Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun sabah bı tane domates bı tane salatalık uc tane haslanmıs yumurtanın beyazını yedım arada uc tane mandalına yedım oglen 1 tane borek 1 bardak ayran aksam da corba yemeyı dusunuyorum

sabah kepekli ekmekten 2 tost yedim yani 4 dilim kepekli ekmek. 2 dilim olsa iyi olurdu ama doymadım ne yapiim.şekersiz çay ile.2 elma da yedim arada...öğlen de dünden kalan kabak yemeği ve kepekli ekmek yiycem. buraya yazmanın çok faydaası var yaa..önceden olsa şimdi kalkmış kendime bir tavuk göğsü yapmıştım.

bugun hiiç ama hiiç keyfim yok.. moralim çok bozuk kızlar...
cumartesileri diyetisyen günüm dün sabah 82,6 cıkmıstım (tartım diyetisyeniminkiyle aynı tartıyor) dün wc sorunu yasadım bit türlüde hallededim ne denediysem olmadı olmadı... sabahda cıkamadım oyle gittim diyetisyene ve şok! 84.0 boyle birsey olabilir mi ya yağdan vermişim kaç verdiğimi bile sormadm o sinirle. eminim bi kaç gram birşeydir oda
wc sorununun sebebi sanırım oruc tuttugum gunden sonraki gün oluyor. oruc oldugum gun sorun yok sonrakı gun var. gecen tuttugumda da oyle olmustu. bunu syledim borcumda epey coktu bu haftayı yeni bi listeyle ful oruclu geçircem artık nasıl olcakbilmiyorm.. ama aşırı keyifsizim...
bugun üzerinede gezmeye gittim 2 borek bi kek i yedim :x sabah kahvaltıda yapmamıstm eve geldim 2 haslama patates kadar patatesli ıspanaklı birsey yapmıs annem onu yedim yogurtla birazda mayonezle.
iişin acıgı cok mutsuz oldum eger bu hafta işe yaramazsa diyetisyen değiştircem sonrakı haftada gidip bırakcam....

dün yediklerim:
kahvaltı:2kk peynir 2d ekmek çay
ara: kuzenımın cocugundan kalan cok az patatesli yumurta
öğle: 2 kepce corba
ara: 3 hurma
akşam: 2 kepce corba 10 kasık sebze yemegi bol salata ve kabak yogurtlama
ara: meyve 1 kk kadar pasta..

yanlısım pasta yemek oldu.. bide yürüyüş falan yapmadım.zaten havada artık cok soguk evde yürürüm yada oynaya oynaya vermeye calısırım... ooofff umarm bu haftnın sonundaa 80 den fazla olmam yoksa cok daha fazla uzulcem

hoşgeldin canım aramıza..kısa zamanda veririz inşallah şu kilolarıda kurtuluruz artık..

verdim verdim kuzumda hiç bi işe yaramadı
ayrıca diyetisyenlerle ilgilide aynı senin gibi düşünüyorum. güvenimi yitirdim tek korkum tamamıyle bırakınca ya tekrar kilo alırsam.. yoksa bıkmış durumdayım..

yine güzel bir gun olmus canım yediklerinde sporunla... afiyet olsun..

ne sınavı ne kursu canım :)) sınavında geçmiş olsun. iyi bir sonuc alırsın umarım..
yiyecem dediğin pilav ve tavuga ardından sadece meyveye uydun mu yoksa aksam tekrar mı yedin? :)
inş bu hafta hepimiz hedeflerimize ulaşırız.. artık kurtuluruz şu kilolardan...

hımm ilginçmiş o kadar yürüyüşe o kadar kalori ahh ahh.. bende biraz araştıyaım bakayım.. saol alıntı için canım..

bende sabah sahanda 1 yumurta ve 2 mantardan yapılmıs omlet 1 dılım ekmek sekersız cay ıctım oglen 2 adet muz yedım aksam ıse cıger sote yemeyı dusunuyorum 2 dılım ekmekle beraber dun aksam yurume bandında 30 dak yurudum
burası bana cok ıyı gelıyor abur cubur yemeye nıyetlenıyorum ama sayfaya naıl yazarım dıye vazgecıyorum cuma benimle yarısa varmısınız 1.ben olacammmmmm

kızlar birde şöyle birşey yapsak ne dersiniz? :

her hafta cuma günü tartıldıktan sonra bmi değerlerimizide hesaplasak ve en zayıfımızı seçsek?? yani şu linkdekinden bahsediyorum http://www.kadinlarkulubu.com/portal/vucut-kutle-indeksi-bmi buna görede bi liste yapsak nasl olur? hem boylece obez den kiloluya kiloludan normale falan gecişleride gormus oluruz. ne dersiniz?

varım kız. aynı gün katıldık. ama ben senden çoook verecem

dün ben 40 dk yürüdüm yaaaa. bugün ne kadar yürümeyi düşünüyosun?söylede senden fazla yüriiim.

slm arkadaşlar görev yaptığım beldede geceden beri elektrik yok bütün gün soğukta tek başıma evde yatağın içinden çıkmadım mum ışığında kitap okudum yeni geldi ama gidip geliyo elektrik. pcim bozuldu şimdiev arkadaşım ailesinin yanına gitti şimdi onun pcsindeyim moralim bozuk anlayacağınız siz nasılsınız.
7. takımdan zalimi mesaj atmış bizim takımdan biri onların takımına geçmek istiyormuş kim o bilen var mı ben bir geçmişe bakıyım

aynalar geçmiş olsun canım. epey aksilik üst üste gelmiş..

o grubada ben demiştim ama su anda tekrar yeni gelen falan olmus. bıraz daha hareketli gibi. vaz geçtim gibi :) umarım bu bi sorun değildir?

aynalar geçmiş olsun canım. epey aksilik üst üste gelmiş..

o grubada ben demiştim ama su anda tekrar yeni gelen falan olmus. bıraz daha hareketli gibi. vaz geçtim gibi :) umarım bu bi sorun değildir?

canım mesajını gördüm 7. takımda

benim okul 15.00 de bitiyor eve gelmem listeyi hazırlamam 16.00 yı buluyor ilgisizlikten değil başka çarem olmadığı için geç bildirim yapıyorum.

takımda çok az kişi var seninle birlikte yeni kişiler davet ettim hatta şimdi birini davet ettim. takımdaki kişiler haftasonu giremiyorlr ancak haftaiçi oluyor sayıda az olunca sanki kimse yokmuş gibi görüyor. sen ve diğer arkadaşlarda bu takımı yeni kurulmuş olarak görün ve hepimiz baştan başlıyalım

sız ıkıncılıgı goze alıyorsanız tamamdır benım ıcın spor yapmak oldukca zor yaramaz bı kızım var cunku ama sınırlarımı zorlarım

görcez bakalııım :)))

spor benim içinde zor ama yürüyüs seviyorum. karda ne kadar yapılır bilmem ama azimle karları eritiriz

tamam canım anlaşılmıstır

umarım hepimiz için herşey çok güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…