Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kesinlikle haklısın sidanur:) insan verince çok mutlu oluyor ve hırslanıyor:))

Slm arkadaslar nasılsınız defınyacıgım 100 gr dıyıp gecme oyle oyle azalacak bu kılolar bende ne 100 gr artıs var nede azalma sınırlerım ıyıce gerıldı 100 gr dahı olsa azalsa cok mutlu olcam vallahı artık ınmeye basladı dıye ama tık yok malesef dun sporu ıkı kere yaptım bugunde oglen yaptım bıde aksam yapıcam bakalım ıkı kere yapmak daha etkılı olurda zayıflarım ınsallah cumaya 100 grda olsa vermem lazım yoksa keyfım kacar kesın 3 haftadır ne guzel verıyordum

Moralini bozma sevcan dediğin gibi kilon yok denecek kadar az olduğu için zorlanıyorsun

evet 100 gr insanı ne çok motive ediyor. Ben birkaç gündür ipin ucunu kaçırdım galiba aslında çok kaçırmadım eşim geç geldi akşam yemeğini birlikte yemeği sevdiğimiz için biraz geç yedim. Zayıflama durdu, hatta 200-300 gr. fazla gösteriyor. Cumaya geçen haftaki gibi olmayı hedefliyorum.
Ben şöyle düşünüyorum ne kadar doğru bilmem ama hızlı alınan kilolar çabuk veriliyor ama yılların birikimi olanlar dirençli oluyor galiba.

evet canım aynen dedıgın gıbı sonradan aldıklarım hemen gıttı ama 4 yıldır olan kılolarım artık gıtmıyor dırenıyor o dırendıkce bende dırenıyorum bakalım kım kazanıcak

hu huuu arkadaşlar nerelerdesiniz? Herkes nereye kayboldu?
Ben sabah çok hızlı bir kahvaltı yaptım şiömdi çok acıktım birşeyler hazırlayıp yemeliyim. Yoğun bir gün, bebeğime bakıcı bulduk güvenilir tavsiye üzerine. Ay sonuna kadar evdeyim haftaya başlayacak beraber evde alışacağız, şubatta işe başlayacağım. Sonrada annem uğrar hergün zaten çok yakın oturuyor. Kaç gündür depresiftim şimdi rahatladım. Rejimime konsantre olabilirm. Hepiniz öpüldünüz.

slm kızlar nasılsınız.ben uzun zamandır gelemiyorum .kk ya .baya yoğun günler geçiriyorum .ve yoğunluğun yanında soğuk algınlığında cabası .aslında ben aranızdan ayrılacağımı yazmak için pc açtım.
neden derseniz okadar dikkat etmem rağmen bi türlü kilo veremiyorum buda moralimi çok bozuyor .aranızdan ayrılmaya karar vermeden öncede çok düşündüm günlerdir aklımda ama karar verdim ayrılmak olacak .yarışmayı bıraktığım için hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum.gerçekten kilo veremiyorum strestenmidir nedir .olmuyor kendimi okadar çok kasıyorum ki olmuyor işte veremiyorum .yarışmaya başlarken çok umutluydum ama olmadı.
arada uğramaya çalışırım yanınıza kimler neler yapıyor diye bakarım.sizlerden hepten kopacağımı sanmayın çünkü hepinize çok alıştım :1hug:
sevcanım canım beni listen silersin artık .gerçekten çok düşündüm kararım yarışmadan ayrılmak olcak .çünkü hiç ilerleme yok .ilerleme olmayıncada kendimi motive edemiyorum .moralim çok bozuluyorsenağlama

evet kızlar yola bensiz devam edin artık sizlere allah kolaylı versin de hemencenek istediğiniz kilonuza ulaşırsınız.
kendinize iyi bakın hepinizide öpüyorum .
tekrar hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum yarışmayı bıraktığım için

