Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eleven bi yere gitme kaçma haa.halaa ben totoşumu kaldıramadım yaa....bilgisayarın başından kalkamıyorum ki spor yapiyimmm.üffff

hahah tripcim merak etme p.tesi önemli bi sınavm var o zamana kadar benimde totoş pek kalkmaz

nazeniiiin bu sakin aklına bizlerin seni geçmek için ugraşmıycağı gibi fikirler getirmesin kuzum

evet mesela 40 dk yürüdüm ben. biraz daha yüriyim de yahşi batıyı izleycem.bugün sadece şeker namına elma ve bir kesme şeker tükettim. bu benim için harika bişey.şekersiz de yaşayabiliyormuşum demekki.

Son düzenleme:
eleven sen baya kilo vermişsin çizelgene göre.bana sanki hiç veremezmişim gibi geliyo.ben hep kendi kendime telaştan filan kilo verir rahatlayıınca alırdım. bana sanki dikkat etmek işe yaramıyor gibi gelirdi. ama artık öyle olmadığını anladım dikkat etmekte çok iş var yaa.sen neler yaptın bize anlatırsın artık..

hee bu arada bgn sabaha karsı saat 4 civarı 20 tane mekik çektim Uyuyamıyorum ya ben bari mekik çekiyim dedimUyku düzenim çok bozuk.Bugün bilerek süt içtim 1 bardak uykumu getirsin diye.Ama hiçbir fark yok gibi..Bu arada bugün sonunda tuvalete çıkabildim mutluyum huzurluyum

slm kızlar,
bu ne soğuk yaa.donuyordum.dışarı çıktık da biraz.
sabah:1kk peynir,5 zeytin,1 haş.yumurta,1 tatlı kaşığı pekmez,domates, salatalık, 2kızarmış kepek ekmeği,2 çay
ara: 1 br salep
akşam: tavuk, 1 br diet kola, çeyrek ekmek.
ara: 1 nescafe süt ile (kalorisi 50 filan dır tahminimce) abartmaya değmeyecek bişey)
birde 0,005 mi ne kolanın kalorisi :))
kalorilerini öğrenerek yemek içmek daha iyi.kaçtığımız şeyler bazen çok masum oluyor.

muhasebe, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe kurslarına bende gittim. 3 tane de başarı belgem var üniversiteden.
ama hiçbiri işime yaramadı iş konusunda.kenarda duruyorlar sedece.
inşallah senin işine yarar.
keşke 15 kilo verebilsem. 4-5 ay çok uzun bir süre değil. çok iyi vermişin.

canım ben ölesine gidiyorum sıkıntıdan yani birşey umduğumdan değil açıkçası.farklılık olsun diye gidiyorum.evet hava buz gibi ya insanın çıkası gelmiyo dışarı:S

nazeniiin dün ne kadar yürüdün?ben 50 dakika yürüdüm.baaak benim psikolojimi bozma daha az yürümüş ol. bu hafta ben 1. yim inşallah. bu arada Ankarada çook güzel kar var. heryer bembeyaz..

Son düzenleme:

dün hiç birşey yapmadım anca oturdum ders calıstım biraz falan filan :)) ayrıca şekersiz daha iyi meyveler kesiyor ihtiyacı. tabi çıkolatanın yerini tutamazlar o ayrı

benim 90 lara cıkmam zaten felaketti hiç görmemiştim oyle rakamlar sonra o kilodan 85 e inmek rahat oldu. az yedim yürüdüm vs.. ama şimdi daha cok azmetmem gerek yıllardır hiç görmediğim rakamları tartıda görmeye baslıyorum.. en son 82 yı 2008 yazında gormustum. hiç diyet falan yapmamıstım 2 ay yurt dısındaydım gezmekten verdim galıba :) enn zevkli kilo verme yöntemiydi :) ama dediğim gibi artık bundan sonra önemli ve zorlu.. halletcez inşallah yaa :) sende verirsin epey verdikten sonra alma korkusuyla yiyemiyor zaten insan. rahata erip yiyemezsin sanırım :)

herkese iyi pazarlar hanımlar..

bugun ve bu hafta boyunca hep orucum diyetisyenimle kararlastırdıgımız gibi.. bakalım durm nasıl olcak. aslında tembellik etmeyip evın içinde biraz koşsam iyi olacak. tripcim ve nazenincim bu hafta üzülcekler 1. olamadıkları için ama

kızlaaaar :))

55 dk evin içinde durmadan koştum sonrada 5 dk yer hareketleri falan yaptım :)) duşa girmeden yazayım dedim heycanla heheh :)

görüşürüüz..

slm kızlar elektrik geldi ama kalorifer yanmadı daha dondum artık pcimde düzelmedi arkadaşın pcsindeyim haftasonu yok gelince pc yede giremeyecem haberiniz olsun

dünün 50 dakikası. daha bugün hiç yürümedim. koşu bandım var ama zaman bulamıyorum.bugün yediklerimi yazayım:
kahvaltı 2 dilim ekmek ,kk peynir,1 haşlanmış yumurta,
ara elma
öğle 1 yumurta, 1 bardak süt
ara kuru kayısı 5-6 tane
akşama da çorba ve peynirli pide düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…