Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bende oglenlerı nestle nesfıt yıyorum dedıgın gıbı hem tok tutuyor hemde pratık sutun vıtamınınıde almıs oluyoruz pekı sabah ne yıyorsun ben yumurta yıyorum ama dıyette yumurta yememek lazımmıs ısın o kısmına takıldım ben

Kızlar hepınızden ozur dılerım ya ben bu hafta takıma faydalı olamadım cunkı hıc kılo veremedım maleseffff =((((((((((

Canım zaten en kalıcı kilo vermek senin yaptığın gibi olur. İnsanın 3-5 kilo fazlası olur da sıkı diyet yapar kısa zamanda kurtulur. Ama kilo fazlası çok olan bizler gibi insanlar için dikkat etmek daha iyi. Sıkar, bıktırır sonra.

Sevcancığım öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, bazı rejimlerde özellikle yumurta verirler. Ben hergün sabah 1 tane yerim kesin

Kızlar hepınızden ozur dılerım ya ben bu hafta takıma faydalı olamadım cunkı hıc kılo veremedım maleseffff =((((((((((

Canım sıkma canını, sen de haftaya verir bizi dereceye sokrasın a.s.

sevcan cım yumurtayı bende yerim katı olarak nerdeyse her sabah bir tane.canım eğer bazı diyet listelerini inceleme şansın olduysa bazı diyetlerde proteini mümkün olduğunca yasaklarla yani yumurta süt yoğurt gibi.bazı diyetlerde ise tam aksine protein ağırlıklı olur süt yumurta yoğurt ana besinler olur bu nedenle yasak diye bir durum yok.sen kendi vucudunu herkezsten iyi tanırsın kendi listeni kendin oluşturması daha sağlıklıdır.
örneğin ben sütsüz ve yumurtasız bir beslenme şekli düşünemiyorum kendim için ama bunun yanında yoğurt sırf faydalı diye yerim.et ürünlerini çok aramam ama bir başkası içinde et vazgeçilmezdir değil mi.bu nedenle bence her gıdadan az da olsa tüketmek faydalıdır diye düşünüyorum.böylece ne nefsimizi nede bedenimize zulmetmemiş oluruz

merhaba kızlar dün görmedim yazdıkalrınızı bugün yazabiliyorum ben nerdeyse 2 hafta kadar saat:7 den sona bişey yemiyorum sonra müsli yiyorum bazı öğünler ekmek çok az yiyorum birde yeşil çay ama aktardan aldım hergece içmeyi unutuyorum ama aklıma geldikçe yeşil çay içiyorum başka bişey yapmadım su bile çok az içiyorum hareketlerimi yapsam ve su içsem eminim daha çok vericemde yok işte :) içimden gelmiyor benimki böyle inşallah sizlerde zayıflarsınız istediğiniz kilolara ulaşırsınız ama sağlıklı verirsiniz

canım bende okumustum bır yerde metobolızmayı hızlandırır yumurta derken baska yerde yenmemelı yazıyor oyuzden merak ettıgım ıcın osrdum bılgı verdıgın ıcın cok tesekkur ederım.zaten yumurta sut ve yogurt hergun yıyorum ozellıkle yumurta benım vazgecılmezım hergun bır tane kesın yerım nestle nesfıtede sut katıp yıyorum yogurdun zayıflamaya yardımcı oldugunu hemde kalorısı az oldugu ıcın onuda yıyorum demekkı yanlıs yapmıyorum ben kılo veremıyorumya acaba yaptıgım yanlıs omu dıye dusunmustum sadece ama degılmıs demekkı dun l carnıtıne dıye bır ılac aldım sadece spor yaparken kullanılıyormus yakılan yag oranını artırıyormus dun kullanmaya basladım barı kılo vermem tekrardan baslasada verdıgım parada bosa gıtmese

Arkadaşlar iyi pazarlar,
Bugün kimse foruma uğramamış anlaşılan, herkes ev halkı ile vakit geçiriyordur. Ben de bir bakayım dedim. Nasıl gidiyor zayıflamanız?
Ben aslında iyi gidiyordum ama aşure beni mahvetti. Malum aşure ayı, ben de bayılırım, kalorisi de çoktur herhalde Neyse evdeki stokları bugün bitiriyorum. Yarından itibaren dikkate devam. Bu hafta cumaya kadar 64 olmayı hedefliyroum, aslında 63,9 olsn ne güzel olur. Bakalım, bunun için çalışlacağım. Sabah sporumu yaptım, yürüyüşümü henüz yapamadım akşama artık.

Canım ben de hiç su içmezdim, kışın hiç su içmediğim günler olurdu. Ama doğumdan sonra süt yapsın diye mecburen içiyorum en az 2 lt., 3lt.yi bulduğu da oluyor. Yeşil çay da içiyorum bir süredir, her ikisinin de çok faydasını gördüm. Bir de tabi sporun, doğumdan sonra vücudum çok bozulmuştu, şimdi çok iyi oldu spor ve yürüyüş sayesinde. Bi de insan zinde oluyor. Bence sen de yaphareketlerini ve su iç. Birbirimizi motive edelim de biran önce kurtulalım bu fazlalıklardan. Akşam yememek başlı başına bir diyetmiş zaten bunu anladım ben bu 3 kiloyu böyle verdim diyebilirim.

