Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nestaicim benim için 1 kg zor görünüyor, şimdiden söyliyim de kimse beklemesin benden :)
Aşure şişkinliğini atmaya çalışıyorum üzerimden, 64 olsam yani 300 gr. gitse süper olacak. Ama seninle Sevcan iyisiniz bu hafta, artık bizi 1.liğe taşırsınız.Özlemcim senin de ilk haftan ilk hafta güzelkilo veriliyor (sular gidiyor daha doğrusu), senden de bu hafta çok şey bekliyoruz.

Sen istediğin kiloya gel, böyle azim her zaman olmuyor. Ben hayatımda bir kez böyle azim yaptığımı hatırlıyorum, o da 60 kiloya çıktığım zamandı eşimli ilk evlendiğimiz sene çok yiyorduk, 53'den 60'a çıkmıştım yani tam 7 kilo almıştım. Sonra bir daha 60'lı kiloları görmemiştim. İşte hamilelikte gördüm, umarım veririm de bir daha görmem, ta ki 2. bebişe kadar. Sen 2.yi düşünüyormusun, büyütmüşsün oğluşu.

merhaba arkadaşlar eğer takımınızda boş yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum. boyum 1,60 kilim 63,5 hedefim 53 kilo olmak. hergün düzenli olarak 60 veya 100 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum. ama diyet olayına gelince tek başıma olmuyor onun için benim motivasyona ve takımlarla yarış halinde olmam lazım. ozana işe yarıyo bende. inşallah takımınızda boş yer vardırda benide aranıza kabul edersiniz

canım bos yer yok malesef sen dıger takımlara bak ıkıncı takımda bos yer vardı doldumu bılmıyorum ama ıstersen oaraya bır bak derım

sevcancım senin çok az kilon kalmış bence seni şubata kadar mezun ederiz

evet canım haklısın bu azım herzaman olmuyor hayatımda hıc bukadar azımlı olmamstım bunu sıze baglıyorum sızın sayenızde basarıyorum zayıflayamazsam ayıp olur dıye dıye bı baktım okadar azımlı bırı olmusumkı.dedıgın gıbı azmımle neler basaracagımı gormek ıstıyorum bakalım 57 olayım yenı kıyafetler alıcam sacımı boyatıcam ve sonra aynaya gecıp kendıme bakıp bunu sen basardın demek ıstoyorum ınsallah sızde ıstedıgınız kıloya ulasırsınız .canım ıkıncı cocugu tabıkı dusunuyorum ama oglum daha cok kucuk 13 aylık daha hele bı 3 yasına gelsın ondan sonra dusunuyorum cumaya 59,5 olmayı hedeflıyorum 1 kılo vermıs olursam cok sevınıcem :sm_cool:

yok zaten kilonu ver ama kurtulmayalım senden bende şubatta kadar inşallah 63 falan olurum

sevcan yeter bu kilonu koru artık ben 158 cm 55 ile 50 arası olsam girip çıkıp oynayacam vallaha

canım tesekkur ederım ama sızın gıbı arkadasları bulmusken vereyımde kurtulayım demı ama.sen 55 ol beraber oynarız gulum ayıp ettın zaten az kalmıs masallah cok azımlısın valla sızlere hayranlıkla bakıyorum cok kılo vermek kolay degıl

yok zaten kilonu ver ama kurtulmayalım senden bende şubatta kadar inşallah 63 falan olurum

lursun canım sen ıyı kılo verıyorsun 3 kıloyu verırsın benımde ınsallah cumadan sonra 2,5 kılom kalcak subatın ortasına kadar ancak verırım heralde

canım ben 55 olursam yüzüm hiç kalmaz şimdi bile kaşık kadar kalmış boyum 1.65 yapı olarak basenliyim 60 güzel olur 6 kilom kaldı eğer kendimi beğenmezsem 55 olurum :roflol:

canım ben 55 olursam yüzüm hiç kalmaz şimdi bile kaşık kadar kalmış boyum 1.65 yapı olarak basenliyim 60 güzel olur 6 kilom kaldı eğer kendimi beğenmezsem 55 olurum :roflol:

