Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sevcan direnmeye devam

pes edermıyım canımya hatatımda ılk defa kendımı bu kadar azımlı ve hırslı goruyorum kılo veremedıkce dahada hırslanıyorum sporuda bır kerede ıkı katı yapmaya basladım yaglar ınatcıysa ben onlardan daha ınatcıyım ve ben bugun tatıda 300 gr az geldım nasıl oldu anlamadım ama cok sevındım sanırım kabızlık problemımın ortadan kalkması ıse yaradı tabı sporda cumaya cok vermıs olamıyacagım ama saglık olsun ınsallah haftaya 5 ıle baslayan bır kılo yazarım hepınıze tesekkur ederım arkadaslar benı bukadar hırslandırdıgınız ıcın a.s.:1hug:

aaaaaanaa giz gaymaklim sen bizim gardas takimdamiydin allah seni giz ben bugun sana hosgeldin diye cevap yazdiydim hani fransa paylasim alani varya ha iste oraya canim bizim takimda arkadasimiz bize metabolizma hizlandirici cay tarifi verdiydi onu dene canim belki ise yarar dur bi bakip gelem de yazem

metabolizma hizlandirici cay tarifi
1 limon 2elma kabuk tarcin karanfil 1 tatli kasigi karabiber
bunlari 3 litre suda kaynatip iciliyomus canim ben bunu denemek istiyorum bakalim ise yarayacakmi canim hadi herkeze kolay gelsin

Sevcan tebrikler, 300 gr. iyi, diyetten dolayı metobolizman yavaşlamış kabızlık olmuştur. Sen direnmeye devam et, birden hızlanacak vermen gör bak.
Esmer yarim aramızdan ayrılmana üzüldüm, kilo vermeyi çok taktıkça direnç gösteriyor vücud. Bence rahat ol daha kolay verirsin.

Bu elmalı karışımı ben denemiştim, ödem atılmasını sağlıyor. 1 elma, 1 limon, 1 rulo tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz kullanmayın acı olur içemezsiniz) 3 lt. suda kaynatılıyor. Sıcak, soğuk yada ılık olarak içilebilir.
İyi akşamlar herkese...

kızlar 66.4 kilo olmuşuummmm yavaş yavaş 65 oluyorumm çok mutluyumm

saol canım evet 300grda olsa ıyı bır rakam ınsallah hızlanır artık hergu kayısı yıcem basta dıyet yaotıgımda hergun lavobaya cıkardım ama kılo vermem durunca dedıgın gıbı metobolızma yavaslayınca kabız oldum kabızlıga care buldum sabah yıne lavobaya gıttım sukur onu hallettım vucut sporun temposuna alısır en az enerjıyle kurtulurmus dıye okumustum bu yuzden sporuda artırdım hadı hayırlısı artık 57 ya olucam ya olucam baska caresı yok yarın ne olcak bakalım nereus canım senın adınada cok sevındım hadın arkadaslar gıdıyor kılolar bı yağ parcasınımı yenemıyecegız bızde bu azım hırs olduktan sonra

Kaymaklım karışmak istemem ama bak kendinde yazmışsın sıkı bir diyet yapmıyorum diye yeiklerini birazdaha kısabilirsin bak gör kilolar nasıl gidiyo Benim arkaaşımda tüp bebek tedavisinden sonra10 kilo aldı seni çokyi anlıyorum canım

günaydın arkadaşlar.ben de hiç şans yok bunu anladımdün şu meşhur nivea cd sini tekrar indirdim.uğraştım açtım en sonunda:))akşam eve gidince laptop tan izleyerek hareketleri yaptım.sabah kalktım yine yaptım.güzelce bilgisayarı kapadım bir iş için tekrar açmam gerekti o da ne???hata veriyor,mavi ekran(herhalde virüs irmiş kendini açmıyor(offfff tamiri beklerken ben yine kaldım yarı yolda:)gitti güzelim hareketler.bakalım yarın aklımda kaldığı kadarını yaparım

eve canım ya az önce bir arkadaşım baya zayıflamışsın dedi dahada mutlu oldum inşallah yaa yaza kadar 55 olurumm

Canım 300 gr cabalarının karşılığı 1 seferde 80 dakika sporu iyi yapıyorsun bende 72.2 düştüm yarın 72 ye düşmeyi hayal ediyorum

Canım 300 gr cabalarının karşılığı 1 seferde 80 dakika sporu iyi yapıyorsun bende 72.2 düştüm yarın 72 ye düşmeyi hayal ediyorum

ınsallah 72 olursun canım vallahı bastakı ısınma hareketıyle rahatlama hareketlerını bır kere yapıyorum ana hareketlerı ıkı katı yapıyorum (zaten zor olanda onlar)ortalama 70 dakıka falan suruyor aslında.vallahı dun yaptım yenı oglumu yatırdım nestle nesfıt yıyorum bunu yıyım yarım saat sonra yıne yapıcam hareketlerı tek faydası olsun zayıflayabıleyımde ben razıyım 70 dakıka spor yapmaya

eve canım ya az önce bir arkadaşım baya zayıflamışsın dedi dahada mutlu oldum inşallah yaa yaza kadar 55 olurumm

nıcın 55 olamayasınkı gulum olanların bızden farkı ne ınsallah olacaksın ve herkes hayranlıkla bakıcak sana.daha yaza cok var yapıcaz bu yaza hep beraber formda gırıcez ınsallah

Bu engellere takılmıyoruz artık definya yazdığın gibi akında kakanlarıve başka hareketleri yaparsın

Sen bu hırsla kesin zayıflarsın vücut beni şuanda zorlamıyor boğazımı tuttuğum sürece zorlamaya başladığı zaman umarım bende baş edebilirim

arkadslar bakiyorum da herkes azda olsa biraz kilo vermis kabizlik problemi bende uzun zamandir var amabenim hatam su icmiyorum kendimi zorluyorum ama cok icemiyorum ben bu hafta hala 80 kilodayim 3 gündür nieva body yapiyorum insallah faydasi olur

merhaba arkadaşlar bende yarışmaya katılmak istiyorum ama grupların hiç birinde boş yer yok. sizin grupta bir yer boşalırsa lütfen benide aranıza alın. boyum 1.60 kilom 63,5 hedefim 53 kilo olamak. düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubundayım şuanda

arkadaşlar malum aşure ayı:)dün eve girdim beş dakika arayla iki komşum sağolsunlar yaptıkları aşureden kocaman kaselerle getirdiler.önceden aşure sevmeyen ben bu sefer bir kaseyi bitirdim:)galiba bu sıralar canım çok tatlı çekiyormuş:)sonrasında bir kase çorba ve salata yedim.
sabah ise ; peynir,bir kaşık reçel,üç sucuk,şekersiz bir kupa yeşil çay,bir domates ,bir dilim ekmek yedim
arada üç grisini
öğle ; bol salata,bir kase çorba,yarım dilim ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…