canım Masa uzerıne yenı bı klasor ac bu ındırdıkerını ıcıne surukle sonra bu dosyaların uzerıne gelıp sagı tıkla cıkart yazar onu sec bunlar sıkıstırılmıs dosya cıkartman gerek bırde ınternetten gom player programı ındır.sonra klasorun uzerıne gel sagı tıkla ve gom playerı sec ve ac
evet sevcan çok sıkıntılıyım, dün annemlerdeydik o kadar çok ağladıki annem galiba ben bakamayacağım dedi, bakıcı ayarlamaya çalışıyoruz. çok ağlayınca annem de çok üzülüyor, çünkü bensiz ne duruyor ne uyuyor sürekli ağlıyor. Ben dediğin gibi alıştırıp öyle başlayayım işe.
canım biz bir anda yazmışız ve cevaplarda aksamış sanırım ben de yoktum yeni gördüm...ben sabah kardeş takıma sormuştum ama sorum gözlerine çarpmadı galiba arada kaynadı:)
canım teşekkürler duyguların içina.s.bu arada kardeş takım üyelerimizden zor günler geçirenler var(onlar bu sıkıntılarla boğuşuyor ve sıkıntılarını arkadaşlarıyla paylaşıyorlar!paylaşımları gerçekten çok hoş süper bir takım olmuşlar ve birbirlerine ellerinden geldiğince destek oluyorlar
merhaba kizlar ben niveabody indirdim ama acamiyorum lütfen yardim edin
Evet Sevcan çok sıkıntılıyım, dün annemlerdeydik o kadar çok ağladıki annem galiba ben bakamayacağım dedi, bakıcı ayarlamaya çalışıyoruz. Çok ağlayınca annem de çok üzülüyor, çünkü bensiz ne duruyor ne uyuyor sürekli ağlıyor. Ben dediğin gibi alıştırıp öyle başlayayım işe.
arkadaşlar boşverin zayıf ama sağlıklı olsunlar.
çalışan annnelerin çocukları hep kepaze değilmi bazen içim o kadar acıyorki.anlatamam her sabah oğluma evden çıkmadan(o benden sonra çıkıyor) evladım kabanının giyin üsütnü sıkı giyin diyorum olmadı yolda tekrar o nun çıkma zamanı tekrar arıyorum tembihlemek için ama eve bir geliyorum kaban vestiyerde asılı offff.
Şöyle bir 70'li kiloları görsemm... Ahhh ahhh biran önce geçsinnn günler.... 79 u görsem bile ilk etapta mutlu olacağım.... Ama bırakmak yokkk merak etmeyin. Sadece biraz rahatlamak için ilk hedefim bu :)))
meliscim,kallistecim teşekkür ederim yardımlarınız için.
kalliste,dün sizin takımda önemli paylaşımlar vardı,sorunlar vardı umarım tüm sorunlar çözülür ve herkes hakettiği mutluluğu bir an önce yakalar.beni sonradan cevapladığın için ve misafirlik fikrin çok güzel olduğu için teşekkürler.umarım eyleme dökeriz bunu:)
bugün çok şükür tartıda 100 gramlık bir oynama oldu bu 100 gramcık bile beni ne kadar mutlu etti anlatamam:))