- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.121
dün ben 40 dk yürüdüm yaaaa. bugün ne kadar yürümeyi düşünüyosun?söylede senden fazla yüriiim.
nazeniiin çok yürüde seni geçmeye calısalııım
eleven bi yere gitme kaçma haa.halaa ben totoşumu kaldıramadım yaa....bilgisayarın başından kalkamıyorum ki spor yapiyimmm.üffff
ne sınavı ne kursu canım :)) sınavında geçmiş olsun. iyi bir sonuc alırsın umarım..
yiyecem dediğin pilav ve tavuga ardından sadece meyveye uydun mu yoksa aksam tekrar mı yedin? :)
inş bu hafta hepimiz hedeflerimize ulaşırız.. artık kurtuluruz şu kilolardan...
canım ingilizce ve bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum sınavım ingilizcedendi.Çok iyi geçti:) Hatta meyve bile yemedim ondan sonraBugün kahvaltı yapmadım akşam biraz makarnanın yanına dünden kalan tavuktan koydum salata olarak da közlenmiş patlıcan salatası vardı.Ondan yedim.Şimdi de süt içtim yanına 2 3 tane yulaflı bisküvi koydum..İnşallah kurtuluruz ben 83 le başladım şimdi 68 im.Sen de benim başlangıç kiloma yakın bir kilodasın.Ben 4 5 ayda bu kiloya geldim.Ama tabii aralarda diyete uymadığım da oldu yaklaşık 1 ay kadar toplam.Biraz kendimize hakim olabilirsek filinta gibi oluruz:)
canım ingilizce ve bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum sınavım ingilizcedendi.Çok iyi geçti:) Hatta meyve bile yemedim ondan sonraBugün kahvaltı yapmadım akşam biraz makarnanın yanına dünden kalan tavuktan koydum salata olarak da közlenmiş patlıcan salatası vardı.Ondan yedim.Şimdi de süt içtim yanına 2 3 tane yulaflı bisküvi koydum..İnşallah kurtuluruz ben 83 le başladım şimdi 68 im.Sen de benim başlangıç kiloma yakın bir kilodasın.Ben 4 5 ayda bu kiloya geldim.Ama tabii aralarda diyete uymadığım da oldu yaklaşık 1 ay kadar toplam.Biraz kendimize hakim olabilirsek filinta gibi oluruz:)
evet mesela 40 dk yürüdüm ben. biraz daha yüriyim de yahşi batıyı izleycem.bugün sadece şeker namına elma ve bir kesme şeker tükettim. bu benim için harika bişey.şekersiz de yaşayabiliyormuşum demekki.
eleven sen baya kilo vermişsin çizelgene göre.bana sanki hiç veremezmişim gibi geliyo.ben hep kendi kendime telaştan filan kilo verir rahatlayıınca alırdım. bana sanki dikkat etmek işe yaramıyor gibi gelirdi. ama artık öyle olmadığını anladım dikkat etmekte çok iş var yaa.sen neler yaptın bize anlatırsın artık..
ne sınavı ne kursu canım :)) sınavında geçmiş olsun. iyi bir sonuc alırsın umarım..
yiyecem dediğin pilav ve tavuga ardından sadece meyveye uydun mu yoksa aksam tekrar mı yedin? :)
inş bu hafta hepimiz hedeflerimize ulaşırız.. artık kurtuluruz şu kilolardan...
evet canm yaa yapabiliriz ve yapcazda inşallah.. yazın cooooook güzel çıtı pıtı kızlar olcaz hepimiz :))
ingilizcede seviyen nasıl canım?? bende ingilizce içn ugrasıyorum pratık yapabiliriz
nazeniiin dün ne kadar yürüdün?ben 50 dakika yürüdüm.baaak benim psikolojimi bozma daha az yürümüş ol. bu hafta ben 1. yim inşallah.bu arada Ankarada çook güzel kar var. heryer bembeyaz..
bu havada yürümedin demii? ankaranın en sevdiğm zamanları.. gece cok güzeldi tam gezmelik havaydı bence :)
bu dunun 50 dk sımı bugunun mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?