Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu aşure ayı beni mahvetti haftasoun:)
bu sabah nivea dinamik sabahlar cd si hareketlerimi yaptım.ardından bir bardak süt,iki zeytin,bir dilim peynir,bir domates,bir dilim ekmek le kahvaltımı yaptım.

Ay canım beni de mahvetti, çok da severim. Bi de şişkinlik yapıyor.
Ben bugün sporumu yapamadım, çünkü kızım dün laptopumun lcdsini kırdı. Eliyle mausu çekti, laptop yere yuvarlandı. Sabit bilgisayarım da küçük odada, orada yer hareketi zor yapılır oda çok küçük, yürüme bandı falan da var orada. Yürüme bandını dikleştirsem sığarım belki.

canım asure deme bende bıraz once komsu asure getırdı onu yedım ama sabah tartıda 60 cıktım oyle mutluyumkı kılo:teytey::sm_cool:hihoyyyt vermem tekrar basladı ben bugun sporu aksam yapıcam heralde oglene oglum uyuyunca cok ısım var o uyanıncada arkadasa gıtmeyı planlıyorum bugun sabah sadece haslanmıs yumurta bıraz oncede asure yedım bu yuzden nestle nesfıt yemıcem artık asureyı onun yerıne sayarım aksamada corba ıcıcem aralardada meyve yerım bugunu boylece bıtırırım arkadasa gıttıgımde bısey yıyecegımı sanmıyorum yedıklerıme dıkkat ettıgımı bılıyor ısrar etmez bakalım cumaya tartıda kac gelıcem 5 ıle baslayan kılolarla cumaya gırerım ınsallah

Canım iyi gisiyorsun tebrikler 60 süper. Sen 59lu kilolara inersin bu hafta cumaya kadar.

anlaşılan hepimiz aşureyi çok seviyoruz:))
meliscim benim de sorun var laptopta.ben bürodaki bilgisayara da iyi ki kaydetmişim oradan hareketlerin temelini kağıda yazdım evde bu notları okuyarak yaptım.tabi görerek yapmaya benzemiyor ama idare de ediyor:))

arkadaşlar hepinize başarılı bir hafta diliyorum.geçen haftalar okul telaşından hiç dikkat edemedim.ve gram gram kilo verdim.1. sınıf olunca kendime hiç zaman ayıramadım.takımıma hiç faydam olmadı,özür diliyorum. ama bu hafta toporlıyacağım söz:)ah bide kolayı bıraksam sevgiler

aradaşlar pek yazamadım ve size desteğim olmadı özür diliyorum.henüz bilgisayarı eve alamadım okuldayken ancak bakabiliyorum .bu sene zordu benim için .1. sınıf öğretmenliği gerçekten zormuş.akşam eve gidince sadece yatıyorum,ama artık toparlanacağım .sizi çok takdir ediyorum ve çok özeniyorum.günün birinde sizin kadar kilo verirmiyim acaba.

bu arada tanıyorsunuzdur mehalimadlı bi arkadaş bu siteyi tavsiye etti. aynı okulda öğretmeniz.bi ara bana şu çizelgeyi değiştirmeyi öğretirse düzelteceğim:))

aradaşlar pek yazamadım ve size desteğim olmadı özür diliyorum.henüz bilgisayarı eve alamadım okuldayken ancak bakabiliyorum .bu sene zordu benim için .1. sınıf öğretmenliği gerçekten zormuş.akşam eve gidince sadece yatıyorum,ama artık toparlanacağım .sizi çok takdir ediyorum ve çok özeniyorum.günün birinde sizin kadar kilo verirmiyim acaba.

1. sınıf öğretmenliği deme bana neyseki ben geçenyıl okuttum bu senerahatım.
Kızlar bende bu hafta fazla paylaşımda bulunamıyacağım misafirlerim var bu hafta vermek yerine almasam bari
Herkese iyi kilo vermeler

merhaba arkadaslar ben de birkac gundur giremiyordum nasilsiniz bakalim sevcan canim iyi gidiyorsun benim kilo hala beklemede insallah hafta sonuna kadar biraz daha gider dah yolun cok basindayim ama su aralar sporu cok ihmal ettim ama yarin yüzmeye gidecegim cuma günüde step im tekrar basliyor hic degilse onlari yapayim nivea yi da aksam yapari herhalde

Buseyrem ve Sidanur ne güzeldir ilköğretim öğretmenliği, hele ki 1. sınıf zor ama zevklidir herhalde. Ben çok severdim ilkokul öğretmenimi. Benim öğrenciler benim kadarlar neredeyse:)
Karamanlı spora ağırlık verirsen senin de hızlanacağına eminim.
Definya canım ben yaptım sporumu, sığdım odaya, yürüyüşümü de yaptım. Rahatladım.

