Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar teşekkür ederim bu hızla gidersem yaza bişey kalmicak ama 55 olamaya bilirimm şimdiden yüzüm küçülmüş 55le çirkin olabilirimm 60dada kalabilirimm bakalım zayıflamak uğruna çirkinleşmeyeyimde demii

selam kızlar nasılsınız bakalım
yarın dereceye giriyomusunz bakalım
kardeş kardeş girsek ne güzelo lur de mi
biraz okudum yazdıkalırnızı
kabızlık için ketn tohumu şiddetle tavsiye ediyorum canlarım deneyin çok işe yarıyo
birde sabahalır ılık suyla başla mutlaka
ılık suyun içine sirke balda i diyolar ama bende etki etmedi ya
cevili sarımsaklı su bile içtim tık yok yanii

tatlı isteği için bildiğimiz kuru maya bir tatlı kaşığı yiyin korm hapı yerineee
işe yarar inşallah

bizede buyrun gelin bekleriz:1hug:

selam arkadaşlar amanin kadisimi yerde araken 13.takımda buldum . nasıl gidiyor inşallah yarın sonuçlarda güzel çıkar bakın ben kendi takımızda istasitikler yapıyorum isteyen buyursun gelsin baksın belki sizin içinizdende gönül olan çıkar kendi istatistiğini yaparsınız çok eğlenceli oluyor.hadi byyy

Sevcan vereceğin kilo o kadar azaldı ki. Çok doğal durması. Sen haftada 100-200 gr versen o bile cok büyük birşey. Bak bir şey söyleyeceğim. Bana Kuşhan demişti ki. İlk haftalarda verdiğin kiloların çoğu su kaybıdır. Diyete başladığın 2. haftadan sonra vereceğin her 250 gramı vücudundan bir paket sana yağı gidiyormuş gibi düşün demişti. Yani senin su anda vereceğin 100 gram bizim vereceğimiz 1-2 kiloya eş :) Bozma moralini hem muayen dönemlere yaklaşıncada duruyor biliyorsun değil mi. Bende bugun yarın regl olacağım. Dün ve bugün çok dikkat etmeme rağmen 2 gündür 100 gram bile vermedim. Ama biliyorum birkaç gün sonra birden düşecek.

CUMA KİLO BİLDİRİMİNİ YAPIYORUM..... 85,9
2 gündür 1 gram bile veremedim. Regl olacağım bi kaç güne ondan herhalde. Halbuki çok dikkat ettim. Olsun sonuçta bu haftayı 900 gram vererek tamamlamış oldum. Umarım önümüzdeki hafta daha iyi geçer. Hadi bakalım sizler neler yaptınız ?

nıcın 55 olamayasınkı gulum olanların bızden farkı ne ınsallah olacaksın ve herkes hayranlıkla bakıcak sana.daha yaza cok var yapıcaz bu yaza hep beraber formda gırıcez ınsallah

İNŞALLLAAAAHHHH ARKADAŞLARRRR BENDE YAZA 65 OLMAK İSTİYORUMMMM. ALLLAAMM YA SABRETMEKK NE KADAR ZOR... HALBUKİ ALIRKEN NE KADAR KOLAY ALDIK KİLOLARI. ŞİMDİ 100 Gram İÇİN KENDİMİZİ PARALIYORUZ . DEĞİL Mİ ???
sırnaşık şey

selam arkadaşlar arada birde olsa geliyorum işte böyle.ufaklığın azma zamanları sürekli yürümek istiyor.ve artık geç yatıp geç kalkıyor malum onunla bende geç yatmak zorunda kalıyorum bu yüzdende sabah uyanamıyorum ama yarın nasip olursa erken uyanmasını sağlamak istiyorum belki akşamları tekrardan erken uyur.işte bu yüzden arkadaşlar sabahları o uyurken iş yapmaya çalışıyorum iş bitince ayaklarımı uzatıp oturmak dinlenmek istiyorum.yemekti bulaşıktı derken bir bakıyorum hoop akşam oluvermiş.spor yapamıyorum bu arada regl oldum ve kilo veremedim.çok üzgünüm arkadaşlar hala 60 kiloyum.sevcancım bu arada kiloyu bildirmiş oldum.yarına yazamayabilirim.bence sende artık canını sıkma hayatım nestaiye katılıyorum.şurda ne kalmış zaten çok çoğu bitmiş,azıcık azı kalmış kız sıkma canını.ayrıca nereus sanırım birşey yemiyerek zafiyet geçireceksin.kilo verecem diye sağlığından olma aman diyim ben sana.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.bu arada geçen haftada birinci olmuşuz.hepiize tebrikler.benim tez elden yürüme bandı almam lazım olmuyor böyle kuru kuru.bende nivea cd si var ama inanın ne yapacak vaktim nede takatım var.en azından akşamları eşim işten geldikten sonra bantda müzik dinleyerek kafayı birşeye takmadan yürürüm diye düşünüyorum.bugün yediklerimi yazayımda korkun lütfen.sabah bir fincan kahve ve diyet çubuk kraker.öğlen birşey yok.akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav üstü nohut.2 kaşık yoğurtlu kızartma.akşamki menüyü abarttım biliyorum reglim bitince bu durumda düzelecek.öptüm.