merhaba kizlar ben dün hic giremedim bende kilolar takildi kaldi valla dun biraz kacirdim galiba pihzza yapmisti iki dilim yedim dayanamadim valla ama dediginiz gibi pes etmek yok hedefe ulasasiya kadar cumaya insallah 79 olurum ya gerci bir gun kaldi ama dun nivea body indirdim ve yaptim insani gercekten cok yoruyor insallah faydasini görürüm

canım sen oyle karar aldıysan bıze laf dusmez ama ıstedıgın zaman aramıza yıne katılabılırsın unutma canım arada gel yazısalım bızı bırakma ok cok opt canım

vallahı gulum benım kıloda takıldı kaldı ve hala bı care bulamadım sızce ne yapmak gerek slımcream dıye bır krem var saglık bakanlıgı onaylı acaba ondan falanmı alsam ay caresızlık ne kotu seymıs ya bır gun olsun sporumu aksatmadım yedıklerıme dıkat edıyorum ama tık yok cıldırmak uzereyım hevesım kırılıyor her tartıya cıktıgımda aynı sonucu gormekten bıktım.nolur suna bı care bulan varsa yazsın arkadaslar bugun zaten azıcık ıpın ucunu kacırdım zaten sınırlerımde bozuktu komsular asure getırdı vallahı yedım bıktım zaten dıkat edıyorumda ne oluyor sankı aynıyım dedım ve yedımklava:klava:
neyse arada kacamak yapmak gerek benımkıde bu olsun napalım slımcream hakkında bılgısı olan arkadasşlar cevap yazarsa cok memnun olurum

esmer yarim devam etsen daha iyi olurdu ama karar tabi ki senin.kendini çok strese sokunca da vücut direniyor,kendini koruma moduna giriyormuş aman kendini çok sıkma.hep düşündüğün kilo veremiyorum olmasın kendine iyi bak tüm güzellikler seninle olsun

sevcancım benim de günlerdir tartım oynamıyordu iki gündür hareketlendi:)ben zaten çok sıkı rejim yapmıyordum,sağlıklı beslenmeye çalışıyordum.yanlış bilgilerle dolan vücut ancak böylelikle düzelirdi hele benim vermem gereken kiloları düşündüümüzde:)))rejim beni yarı yolda bırakırdı:))
sabahları çok kuvvetli kahvaltı yapmaya başladım.mesela bu sabah 1 bardak süt,iki zeytin,peynir,birbuçuk dilim ekmek,sucuklu ekstradan yağ koymadan yumurta yedim:))
arada iki grissini
öğlen bir kase yoğurt,fırında patatesli tavukve yarım dilim ekmek yedim
suyu içemyordum iki gündür 9 bardak ılık su içiyorum.akşamları bir bardak ballı-sirkeli su içiyorum.çayı bıraktım gibi bir şey günlük tüketimim ikiyi geçmiyor.
akşam da hiç ekmek yemeden bir kase tavuk suyu çorba ve salata yemeyi planlıyorum
sözün özü kahvaltı öğünüm çok kuvvetli ,suyu fazlalaştırdım,çayı şekekrsiz içemediğim için kısıtladım,öğle yememğimdeki ekmeğimi yarım dilime düşürdüm inşallah akşam tümüyle keseceğim ekmeğimi ve en sonunda bugün tartım 79.700 çıktı çok şükür:))

canım kılo verebılmısın gozun aydın bende kabızlık baslamıstı kabızlık baslayalı veremıyorum kıloyu acaba kabızlıktanmı dedım dun kayısı yedı 8 tane falan tabıkı lavobaya cıkabıldım gece karnıma agrılar bıle gırdı esım azalmısındır dedı tartıldım aynı ama yınede bugunde kayısı yıcem bakalım belkı kabız olunca kılo veremek duruyorduk duzene gırınce belkı tekrar vermeye basladım hayırlısı artık oldugu yere kadar dırenıcem

