Kızlar 84.8 çıktım tartıda... Bu hafta hepinizi geçicem :) Cuma'ya hedefim 84 kg olmak. Başarırsam bu hafta 1.8 kg vermiş olacağım. Hadi sizde gayret edin bu hafta 1. olalım ne dersiniz ? Hepiniz 1 kg verirseniz 13 kg eder .... Hadi kızlar hadiii.... Vınnnn VINNNN ... Nasııı gaz veriyommm ama ?
Nestaicim benim için 1 kg zor görünüyor, şimdiden söyliyim de kimse beklemesin benden :)
Aşure şişkinliğini atmaya çalışıyorum üzerimden, 64 olsam yani 300 gr. gitse süper olacak. Ama seninle Sevcan iyisiniz bu hafta, artık bizi 1.liğe taşırsınız.Özlemcim senin de ilk haftan ilk hafta güzelkilo veriliyor (sular gidiyor daha doğrusu), senden de bu hafta çok şey bekliyoruz.
evet canım boyum 173.esım gıbı konustun varya mankenmı olcan dıyor cocuk dogurdun vucut anotomın degıstı sen hala bekarlık kılom dıye tutturdun dıyor bıraz once yıne tartıldım 59,7 geldım delikafadulden:lepi::teytey: arkadastada 59 geldım ama onun tartısı dıjıtal degıl senın 20,4 dedıgın 61 kıloykendı daha o cızelgeyı degıstırmedım vallahı gulum benım en kılolu halım ogluma hamıle kalmadan onceydı 69 kıloydum esım dıyorkı cocuk dogurmadan once 69 kıloydun kafaya takmıyordun sımdı 60sın hemde cocuk dogurmussun kafaya takıyorsun dıyo haklısınız ama yemın ederım takmısım bır kere kendıme engel olamıyorum bazen dıyorum yeter sevcan abartıyorsun ama beynım zayıflıyacaksın dıyor hayatımda ılk defa bu kadar kararlı olmamdan kaynaklanıyor belkıde bılmıyorum ama bu sefer hedefıme ulasmalıyım dıyorum anlıyosun demı
Sen istediğin kiloya gel, böyle azim her zaman olmuyor. Ben hayatımda bir kez böyle azim yaptığımı hatırlıyorum, o da 60 kiloya çıktığım zamandı eşimli ilk evlendiğimiz sene çok yiyorduk, 53'den 60'a çıkmıştım yani tam 7 kilo almıştım. Sonra bir daha 60'lı kiloları görmemiştim. İşte hamilelikte gördüm, umarım veririm de bir daha görmem, ta ki 2. bebişe kadar. Sen 2.yi düşünüyormusun, büyütmüşsün oğluşu.