Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım Masa uzerıne yenı bı klasor ac bu ındırdıkerını ıcıne surukle sonra bu dosyaların uzerıne gelıp sagı tıkla cıkart yazar onu sec bunlar sıkıstırılmıs dosya cıkartman gerek bırde ınternetten gom player programı ındır.sonra klasorun uzerıne gel sagı tıkla ve gom playerı sec ve ac

canım ben windows media playerla açıyorum o da çalıştırıyor. Dosyalaın tam yüklendiğinden bir bozukluk olmadığından da emin ol. 1 part bozulmuşsa açılmaz.

evet sevcan çok sıkıntılıyım, dün annemlerdeydik o kadar çok ağladıki annem galiba ben bakamayacağım dedi, bakıcı ayarlamaya çalışıyoruz. çok ağlayınca annem de çok üzülüyor, çünkü bensiz ne duruyor ne uyuyor sürekli ağlıyor. Ben dediğin gibi alıştırıp öyle başlayayım işe.

canım dılerım bır an once bu sıkıntılardan kurtulursunuz

ben sabah kardeş takıma sormuştum ama sorum gözlerine çarpmadı galiba arada kaynadı:)
canım biz bir anda yazmışız ve cevaplarda aksamış sanırım ben de yoktum yeni gördüm...

yani bunu çözen olmadı şimdiye dek ama herkes kendince bir şeyler uyguluyor işte biri spora ağırlık veriyorsa biri diyeti bırakıp 2 gün boyunca normal yemek yiyor fazla ölçüde ve metabolizmayı şaşırtıyor... aslına bakarsanız biz bu konuyu tartışmıştık bir kaç gün boyunca ama o zamanlar 7. takımdaydın ben bilgileri bir kontrol edip size geri döneyim tekrar..

bu arada kardeş takım üyelerimizden zor günler geçirenler var:KK43:(onlar bu sıkıntılarla boğuşuyor ve sıkıntılarını arkadaşlarıyla paylaşıyorlar!paylaşımları gerçekten çok hoş süper bir takım olmuşlar ve birbirlerine ellerinden geldiğince destek oluyorlar
canım teşekkürler duyguların içina.s.
hepimiz kocadan dertliydik bu hafta :roflol: asıpkestik, bir arkadaşımız dışında hepimizinki laf salatası :eek: ben baştayım tabi ama bir arkadaşımız cidden zor günler geçiriyor...
desteğe ve takım ruhuna gelince herkesin çaba göstermesi gerekiyor, düzenli ve kaliteli paylaşım bunun sırrı, kimse kimsenin mesajını kaçırmaz döne döne okur, umursamayanlar yazıp çıkanlarda uyarı alır:nazar: ama cidden süper bir takımımız var sizinkide aynı yolda ilerliyor inşallah bir şey yapsak nasıl olur diye düşündüm, haftanın 2 günü birbirimize misafirliğe gelip orada çokça yazışsak sizin takımıda hareketlendirsek:sm_confused: yada fikirler gelsin bakalım olurmu..

ben kendi sıkıntıma düşüp sizi tebrik etmeyi unuttum canlarım bu hafta özürler diliyorum kafam hiç yerinde değildi... :nazar:

kaliste canım hepimizin evde zaman zaman sıkıntıları oluyor ve paylaştıkça azalıyor sıkıntılar. Sizinkilerde çözülmez sorunlar değildir inşallah.
Misafirlik fikrin güzel geldi bana, biz de yeni yeni birbirimizi tanımaya kaynaşmaya başladık.

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor.definya sanırım bir soru yöneltmiş ve biz gözden kaçırmışız.canım ben bu soruu aşmak için kalisinde dediği gibi şaşırtmaca yapıyorum haftada bir günü özgürlük günü ilan edip özlem duyduklarımı yiyorumbende işe yarıyor sende nasıl olur bilmem bizede bekleriz kızlar byyy

merhaba kizlar ben niveabody indirdim ama acamiyorum lütfen yardim edin

canım indirdiklerin winzip dosya içinde olacak değilmi.şimdi masa üstüne yeni bir klasör açıp bu winzip dosyalar içindekini o yeni klasöre taşıyosun daha sonra media player ile birine bile tıklasan açılıyor.tam 3 gündür yapaıyorum ben ilk defa sıkılmadan usanmadan

kilo verme durdugu zzaman yapilacak diyet

sabah uyanır uyanmaz : ılık suya bir kaşık bal koyup iç
3 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir ye

kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
salatalık domates biber

ara 1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı kepek
1 çay kaşığı tarçın

öğle : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepek ekmek

ara : 3 adet yulaflı ligt bisküvi
1 porsiyon meyve

akşam: 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepekli ekmek

gece: 1 adet meyve

bu liste kilo verildiginde yapiliyormuş, 3 gunden fazla yapmak zararli bu liste den sonra normal kilo verirken yediklerinize geciniz
tavsiyedir alintidir

-Diyetle indiniz indiniz veee durdu, artık gitmiyor işte meret kilo aşağı, aaa bir de yukarı çıktı stresten yemeleriniz üzerine...Belki böyle durumda birkaç kilo almak vücudu şaşırtma yönünde katalizör bile olabilir, düşünsenize aşağı trendde hoop yukarı bir pik , ne yapacağınıza karar veremeden vücutcağız, kafasına balyozu indirirsiniz bile kilocukların.
7. takımadan alıntı...

Sonuç: vücud kilo kaybını farkedip önlem alıyor, metabolizmanızın normalden yavas calısmasını saglıyor. Siz devam edin, 1-2 hafta duraklayıp gider belki.