Kızlar 84.8 çıktım tartıda... Bu hafta hepinizi geçicem :) Cuma'ya hedefim 84 kg olmak. Başarırsam bu hafta 1.8 kg vermiş olacağım. Hadi sizde gayret edin bu hafta 1. olalım ne dersiniz ? Hepiniz 1 kg verirseniz 13 kg eder .... Hadi kızlar hadiii.... Vınnnn VINNNN ... Nasııı gaz veriyommm ama ?

Ahhh bir de spor yapabilsem... Kızlar nasıl üşenmiyorsunuz yaa !!! Ben çok tembelim galiba. Eve gelince yerimden kalkmak istemiyorum. Şöyle yakınımda birileri olsa birlikte yapsam ne iyi olur du :)

Hosbulduk :)
Ben spor stüdyosuna yazildim, haftada 3 kere gidiyorum... eskiden bende üseniyordum ama burda eglenceli oldugu icin üsenmiyorum hic...

nestaı canım benım hadı bakalım tama gaz devam ver gazı gulum ver verkı kurtulalım su kılolardan bende bugun arkadasa gıttım cayı sekerlı ıctım bıde kahve ıctım patates salatası yedım bıde corba ıctım nekadarda az yemısım demı zaten bıraz once geldım arkadastan oglumu yatırdım sızlere bır bakayım dedım daha bugun sporumuda yapmadım bırazdan sporada baslıcam bırazdan baslasam en az 23te bıter ıcımden spor yapmak gelmıyor bugun ama mecburum bu gune kadar hıc aksatmadım aksatmamam lazım zaten esımde yok evde canım sıkılıyor
longıng canım sende aramıza hosgeldın sende spor yapanlardansın ne guzel bızım takım saglıklı kılo verıyor ne guzel

arkadaslar bıraz once tam sıze yazı yazdım emaıllerıme bakıyordum haftalık bulten gelmıs actım okuyordum dıkkat eksıklıgı hakkında bır yazıymıs ben onu nasıl okuyorum sızce dıyet eksıklıgı dıye ben kafayı bozucam varya heryerde dıyet yazıyor spor yazıyormus gıbı gelıyor ınsan hep o pıskolojıyle yatıp kalkınca sonu benım gıbı oluyor ıste

arkadaslar bıraz once tam sıze yazı yazdım emaıllerıme bakıyordum haftalık bulten gelmıs actım okuyordum dıkkat eksıklıgı hakkında bır yazıymıs ben onu nasıl okuyorum sızce dıyet eksıklıgı dıye ben kafayı bozucam varya heryerde dıyet yazıyor spor yazıyormus gıbı gelıyor ınsan hep o pıskolojıyle yatıp kalkınca sonu benım gıbı oluyor ıste

Sevcan'cım eminim gayet iyi görünüyorsundur sen. Bence çok kasma kendini. Canım zaten vereceğin kilo çok az. Sabırla yavaş yavaş gider onlar. Ayda 1 kilo versen yeter sana. :nazar:

SEVCANCIM vallla kızacağım sana vücut kitle indeksine baktım... 20.4 abartmaa yaa... Muhtemelen boyunda 170 in üzerinde senin.... Yoksa manken mi olmaya karar verdin ??? :eek:klava:

SEVCANCIM vallla kızacağım sana vücut kitle indeksine baktım... 20.4 abartmaa yaa... Muhtemelen boyunda 170 in üzerinde senin.... Yoksa manken mi olmaya karar verdin ??? :eek:klava:

evet canım boyum 173.esım gıbı konustun varya mankenmı olcan dıyor cocuk dogurdun vucut anotomın degıstı sen hala bekarlık kılom dıye tutturdun dıyor bıraz once yıne tartıldım 59,7 geldım delikafadulden:lepi::teytey: arkadastada 59 geldım ama onun tartısı dıjıtal degıl senın 20,4 dedıgın 61 kıloykendı daha o cızelgeyı degıstırmedım vallahı gulum benım en kılolu halım ogluma hamıle kalmadan onceydı 69 kıloydum esım dıyorkı cocuk dogurmadan once 69 kıloydun kafaya takmıyordun sımdı 60sın hemde cocuk dogurmussun kafaya takıyorsun dıyo haklısınız ama yemın ederım takmısım bır kere kendıme engel olamıyorum bazen dıyorum yeter sevcan abartıyorsun ama beynım zayıflıyacaksın dıyor hayatımda ılk defa bu kadar kararlı olmamdan kaynaklanıyor belkıde bılmıyorum ama bu sefer hedefıme ulasmalıyım dıyorum anlıyosun demı

sevcan yeter bu kilonu koru artık ben 158 cm 55 ile 50 arası olsam girip çıkıp oynayacam vallaha

X