canım yuzun kucukse bencede cok kılo verme asırı zayıf yuzde guzel olmuyor zaten bız guzel olalım dıye zayıflıyoruz 6 kıloda cok degıl gulum ıkı ayda ınsallah hepsı gıder aslında onemlı olan vermekten cok ıdeal kılomuzu koruyabılmek kılo vermek ısteyınce ıkı ayda verıyoruz ama kıloyu hayat boyu dengede tutmamız lazım ben sımdı onun derdıne dustum ınsallah korurum kılomu

evet ben aa zayılfamışım diyorum ho tekrar yemek yemeye başlıyorum 2 gün öyle oldu mesela bugün öğle yemeğe için müsli yicem yoksa yedikçe insannın yiyesi geliyor durduramıyom kendimi

selam kızlar.gördüğüm kadarıyla herkes kilolarından kurtulmaya devam ediyor ben hariç.ama inşallah bu hafta birşeyler yapıcam.bu hafta hedefim 59.bu aralar çereze aşırı düştüm.birde nescafe fazla tüketiyorum.evde spor yapmak içimden gelmiyor.zaten ufaklıktan pek mümkün olmuyor desem yeridir.dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum.bu yüzden bahar ayını sabırsızlıkla bekliyorum.zatn ne kaldı şurda yaradan ömür verirse bende bu kiloları veririm inşallah.bu arada yumurta ve az yağlı süt ürünleri ve de az yağlı et yağ yakımını kolaylaştırıyor ama bu arada yumurta kolestrolü arttırıyormuş. neyse inşallah bu hafta birinci oluruz ve bunda benimde bir katkım olur.3.olmuşuz ayrıca tebrik ederim arkadaşlar.herkesi öptüm.

merhaba arkadaslar herkes iyi gidiyor bakiyorum da bendende iyi haberler var 79 olmusum hihoyyyt bugün aksam da yüzmeye gidecegim insallah:Saruboceq: bu kilolardan kurtulacagim

Canım zaten önemli olan başkalarının dediği değil senin kendini hangi kiloda iyi hissettiğin. Benimde boyum 1.65 ve buna göre 55 kg olmam lazım. Fakat benim istediğim minimum kilo 65. Çünkü ben o kiloda gayet mutluydum. İstediğimi giyiyor ve kendimi gayet iyi hissediyordum. Yani önemli olan bizim ne istediğimiz . Bol şans bitanem.

Lütfen ad1 ... 1 kilo bekliyoruz senden :) fazlası olursa hayır demeyizzz :)))))

merhaba arkadaslar herkes iyi gidiyor bakiyorum da bendende iyi haberler var 79 olmusum hihoyyyt bugün aksam da yüzmeye gidecegim insallah:Saruboceq: bu kilolardan kurtulacagim

Canım bravoo... Hadi bakalım... Çok sevindim... BOL ŞANS...

Arkadaşlar benimde bu Cuma 3.haftam bitti rejime başlayalı bugün, ve tam 4.8 kg oldu. Spor hiç yapmıyorum ev işi dışında Off çok zor geliyor yaa... Ama biliyorsunuz mezoterapiye gidiyorum. Ve çok faydasını görüyorum. Fakat daha önce de anlattığım gibi çok zor bir olay. 150-200 iğne yapıyorlar her seansta. Kilo vermeni sağlamıyor ama bölgesel yağları eritiyor. Bu hafta çok farkediyorum inceldiğimi. Özellikle yeni oluşan yağlar çabuk gidiyor. Benim belim çok kalın bakalım seans bitince onda da fark olacak mı ? Bu arada 84.2 çıktım. Ben Cuma ya kadar 2 kg bile yapabilirim. Geçen Cuma 85.9 idim. Yarın protein şoku yapmayı düşünüyorum. Hepinize bol şans...

Slm kızlar bende rejım yapmaya devam edıyorum bu arada sızlerledepaylastıgım gıbı sızler gıbı kılo veremıyorum bu yuzden spora yazıldım bı suru olcum yaptılar metabolızmam cokmus resmen calısmıyor dedı neredeyse bu yuzden rejım seklını degıstır dedı bakalım ıns bende bu hafta bıseyler verebılırım pazartesı basladım ıns bogazımı tutarım ve guzel guzel kılolarımı verırım cunkı bıde bu aralar bas donmelerım basladı anlıcagınız zor ve sıkı bı donem baslıyor benım ıcın neyse kızlar kendınıze ıyı bakın ıyı zayıf zayıf gunler dılerım hepımıze =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…