kızlar teşekkür ederim bu hızla gidersem yaza bişey kalmicak ama 55 olamaya bilirimm şimdiden yüzüm küçülmüş 55le çirkin olabilirimm 60dada kalabilirimm bakalım zayıflamak uğruna çirkinleşmeyeyimde demii
Slm arkadaslar nasılsınız defınyacıgım 100 gr dıyıp gecme oyle oyle azalacak bu kılolar bende ne 100 gr artıs var nede azalma sınırlerım ıyıce gerıldı 100 gr dahı olsa azalsa cok mutlu olcam vallahı artık ınmeye basladı dıye ama tık yok malesef dun sporu ıkı kere yaptım bugunde oglen yaptım bıde aksam yapıcam bakalım ıkı kere yapmak daha etkılı olurda zayıflarım ınsallah cumaya 100 grda olsa vermem lazım yoksa keyfım kacar kesın 3 haftadır ne guzel verıyordum
nıcın 55 olamayasınkı gulum olanların bızden farkı ne ınsallah olacaksın ve herkes hayranlıkla bakıcak sana.daha yaza cok var yapıcaz bu yaza hep beraber formda gırıcez ınsallah
Sevcan vereceğin kilo o kadar azaldı ki. Çok doğal durması. Sen haftada 100-200 gr versen o bile cok büyük birşey. Bak bir şey söyleyeceğim. Bana Kuşhan demişti ki. İlk haftalarda verdiğin kiloların çoğu su kaybıdır. Diyete başladığın 2. haftadan sonra vereceğin her 250 gramı vücudundan bir paket sana yağı gidiyormuş gibi düşün demişti. Yani senin su anda vereceğin 100 gram bizim vereceğimiz 1-2 kiloya eş :) Bozma moralini hem muayen dönemlere yaklaşıncada duruyor biliyorsun değil mi. Bende bugun yarın regl olacağım. Dün ve bugün çok dikkat etmeme rağmen 2 gündür 100 gram bile vermedim. Ama biliyorum birkaç gün sonra birden düşecek.
ah caınmı evet burdaydımselam arkadaşlar amanin kadisimi yerde araken 13.takımda buldum . nasıl gidiyor inşallah yarın sonuçlarda güzel çıkar bakın ben kendi takımızda istasitikler yapıyorum isteyen buyursun gelsin baksın belki sizin içinizdende gönül olan çıkar kendi istatistiğini yaparsınız çok eğlenceli oluyor.hadi byyy
.çok üzgünüm arkadaşlar hala 60 kiloyum.sevcancım bu arada kiloyu bildirmiş oldum.yarına yazamayabilirim.
.bugün yediklerimi yazayımda korkun lütfen.sabah bir fincan kahve ve diyet çubuk kraker.öğlen birşey yok.akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav üstü nohut.2 kaşık yoğurtlu kızartma.akşamki menüyü abarttım biliyorum reglim bitince bu durumda düzelecek.öptüm.
esımde aynısını soyluyor gıdecek bısey kalmadıkı ne gıtsın dıyor benım boyuma(173) gore en ıdeal kılo 60ya aslında 60tan asgıyada ınmemı ıstemıyor normal ye spor yeter dıyor ama ben bırakırmıyım ıllede evlendıgım kılo dıye
aksam pızza yedım sonrada bı kısmını kustum mıgdem kaldırmadı fazla yıyecegı aslında kustugumada sevınmedım desem yalan olur s
abah haslanmıs yumurta oglen muslı yogurt yedım bugunluk bukadar yarına erken
sevcancım 64.3 kiloyum, 300 gr vermişim.