canım sen oyle karar aldıysan bıze laf dusmez ama ıstedıgın zaman aramıza yıne katılabılırsın unutma canım arada gel yazısalım bızı bırakma ok cok opt canım
anlayışınız için öncelikle teşekkür ediyorum arkadaşlar a.s. arada gelirim canım uğrarım yine sizleri bırakmam .kendimi iyi hissettiğim zaman tekrar gelirim ama ozamanda listede sorun olur bil gelip bi çıkıp sana sıkıntı yaşatmıyayım .ben şimdilik devre dışı kalayım olurmu.bende öpüyorum canım Şeniz

haklısın definyacım kendimi çok kastım normalde yaptığım diyetle haftada 2_3 kilo giderdi şimdi yapıştılar sanki sağıma soluma birde hep aklımda kilo verecem diye ,dediğin gibi vücut dengemi bozdum sanırım .yediklerime okadar dikkat ettiğim halde kilolar gitmiyor.üstelik sürekli açlık hissediyorum yememeye çalışıyorum sonrada baş dönmesi göz kararması oluyo.
çok taktım sanırım bu kilo işini ama takılmayacak gibide değilki üfffff hep içtiğim ilaçlar yüzünden bukadar kilo aldım .
ben şimdilik verdiğim kararla biraz kendimi rahatlatmaya çalışayım .kk ya geldiğimde de size yazmadan geçmem .
kendinize iyi bakın canlarım .definyacım ayrıca iyi dileğin için teşekkürler a.s. hüzün hepimizden uzak mutluluk hep yanımızda olsun .aynı şekilde tüm güzellikler seninlede olsun tatlım
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum ŞenizŞenizŞeniz

huuuu kardes takim napiyonuz kiz niye ugramiyosunuz 5. takima esmer yarim canim bak bizde takildik ayni kilodayiz bir cogumuz hatta bazen gerialiyoz verdigimizi niye cikma karari aldinki seni uzen bir durum varsa paylasmani tavsiye ediyom biz bunu yapiyoruz rahatliyoruz hatta kafa dagitmaya birebir burasi sagligin yerinde olduktan sonra az gec verirsin bisiy olmaz bende bir ara cikmayi dusundum ama takimimi birakamam isterse bir ay hic vermiyim gene birakmiycam bir daha dusun derim ben canim

definya senin adına çok sevidim. Bende çok garibim bugün içimde deli gibi yeme isteği var canım ne istiyor bimiyorum yeme istğimi bastırmak için kendime azşekerli komposto yaptım onu içiyorum inşaallah işe yarar

kizlar benim motivasyonum iyice dusmeye basladi ben neden uc hafta sadece 1,5 kilo verdim ok tamam cok siki bi diyet yapmiyorum ama yinede biraz daha hizli kilo vermek istiyorum ama olmuyor ben napicam subatta tadaviye baslicam canim cok sikiliyor bu arada kizlar bende malesef kabizlik problemi var bundan dolayi olabilirmi aslinda 3 ay once ben 68 kiloydum ilk tup bebk tedavisi sonrasi tam 5 kilo aldim kizlar lutfen benimle bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim kendinize iyi bakin optum

canım sıkma bence canını bende bır haftadır hıc kılo veremedım bu yuzden sırf sporu hem oglen hemde aksam yapmaya basladım sonra baktım fayda etmıyor vazgectım ve ıkısınıde bır kerede yapmaya kara verdım yanı bır yapısta ıkı katı spor yaptım bıraz once gercekten boyle daha etkılı bende kabızdım canım ben dunde bugunde kayısı yedım ıhtıyacımı karsılayabılıyorum zayıflayamıyorum dıye uzuluyordum bıraz once sporum bıtınce tartıya cıktım ve 300 gr azalmısım lavobaya dun gıtmıstım tartıda farktmemıstı ama bugun 300 gr az geldı oyle mutluyumkı hihoyyytdelikafaduldenbence once kabızlıga care bul derım tkısı var sankı .zaten bundan sonra bır kerede ıkı katı spor yapmayada devam edıcem 80 dakıka falan suruyor yedıklerımede dıkkat edıyorum olucak ınsallah basarıcam buna okadar ınanaıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…