İyi akşamlar,
Bebeğim yeni uyudu bugün hiç bir şey yapamadım. Artık ne spor ne yürüyüş yapabiliyorum ne zormuş çocukların büyümesi, sürekli ilgi istiyor bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam. Aslında şu an iyibir saat yürüyüşlerimi yapmalıyım ama o kadar yorulmuşum ki kolum kalkmıyor ama yapacağım. Umarım herkes kilo vermiştir de bu hafta yine iyi durumda oluruz. Ben sadece 200 gr. verdim bakalım yarın sabah durum ne yazarım.

canım haklısın ama yınede ınsanın sınırlerı bozuluyor esımde aynısını soyluyor gıdecek bısey kalmadıkı ne gıtsın dıyor benım boyuma(173) gore en ıdeal kılo 60ya aslında 60tan asgıyada ınmemı ıstemıyor normal ye spor yeter dıyor ama ben bırakırmıyım ıllede evlendıgım kılo dıye taktım gorenler hıc dogum yapmamıs gıbısın dıyorlar hosuma gıdıyor ama taktım ıste ne yapayım yoksa cok bı kılom yok haklısın bakalım nereye kadar dırenebılcem subata zayıflamıs olmam lazımdı ama bu bır hafta benı mahvettı ve bana kızacaksınız ama bu aksam pızza yedım sonrada bı kısmını kustum mıgdem kaldırmadı fazla yıyecegı aslında kustugumada sevınmedım desem yalan olur sabah haslanmıs yumurta oglen muslı yogurt yedım bugunluk bukadar yarına erken bıldırımde bulunursanız sevınırım arkadaslar cunku yarın tam ogle saatınde alperen uyuyunca spor yapıyorum eger sporu yapamazsam gece yapmam zor oluyor benı anlarsanız sevınırım arkadaslar hepınıze ıyı geceler bu arada bıldırımını yapan arkadaslarada tesekkur ederım

13. TAKIM **85. ETAP
ad1 (60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
esmeryarim ( İSTEGİYLE AYRILDI)
definya (80,1 / / / % )
nereus ( 67,0 / / / % )
sidanur ( 73,6 / / / % )
kaymaklım (71,5 / / / % )
melis08 ( 64,6 / / / % )
drosofila ( 84,8 / / / % )
sevcan_201 ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / 0,49% )
nestai ( 86,7 / 85,9 / 0,8 / 0,92% )
karamanli ( 80,5 / / / % )
buseyrem ( 104,8 / / / % )
13. takım toplam kılo ( 922,4 / / / % )

arkadaslar bu lısteyı yarına hazırlık olsun dıye yaptım cunku yarın ugrasmaya pek vaktım olmaz dıye yarın bıldırımde bulunanlarıda hemen eklerım bıtırırım ok arkadaslar gorusuruz

Sevcancım ben sabah tartıldım 85.3 çıktım. İstersen düzelt kilomu. Dün belki sabah bildirimde bulunamam diye yazmıştım o kilomu. Ama bu sabah tartıldığımda 85.3 buldum kendimi.. Bol şans hepinize... Dilerim bu haftada 1. oluruz....

ah caınmı evet burdaydım
evet istatistikleri çok ggüzel oluyo mehalimin tavsiye edirm kızlarrr

canım bu yediklerin abartmamı ya birde bebeğin var
meyve yemiy unutma
emziriyomusun
benimde 10 ayılk bebeğim var senin kaç aylık

canım bence çok takıntı yapıyosun boyuna bak kilona bak
ben kendime kızıyodum sizi görünce şok oldum
ben 59 a kadar düştüm ve yüzüm göçmüş çok çirkin olmuştum
hedefim 55 di sonra 58 ii dedim
ama 59 belki atmış yeterli
boyumda 162 bu arada
lütfen dikkat et beninde bebeğin var de mi
bak kustum diyosun bide sevnmişsin sakın ha
sopr yapıp korumak en iyisi abuir cubur yeme ama düzenli beslen kafaya takma demek istiyorummm

sevcancım 64.3 kiloyum, 300 gr vermişim.

tebrik ederim kızlar
sizlerde çok güzel vermişsiniz ama bizim kadar değil bu hafta derece bizde inşallah
kardeş kardeş sevinriz de mia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…