Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM **85. ETAP
ad1 (60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
esmeryarim ( İsteğiyle ayrıldı)
definya (80,1 / 79,6 / 0,5 / 0,62% )
nereus ( 67,0 / 66,5 / 0,5 / 0,75% )
sidanur ( 73,6 / 72 / 1,6 / 2,17% )
kaymaklım (71,5 / / / % )
melis08 ( 64,6 / 64,3 / 0,3 / 0,46% )
drosofila ( 84,8 / / / % )
sevcan_201 ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / 0,49% )
nestai ( 86,7 / 85,9 / 0,8 / 0,92% )
karamanli ( 80,5 / 80,0 / 0,5 / 0,62% )
buseyrem ( 104,8 / / / % )
13. takım toplam kılo ( 922,4 / / / % )

sevcancım bizim listeyi kontrol edebilirmisin canım... burayada izim takımada hatam varsa yada yoksa yaz ben takip ederim şekerim...

sevcancım hata yapmışım sonuçlarda bu liste en son hali

buseyrem drosofıla ve kaymaklım nerdesınız normalde 12ye kadar bldırım yapmıs olmanız lazımdı neyse bır saat daha beklıcem gelmezsenız aynen gecerım artık

canım biz buseyremle okuldayız arkadaşım yanımda henüz işi bitti kusura bakma sevcancım arkadaşımızın kilosu104.5 ok

sevcan ben çıkmak zorundayım canım bir an önce listeni vrebilirmisin, bu saate kadar gelmeyen varsa aynı geçiver..

13. TAKIM **85. ETAP
ad1 (60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
esmeryarim ( İsteğiyle ayrıldı)
definya (80,1 / 79,6 / 0,5 / 0,62% )
nereus ( 67,0 / 66,5 / 0,5 / 0,75% )
sidanur ( 73,6 / 72 / 1,6 / 2,17% )
kaymaklım (71,5 / 71,5 / 0,0/ 0,0% )
melis08 ( 64,6 / 64,3 / 0,3 / 0,46% )
drosofila ( 84,8 / 84,8 / 0,0 / 0,0% )
sevcan_201 ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / 0,49% )
nestai ( 86,7 / 85,9 / 0,8 / 0,92% )
karamanli ( 80,5 / 80,0 / 0,5 / 0,62% )
buseyrem ( 104,8 / 104,5/ 0,3 / 0,29% )
13. takım toplam kılo ( 834,4 / 829,0/ 5,4 / 0,65% )

sevcancım toplam satıra bir daha göz atarmısın canım..benimkimi yanlış seninkimi bulalım..

( 834.4 / 829.6 / 4.8 / 0.58% )

tebrikler kardeş takımın güzel insanları takım sıralamsında ilk üçteyiz yinee:))

tebrikler kardeş takımın güzel insanları takım sıralamsında ilk üçteyiz yinee:))

canım benım saol bızde ısız tebrık ederız ozellıklede senın ustun basarını tebrık ederım kız verde su sırrını kurtulayım su kılolardan saka bı yana varmı bı sırrın bacım bızım takımla paylar gun ıcerısınde neler yıyorsun mesela ne spor yapıyorsun nasıl dıkkat edıyrosun anlatırsan sevınırım

bızım takımın bırıncısı sıdanur:hooray:
ıkıncısı nestai a.s.
ve ucuncusu nereusa.s.
arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum sayenızde ucuncu olduk hihoyyythihoyyyt

Arkadaşlar 3. olmuşuz, herkesi tebrik ediyorum. Özellikle bizi 3.lüğe taşıyan ilk üç sidanur, nestai ve nereus'u. Neler yaptınız? Sidanur ne yaptın canım 1.6 kilo vermek için? Bize biraz tüyo verin de haftaya 1. olalım.

melıs nasılsın canım bu haftada ucuncu olduk bakalım haftaya kacıncı olcaz

Son düzenleme:
canlarım yine ilk üçe girmişiz:içelim: vallahi bravo bize tuttuk yolu gidiyoruz:teytey: haydi haftaya daha azimlenin yine beraberce üçte olalım:lepi: tebrik edip öpüyorum hepinizi...

