şu aşure ayı beni mahvetti haftasoun:)
bu sabah nivea dinamik sabahlar cd si hareketlerimi yaptım.ardından bir bardak süt,iki zeytin,bir dilim peynir,bir domates,bir dilim ekmek le kahvaltımı yaptım.
Ay canım beni de mahvetti, çok da severim. Bi de şişkinlik yapıyor.
Ben bugün sporumu yapamadım, çünkü kızım dün laptopumun lcdsini kırdı. Eliyle mausu çekti, laptop yere yuvarlandı. Sabit bilgisayarım da küçük odada, orada yer hareketi zor yapılır oda çok küçük, yürüme bandı falan da var orada. Yürüme bandını dikleştirsem sığarım belki.
canım asure deme bende bıraz once komsu asure getırdı onu yedım ama sabah tartıda 60 cıktım oyle mutluyumkı kılo:teytey::sm_cool:hihoyyyt vermem tekrar basladı ben bugun sporu aksam yapıcam heralde oglene oglum uyuyunca cok ısım var o uyanıncada arkadasa gıtmeyı planlıyorum bugun sabah sadece haslanmıs yumurta bıraz oncede asure yedım bu yuzden nestle nesfıt yemıcem artık asureyı onun yerıne sayarım aksamada corba ıcıcem aralardada meyve yerım bugunu boylece bıtırırım arkadasa gıttıgımde bısey yıyecegımı sanmıyorum yedıklerıme dıkkat ettıgımı bılıyor ısrar etmez bakalım cumaya tartıda kac gelıcem 5 ıle baslayan kılolarla cumaya gırerım ınsallah
Canım iyi gisiyorsun tebrikler 60 süper. Sen 59lu kilolara inersin bu hafta cumaya kadar.