanlızz :( birsürü kestane yedim. kalorisini bilmiyorum :( inş azdr..
1 armut 1 bucuk mandalına

ha birde ufak bi dilim ekmeğe çemen sürüp yedim :56:

bende bu hafta kalorisini bilmeden yemiştim.
10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit.yazıyor bi yerde ve 100 gr ı 194 kaloriymiş.
diet kola 100 ml 0,005 kalori yazıyor :46:

bende bu hafta kalorisini bilmeden yemiştim.
10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit.yazıyor bi yerde ve 100 gr ı 194 kaloriymiş.
diet kola 100 ml 0,005 kalori yazıyor :46:

neeee!!!!
5 dilim ekmek miii!!!!
10 dan fazla yedim ben 20 yi bile gecmiş olabilir :14: :14:

keşke yerine diyet kola içseymişim :P
ayy cok üzüldüm ama cidden yaa gecen senin yolladıgın yazıdaki gibi spordan dolayı hala baldırlarm ağrıyor ama verdiğimden fazla kalori.. offf :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım bende yedikten sonra aynı oldum,ama yapacak bişey yok.birdahakine dikkat edicez.
bende o yazıdan sonra okumaya başladım yiyeceklerin kalorilerini.
diet kola ve salep İN
kestane OUT

aynalar arkadaşım ben geldim ama çok acemiyim,şimdi ne yapmam gerekiyor,cumaya kadar kilomu vermemiz gerekiyor,bu süreci kim takip ediyor,hergün buraya bilgimi vermemiz gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

kızlar gruba alındımmı bilmiyorum ama dün sabahtan beri bende rejimdeyim kendimce.cuma akşam yatarken 66,5 kilo geliyordum,bugün akşam 65,10 geliyorum.
dün sabah yediklerim:aç karına 1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim kızarmış ekmek,2 bardak az şekerli çay,birazcık peynir(ekmeğin üstüne sürdüm)salatalık,domates.
öğlen:karnım acıkmadı akşamüstü bir elma yedim.
akşam:6 kaşık kurufasülye,3 kaşık prinç pilavı,yoğurt.gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kadeh vişne şarabı.

bugün sabah:1 dilim ekmek,az peynir,1 haşlanmış yumurta,2 bardak az şekerli çay,1 yeşil biber,domates,salatalık.
öğlen:öğlenleri acıkmıyorum,akşamüstü midem kazınınca formun kepekli büsküvitiyle 1 fincan nescafe içtim bana yetti.
akşam:6 kaşık kereviz yemeği yoğurtla birlikte.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)

hoşgeldin yamukprenses,
hergün paylaşımlarda bulunuyoruz. yediklerimizi,yaptığımız sporları paylaşıyoruz.iyi geliyor,bu sayede fazla yemiyoruz hem.cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz. grup başkanı: aynalar.
kaç kilosun canım? hedefin kaç? bunları bildirmen gerekir. aynalar,not alır.
kısaca kendini de tanıtabilirsin,
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdanda kilo çizelgesi yapabilirsin.

evet kızlar şimdiden cuma günkü listeyi hazırladım :52:
belki motive oluruz takıma girmek isteyen 4 kişi var yeni üye diye ekledim onları bakalım cuma günü listede olacakalr mı :52: şaka şaka :60:

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 102,2 / / / % )
pinkcat87 ( 68,0 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 72,3 / / /% )
himeros ( 91,1 / / / % )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,6 / / / %)
triptofan ( 78,0 / / / %) yeni üye
bitanesii ( 78.4 / / / %) yeni üye
çelik198408 ( 74,4 / / / %) yeni üye
cullen ( 72,0 / / / %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

aynalaar bu defa şöyle birşeyde yapsak. gecende konustuk kızlarlada. boy bildirimide yapsak ve bmi larıda ayrı olarak grup içinde yazıp kendi içimizde değerlendirmeye alsak?

tşk edrm canım ama hala ısınmadım kaloriferler yandı ama ev buz gibi 2 gün yanmayınca ısınamadı bir türlü

tamda karında kışında kesmişler yani.. burda da bi arkadaşın yurdunda oyle yapmıslar çoküzücü cidden. yarın aksam ısınırsın iyice umarım :)

aynalar arkadaşım ben geldim ama çok acemiyim,şimdi ne yapmam gerekiyor,cumaya kadar kilomu vermemiz gerekiyor,bu süreci kim takip ediyor,hergün buraya bilgimi vermemiz gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

hoşgeldin canım..
kısaca burda sohbet havasında kilo veriyoruz :) eğlenceli de oluyr :)

kızlar gruba alındımmı bilmiyorum ama dün sabahtan beri bende rejimdeyim kendimce.cuma akşam yatarken 66,5 kilo geliyordum,bugün akşam 65,10 geliyorum.
dün sabah yediklerim:aç karına 1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim kızarmış ekmek,2 bardak az şekerli çay,birazcık peynir(ekmeğin üstüne sürdüm)salatalık,domates.
öğlen:karnım acıkmadı akşamüstü bir elma yedim.
akşam:6 kaşık kurufasülye,3 kaşık prinç pilavı,yoğurt.gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kadeh vişne şarabı.

bugün sabah:1 dilim ekmek,az peynir,1 haşlanmış yumurta,2 bardak az şekerli çay,1 yeşil biber,domates,salatalık.
öğlen:öğlenleri acıkmıyorum,akşamüstü midem kazınınca formun kepekli büsküvitiyle 1 fincan nescafe içtim bana yetti.
akşam:6 kaşık kereviz yemeği yoğurtla birlikte.7 tane kestane(biraz önce okudum 5 dilim ekmeğe eşit geliyormuş,bilseydim yemezdim)

offff kestane demeyin bana :14: :14:

ben yatmaya gidiyorum hanımlar..

yarın görüşürüz...

herkese iyi geceler. güzel pazartesiler diliyorum :)

ahh ahhh yarın pazartesi demi, acı gerçek :))
bende yatayım.
iyi geceler.
kilo, bmi ve yapılan sporun dk sı
bunların hepsine bakalım
birde alınan kalorileri hesaplasak fena olmayacak :))
bugün bi arkadaşımı ziyarete gittim, çok zayıflamışın dedi.
10 aydır filan görmüyordum kendisini.
yüzün incelmiş.tombiş yanakların gitmiş dedi :))
ne kadar seviniyor insan yaa, devamını getirmeye azimliyim inşallah.yaz gelince daha çok şaşıracak herkes :65:

Son düzenleme:
Back