Canım unlu ve şekerli hiç birşey yemiyorum.Açıktığım zaman havuç suyu veya süt içiyorum 6 dan sonra hiçbirşeyyemiyorum.Benim bu kiloları vermem lazım bel ağrılarım var doktor özellikle kilolara ağlı olduğunu kilo vermem gerektiğini söyledi

arkadslar tebrikler yinede hepimize ben fazla veremedim bu hafta ama haftaya insallah dah cok vermeyi umut ediyorum ve yeniden birinci oluruz insallah hepinizi öptum

canım teşekkür ederim iyiyim mutluyum kızım bugün güzel uyudu ben de dinlendim, sporlarımı yaptım, dün Aşkı memnuyu izlerken 100 dk. yürüyüş yaptım Kendime vakit ayırabildim. Sen nasılsın? Faydasını görürsün herhalde, ismini duymuştum. Sonucu yazarsın. Eğer emzirmem bitene kadar istediğim kiloya inemezsem emzirmem bittikten sonra kullanırım.

canlarım yine ilk üçe girmişiz:içelim: vallahi bravo bize tuttuk yolu gidiyoruz:teytey: haydi haftaya daha azimlenin yine beraberce üçte olalım:lepi: tebrik edip öpüyorum hepinizi...

Evet Kalistecim yine girdik iyi gidiyoruz. Sizin takım süperdi bu hafta. Ben bu hafta çok dikkat edeceğim, 300 gr. az geldi bana.

Doğru bel ağrısı için en önemli şey kilo vermek, dilerim bir an önce kurtulursun kilolarından. Ben de herşey yiyorum, tek yaptığım akşam 7'den sonra birşey yememek yine iyi gidiyor. Biraz dikkat etsem daha çok gidecek aslında. Başarının devamını ve en kısa zamanda idealine ulaşmanı dilerim.

canım teşekkür ederim iyiyim mutluyum kızım bugün güzel uyudu ben de dinlendim, sporlarımı yaptım, dün Aşkı memnuyu izlerken 100 dk. yürüyüş yaptım Kendime vakit ayırabildim. Sen nasılsın? Faydasını görürsün herhalde, ismini duymuştum. Sonucu yazarsın. Eğer emzirmem bitene kadar istediğim kiloya inemezsem emzirmem bittikten sonra kullanırım.
canım dınlenebıldıgıne sevındım bakalım deneyeyım sanada soyelrım bız emmeyı bu ayın 4unde bıraktık artık 13 aylık oldu ve sutum yetmıyor dusun bırakmıs olmama ragmem gogsumde ne sıslık nede agrı olmadı nekadar az oldugunu sen tahmın et 13 aylık olana kadar yettıya bana yeter oyuzden kullanmaya baslıcam bakalım ınsallah faydalı olurda sende faydalanırsın

Son düzenleme:
Sevcan ilgine alakana teşekkür ederiz canım... Kızlar nerelerdesiniz ya !!!! Bildirimde bulunmayanlar aşkolsun size.... Bu kez başaracağıma inanıyorum arkadaşlar. Böyle yavaş yavaş kasmadan vermek istiyorum. Ben aslında rejim yapmıyorum biliyormusunuz ! Yani o iğrenç tatsız tuzsuz diyet yemeklerinden falan hiç yemiyorum. Sadece porsiyon azalttım. Abur cubur yemiyorum. Birde NESTLE NESFİT in çok faydasını görüyorum. Öğlen iş yerinde onu yiyiyorum genelde. Birazda müsli karıstırıyorum içine koca bir tabak neredeyse yarım kilo sütle onu yiyiyorum. Valla inanılmaz tok tutuyor ve tadıda çok güzel. Ha tabii akşam 7-8 den sonra yemiyorum hiçbirşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…