tamam canım cok gecmıs olsun sen bebısınle ılgılen annesı bıldırımı bosver onlar herseyden daha onemlı dılerım bıraz once ıyılesırde rahatlarsın canım.arkadaslar ben bugun sabah haslanmıs yumurta yedım bıraz oncede ayva ve gofret yedım aksamada corba ıcıcem cumaya kac olcam cok merak edıyoırumarkadaşlar merhaba.bu sıralar pek giremedim siteye.oğlum koltuktan düştüsağ kolu çok incinmiş (neyse ki bununla atlattık ben kırık filan sanmıştım canı çok acıyor olsa gerek hiç kıpırdamıyor hiç bişey yapmak istemiyor bir dakika yerinde duramayan çocuk şimdi sadece yatıyor,tuvalete bile gitmiyor,altı bezli yatağına zor götürüyoruz (((moralim çok bozuk benim de canım çok yanıyor anlayacağınız
bu sabah 79.dum.cuma günü belki bildirimde bulunamam o yüzden sevcancım beni 79 olarak listelemeni istiyorum
arkadaşlar merhaba.bu sıralar pek giremedim siteye.oğlum koltuktan düştüsağ kolu çok incinmiş (neyse ki bununla atlattık ben kırık filan sanmıştım canı çok acıyor olsa gerek hiç kıpırdamıyor hiç bişey yapmak istemiyor bir dakika yerinde duramayan çocuk şimdi sadece yatıyor,tuvalete bile gitmiyor,altı bezli yatağına zor götürüyoruz (((moralim çok bozuk benim de canım çok yanıyor anlayacağınız
bu sabah 79.dum.cuma günü belki bildirimde bulunamam o yüzden sevcancım beni 79 olarak listelemeni istiyorum
canlarim benden bu hafta 1 kilo gitmis oley sevindim u sefer yaaa kendinize iyi bakin optum
kızlar herkese günaydın.ben bu hafta fos çıktım.nedenini bir türlü anlamıyorum tamam herşeyden yiyiyorum ama az yiyorum.bir kere daha böyle yaptım ve haftada 2 kilo vermiştim.ama bu sefer olmuyor sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum.malesef 1 kilo almışım. Sanırım haftaya lahana diyeti yapıcam.bir şekilde bunları vermek zorundayım.kızlar çok üzgünüm 60 tım ama 61 olmuşum.sevcan kusura bakma hayatım ama haftaya söz düzelticem inşallah.bu gripte giderse işim daha kolay olur.herkesi öptüm.