INSALLAH 63,9 OLURSUN CANIM BENDE SANKI ZAYIFLAMAYA TEKRAR BASLADIM 60,2 GELDIM BAKALIM CUMAYA BELLI OLUR ARTIK INSALLAH BENDE 59,9 OLURUMDA IKINCI HEDEFIME ULASMIS OLURUM UCUNCU HEDEFIMDE 57 AMA BENIM 57YE ULASMAM BAYAGI BIR ZAMAN ALACAK GIBI HAYIRLISI ARTIK OCAK SONU DIYORDUM AMA SUBATIN ORTASINI HATTA SONUNU BULACAK GIBIklava:klava:senağlama

ooo kaliscimde burdaymış nasılsınız efendimdim .sevcan canım sen nasılsın.

ooo kaliscimde burdaymış nasılsınız efendimdim .sevcan canım sen nasılsın.

saol canım daha ıyıyım 300gr daha gıtmıs gorunce tartıda cok sevındım ama cumaya ne olur bılmem bakalım ınsallah vermeye devam ederım nıveanın cdsının ana hareketlerını artık ıkı kere yapıyorum bırde o hapı yutuyorum ınsallah gıdıcek kılolar sen nasılsın

bende iyim canım az önce başarı öykülerine kendi öykümü ekledim kısaca ayzdım oysaki öyle duygular vardıki yaşadığımız.cd deki hareketleri bedne atlamıyorum herügn yapıyorum nerdeyse.ama cuma günü regl oldum inşşalh kilomu etkilemezde şişmem haptanda nasıl bir sonuç alacaksın hadi bakalım aslında ben kızıyorum hap kullananlara :)) 5.takımın topiğine yazdım istersen okursun ama sen dikkat et kendine

canım basarı oykunude okudum dıger yazınıda okudum bende bıtkı caylarından lahana yagından suyundan ve otarz seylerden medet umulmasına kızanlardanım cunku hıcbırsey tek basına care degıl bunu bılıyorum ama bu haptan mucıze bekledıgım ıcın kullanmıyorum zaten aslında almıyacaktım herseyın dogalı ıyı dogal sekılde vermek ıstıyordum ama bılıyorsun kılo vermem durdu dedıgım gıbı haptan tek basına bısey beklemıyorum spor ve dıyet yaparak kullanıyorum zaten sporsuz bı faydası yok ben sadece duraklayan kılo verısımın harekete gecırmek ıcın kullanmaya karar verdım zaten sadece bır kutu kullanıcam sonra bıdaha almayı dusunmuyorum hatta vermeye baslamamı ona baglıyorum dıyebılırım cunku sporu hpı kullanmaya baslamadan once artırmama ragmen etkı etmemıstı

hadi inşallah canım faydasını görmeni dilerim zararındada allah korusun .bakarsın bizede faydsı olur.seni takip ediyorum:)))

hadi inşallah canım faydasını görmeni dilerim zararındada allah korusun .bakarsın bizede faydsı olur.seni takip ediyorum:)))

DESTEGIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM INSALLAH BIRAN ONCE 57YE ULASIRIMDA BENDE SENIN GIBI BI OYKU YAZARIM GERCI SIZIN VERDIGINIZ KILOLARIN YANINDA BENIMKI HIC AMA OLSUN BENIMDE BIR HIKAYEM OLSUN DEMI AMA

arkadaşlar günaydın:)yaşasın kardeş takımla birlikte ilk 3'e girmişiz:)hepimiz alkışı hakkettik arkadaşlar özellikle de bizim takımın ilk üçü:)tebrik ederim kızlar hepinizi öpüyorum

şu aşure ayı beni mahvetti haftasoun:)
bu sabah nivea dinamik sabahlar cd si hareketlerimi yaptım.ardından bir bardak süt,iki zeytin,bir dilim peynir,bir domates,bir dilim ekmek le kahvaltımı yaptım.

şu aşure ayı beni mahvetti haftasoun:)
bu sabah nivea dinamik sabahlar cd si hareketlerimi yaptım.ardından bir bardak süt,iki zeytin,bir dilim peynir,bir domates,bir dilim ekmek le kahvaltımı yaptım.

canım asure deme bende bıraz once komsu asure getırdı onu yedım ama sabah tartıda 60 cıktım oyle mutluyumkı kılo:teytey::sm_cool:hihoyyyt vermem tekrar basladı ben bugun sporu aksam yapıcam heralde oglene oglum uyuyunca cok ısım var o uyanıncada arkadasa gıtmeyı planlıyorum bugun sabah sadece haslanmıs yumurta bıraz oncede asure yedım bu yuzden nestle nesfıt yemıcem artık asureyı onun yerıne sayarım aksamada corba ıcıcem aralardada meyve yerım bugunu boylece bıtırırım arkadasa gıttıgımde bısey yıyecegımı sanmıyorum yedıklerıme dıkkat ettıgımı bılıyor ısrar etmez bakalım cumaya tartıda kac gelıcem 5 ıle baslayan kılolarla cumaya gırerım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…