- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
Sevcan ilgine alakana teşekkür ederiz canım... Kızlar nerelerdesiniz ya !!!! Bildirimde bulunmayanlar aşkolsun size.... Bu kez başaracağıma inanıyorum arkadaşlar. Böyle yavaş yavaş kasmadan vermek istiyorum. Ben aslında rejim yapmıyorum biliyormusunuz ! Yani o iğrenç tatsız tuzsuz diyet yemeklerinden falan hiç yemiyorum. Sadece porsiyon azalttım. Abur cubur yemiyorum. Birde NESTLE NESFİT in çok faydasını görüyorum. Öğlen iş yerinde onu yiyiyorum genelde. Birazda müsli karıstırıyorum içine koca bir tabak neredeyse yarım kilo sütle onu yiyiyorum. Valla inanılmaz tok tutuyor ve tadıda çok güzel. Ha tabii akşam 7-8 den sonra yemiyorum hiçbirşey.
Sevcan ilgine alakana teşekkür ederiz canım... Kızlar nerelerdesiniz ya !!!! Bildirimde bulunmayanlar aşkolsun size.... Bu kez başaracağıma inanıyorum arkadaşlar. Böyle yavaş yavaş kasmadan vermek istiyorum. Ben aslında rejim yapmıyorum biliyormusunuz ! Yani o iğrenç tatsız tuzsuz diyet yemeklerinden falan hiç yemiyorum. Sadece porsiyon azalttım. Abur cubur yemiyorum. Birde NESTLE NESFİT in çok faydasını görüyorum. Öğlen iş yerinde onu yiyiyorum genelde. Birazda müsli karıstırıyorum içine koca bir tabak neredeyse yarım kilo sütle onu yiyiyorum. Valla inanılmaz tok tutuyor ve tadıda çok güzel. Ha tabii akşam 7-8 den sonra yemiyorum hiçbirşey.
canım bende oglenlerı nestle nesfıt yıyorum dedıgın gıbı hem tok tutuyor hemde pratık sutun vıtamınınıde almıs oluyoruz pekı sabah ne yıyorsun ben yumurta yıyorum ama dıyette yumurta yememek lazımmıs ısın o kısmına takıldım ben
Kızlar hepınızden ozur dılerım ya ben bu hafta takıma faydalı olamadım cunkı hıc kılo veremedım maleseffff =((((((((((
sevcan cım yumurtayı bende yerim katı olarak nerdeyse her sabah bir tane.canım eğer bazı diyet listelerini inceleme şansın olduysa bazı diyetlerde proteini mümkün olduğunca yasaklarla yani yumurta süt yoğurt gibi.bazı diyetlerde ise tam aksine protein ağırlıklı olur süt yumurta yoğurt ana besinler olur bu nedenle yasak diye bir durum yok.sen kendi vucudunu herkezsten iyi tanırsın kendi listeni kendin oluşturması daha sağlıklıdır.
örneğin ben sütsüz ve yumurtasız bir beslenme şekli düşünemiyorum kendim için ama bunun yanında yoğurt sırf faydalı diye yerim.et ürünlerini çok aramam ama bir başkası içinde et vazgeçilmezdir değil mi.bu nedenle bence her gıdadan az da olsa tüketmek faydalıdır diye düşünüyorum.böylece ne nefsimizi nede bedenimize zulmetmemiş oluruz
merhaba kızlar dün görmedim yazdıkalrınızı bugün yazabiliyorum ben nerdeyse 2 hafta kadar saat:7 den sona bişey yemiyorum sonra müsli yiyorum bazı öğünler ekmek çok az yiyorum birde yeşil çay ama aktardan aldım hergece içmeyi unutuyorum ama aklıma geldikçe yeşil çay içiyorum başka bişey yapmadım su bile çok az içiyorum hareketlerimi yapsam ve su içsem eminim daha çok vericemde yok işte :) içimden gelmiyor benimki böyle inşallah sizlerde zayıflarsınız istediğiniz kilolara ulaşırsınız ama sağlıklı verirsiniz
Arkadaşlar iyi pazarlar,
Bugün kimse foruma uğramamış anlaşılan, herkes ev halkı ile vakit geçiriyordur. Ben de bir bakayım dedim. Nasıl gidiyor zayıflamanız?
Ben aslında iyi gidiyordum ama aşure beni mahvetti. Malum aşure ayı, ben de bayılırım, kalorisi de çoktur herhaldeNeyse evdeki stokları bugün bitiriyorum. Yarından itibaren dikkate devam. Bu hafta cumaya kadar 64 olmayı hedefliyroum, aslında 63,9 olsn ne güzel olur. Bakalım, bunun için çalışlacağım. Sabah sporumu yaptım, yürüyüşümü henüz yapamadım akşama artık.
ooo kaliscimde burdaymış nasılsınız efendimdim .sevcan canım sen nasılsın.
bende iyim canım az önce başarı öykülerine kendi öykümü ekledim kısaca ayzdım oysaki öyle duygular vardıki yaşadığımız.cd deki hareketleri bedne atlamıyorum herügn yapıyorum nerdeyse.ama cuma günü regl oldum inşşalh kilomu etkilemezde şişmemhaptanda nasıl bir sonuç alacaksın hadi bakalım aslında ben kızıyorum hap kullananlara :)) 5.takımın topiğine yazdım istersen okursun ama sen dikkat et kendine
hadi inşallah canım faydasını görmeni dilerim zararındada allah korusun .bakarsın bizede faydsı olur.seni takip ediyorum:)))
şu aşure ayı beni mahvetti haftasoun:)
bu sabah nivea dinamik sabahlar cd si hareketlerimi yaptım.ardından bir bardak süt,iki zeytin,bir dilim peynir,bir domates,bir dilim ekmek le kahvaltımı yaptım.