Evet Sevcan çok sıkıntılıyım, dün annemlerdeydik o kadar çok ağladıki annem galiba ben bakamayacağım dedi, bakıcı ayarlamaya çalışıyoruz. Çok ağlayınca annem de çok üzülüyor, çünkü bensiz ne duruyor ne uyuyor sürekli ağlıyor. Ben dediğin gibi alıştırıp öyle başlayayım işe.

çalışan annnelerin çocukları hep kepaze değilmi bazen içim o kadar acıyorki.anlatamam her sabah oğluma evden çıkmadan(o benden sonra çıkıyor) evladım kabanının giyin üsütnü sıkı giyin diyorum olmadı yolda tekrar o nun çıkma zamanı tekrar arıyorum tembihlemek için ama eve bir geliyorum kaban vestiyerde asılı offff.

arkadaşlar boşverin zayıf ama sağlıklı olsunlar.

kesinlikle arkadaşlar açlıktan ölen olmamış.acıkınca nasıl olsa yemek isteyecekler.biz yedik yedik şiştikte ne oldu.

iyi aksamlar kizlar bende kardes takimdan ara sira soyle takimlara goz atiyorum benim kilo verme durdu ne yapsam bilmiyorum daha yolun basindayim ama insan cabuk vermek istiyos izde ugrayinya kizlar birbirimize gaz verelim hizlaniriz belki hadi kolay gele herkeze

İyi akşamlar arkadaşlar 3 gündür internette sorun vardı Cuma gününden bugüe kadar yazılanları okudum bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Benim büyük kızımda 4.5 yaşında ve sadece 14.5 kilo ama sağlığı yerinde bende artık kilosunu takmıyorum sağlıklı olsunda bnde çocukken çok zayıftım şimdide şişmanım ilerde nasılolsa kilo alırlar
Diyetim güzel gidiyor sonunda akşam yemelerini tamamen bıraktım inşaalah böyle devam eder

çalışan annnelerin çocukları hep kepaze değilmi bazen içim o kadar acıyorki.anlatamam her sabah oğluma evden çıkmadan(o benden sonra çıkıyor) evladım kabanının giyin üsütnü sıkı giyin diyorum olmadı yolda tekrar o nun çıkma zamanı tekrar arıyorum tembihlemek için ama eve bir geliyorum kaban vestiyerde asılı offff.

Ya canım sorma daha yolun başındayız çok zor işimiz. Nasıl bırakıp gideceğim, kendimi nasıl işe vereceğim bilmiyorum.

Arkadaşlar bir kaç gündür bakamadım sizlere. Ben 85,8 çıktım bugün tartıda çok mutlu oldum. Cuma'ya 85'e ulaşırım diye düşünüyorum. Bu arada bebişi hasta olanlar geçmiş olsun. Benim kızımda neredeyse 6 yaşında olacak. Biliyorsunuz ilk 5 yaşta senede 5-6 kez hastalanıp ateşlenmesi normal sayılıyor. Eğer hastalanmazsa korkun çünkü bağışıklık sistemi çok zayıf bir çocuk olacaktır hastalanmazsa. Bizde bu seneye kadar çok hastalanırdık hakikaten 5 yasını bitirince düzeldi.

Şöyle bir 70'li kiloları görsemm... Ahhh ahhh biran önce geçsinnn günler.... 79 u görsem bile ilk etapta mutlu olacağım.... Ama bırakmak yokkk merak etmeyin. Sadece biraz rahatlamak için ilk hedefim bu :)))

meliscim,kallistecim teşekkür ederim yardımlarınız için.
kalliste,dün sizin takımda önemli paylaşımlar vardı,sorunlar vardı umarım tüm sorunlar çözülür ve herkes hakettiği mutluluğu bir an önce yakalar.beni sonradan cevapladığın için ve misafirlik fikrin çok güzel olduğu için teşekkürler.umarım eyleme dökeriz bunu:)
bugün çok şükür tartıda 100 gramlık bir oynama oldu bu 100 gramcık bile beni ne kadar mutlu etti anlatamam:))

sabah kalvaltımı sayayım çünkü bu otokontrolümü sağlıyor yoksa ipin ucunu kaçırıyorum:)
sabah aç karnıma bir bardak ılık su içtim:)sonrasında dört sucuklu,bir damla yağla yapılmış sucuklu yumurta,bir dilim ekmek,tek şekerli bir kupa çay,iki-üç çatal peynir
arayı kaçırdım birazdan yoğurt,iki kaşık bulgur pilavı ve tavuklu karnabahar yemeği yiyeceğim

Şöyle bir 70'li kiloları görsemm... Ahhh ahhh biran önce geçsinnn günler.... 79 u görsem bile ilk etapta mutlu olacağım.... Ama bırakmak yokkk merak etmeyin. Sadece biraz rahatlamak için ilk hedefim bu :)))

Bende önce 65leri görmeyi hayal ediyorum.AMA DEDİĞİN GİBİ BIRAKMAK YOK.65 lere kadar sıkı diyet yapıp sonra hafiletmeyi üşünüyorum.Bakalım ne olacak

meliscim,kallistecim teşekkür ederim yardımlarınız için.
kalliste,dün sizin takımda önemli paylaşımlar vardı,sorunlar vardı umarım tüm sorunlar çözülür ve herkes hakettiği mutluluğu bir an önce yakalar.beni sonradan cevapladığın için ve misafirlik fikrin çok güzel olduğu için teşekkürler.umarım eyleme dökeriz bunu:)
bugün çok şükür tartıda 100 gramlık bir oynama oldu bu 100 gramcık bile beni ne kadar mutlu etti anlatamam:))

Definya 100gr 100grdır.Giden bütün kilolar azda olsa insanı motive ediyor.Verdiğini almamak için dikkat ediyor

X