Kızlar 84.8 çıktım tartıda... Bu hafta hepinizi geçicem :) Cuma'ya hedefim 84 kg olmak. Başarırsam bu hafta 1.8 kg vermiş olacağım. Hadi sizde gayret edin bu hafta 1. olalım ne dersiniz ? Hepiniz 1 kg verirseniz 13 kg eder .... Hadi kızlar hadiii.... Vınnnn VINNNN ... Nasııı gaz veriyommm ama ?
evet canım boyum 173.esım gıbı konustun varya mankenmı olcan dıyor cocuk dogurdun vucut anotomın degıstı sen hala bekarlık kılom dıye tutturdun dıyor bıraz once yıne tartıldım 59,7 geldım delikafadulden:lepi::teytey: arkadastada 59 geldım ama onun tartısı dıjıtal degıl senın 20,4 dedıgın 61 kıloykendı daha o cızelgeyı degıstırmedım vallahı gulum benım en kılolu halım ogluma hamıle kalmadan onceydı 69 kıloydum esım dıyorkı cocuk dogurmadan once 69 kıloydun kafaya takmıyordun sımdı 60sın hemde cocuk dogurmussun kafaya takıyorsun dıyo haklısınız ama yemın ederım takmısım bır kere kendıme engel olamıyorum bazen dıyorum yeter sevcan abartıyorsun ama beynım zayıflıyacaksın dıyor hayatımda ılk defa bu kadar kararlı olmamdan kaynaklanıyor belkıde bılmıyorum ama bu sefer hedefıme ulasmalıyım dıyorum anlıyosun demı
merhaba arkadaşlar eğer takımınızda boş yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum. boyum 1,60 kilim 63,5 hedefim 53 kilo olmak. hergün düzenli olarak 60 veya 100 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum. ama diyet olayına gelince tek başıma olmuyor onun için benim motivasyona ve takımlarla yarış halinde olmam lazım. ozana işe yarıyo bende. inşallah takımınızda boş yer vardırda benide aranıza kabul edersiniz
evet canım haklısın bu azım herzaman olmuyor hayatımda hıc bukadar azımlı olmamstım bunu sıze baglıyorum sızın sayenızde basarıyorum zayıflayamazsam ayıp olur dıye dıye bı baktım okadar azımlı bırı olmusumkı.dedıgın gıbı azmımle neler basaracagımı gormek ıstıyorum bakalım 57 olayım yenı kıyafetler alıcam sacımı boyatıcam ve sonra aynaya gecıp kendıme bakıp bunu sen basardın demek ıstoyorum ınsallah sızde ıstedıgınız kıloya ulasırsınız .canım ıkıncı cocugu tabıkı dusunuyorum ama oglum daha cok kucuk 13 aylık daha hele bı 3 yasına gelsın ondan sonra dusunuyorum cumaya 59,5 olmayı hedeflıyorum 1 kılo vermıs olursam cok sevınıcem :sm_cool:Nestaicim benim için 1 kg zor görünüyor, şimdiden söyliyim de kimse beklemesin benden :)
Aşure şişkinliğini atmaya çalışıyorum üzerimden, 64 olsam yani 300 gr. gitse süper olacak. Ama seninle Sevcan iyisiniz bu hafta, artık bizi 1.liğe taşırsınız.Özlemcim senin de ilk haftan ilk hafta güzelkilo veriliyor (sular gidiyor daha doğrusu), senden de bu hafta çok şey bekliyoruz.
Sen istediğin kiloya gel, böyle azim her zaman olmuyor. Ben hayatımda bir kez böyle azim yaptığımı hatırlıyorum, o da 60 kiloya çıktığım zamandı eşimli ilk evlendiğimiz sene çok yiyorduk, 53'den 60'a çıkmıştım yani tam 7 kilo almıştım. Sonra bir daha 60'lı kiloları görmemiştim. İşte hamilelikte gördüm, umarım veririm de bir daha görmem, ta ki 2. bebişe kadar. Sen 2.yi düşünüyormusun, büyütmüşsün oğluşu.
sevcancım senin çok az kilon kalmış bence seni şubata kadar mezun ederiz
sevcan yeter bu kilonu koru artık ben 158 cm 55 ile 50 arası olsam girip çıkıp oynayacam vallaha
yok zaten kilonu ver ama kurtulmayalım senden bende şubatta kadar inşallah 63 falan olurum
canım ben 55 olursam yüzüm hiç kalmaz şimdi bile kaşık kadar kalmış boyum 1.65 yapı olarak basenliyim 60 güzel olur 6 kilom kaldı eğer kendimi beğenmezsem 55 olurum :roflol:
evet canım boyum 173.esım gıbı konustun varya mankenmı olcan dıyor cocuk dogurdun vucut anotomın degıstı sen hala bekarlık kılom dıye tutturdun dıyor bıraz once yıne tartıldım 59,7 geldım delikafadulden:lepi::teytey: arkadastada 59 geldım ama onun tartısı dıjıtal degıl senın 20,4 dedıgın 61 kıloykendı daha o cızelgeyı degıstırmedım vallahı gulum benım en kılolu halım ogluma hamıle kalmadan onceydı 69 kıloydum esım dıyorkı cocuk dogurmadan once 69 kıloydun kafaya takmıyordun sımdı 60sın hemde cocuk dogurmussun kafaya takıyorsun dıyo haklısınız ama yemın ederım takmısım bır kere kendıme engel olamıyorum bazen dıyorum yeter sevcan abartıyorsun ama beynım zayıflıyacaksın dıyor hayatımda ılk defa bu kadar kararlı olmamdan kaynaklanıyor belkıde bılmıyorum ama bu sefer hedefıme ulasmalıyım dıyorum anlıyosun demı
selam kızlar.gördüğüm kadarıyla herkes kilolarından kurtulmaya devam ediyor ben hariç.ama inşallah bu hafta birşeyler yapıcam.bu hafta hedefim 59.bu aralar çereze aşırı düştüm.birde nescafe fazla tüketiyorum.evde spor yapmak içimden gelmiyor.zaten ufaklıktan pek mümkün olmuyor desem yeridir.dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum.bu yüzden bahar ayını sabırsızlıkla bekliyorum.zatn ne kaldı şurda yaradan ömür verirse bende bu kiloları veririm inşallah.bu arada yumurta ve az yağlı süt ürünleri ve de az yağlı et yağ yakımını kolaylaştırıyor ama bu arada yumurta kolestrolü arttırıyormuş. neyse inşallah bu hafta birinci oluruz ve bunda benimde bir katkım olur.3.olmuşuz ayrıca tebrik ederim arkadaşlar.herkesi öptüm.
merhaba arkadaslar herkes iyi gidiyor bakiyorum da bendende iyi haberler var 79 olmusum hihoyyyt bugün aksam da yüzmeye gidecegim insallah:Saruboceq: bu kilolardan kurtulacagim