Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar nerelerdesiniz, bugün pek kimse yok.
1 saat yürüyüş yaptım çok yoruldum, şimdi yeşil çay içmekte ve dinlenmekteyim.
İyi akşamlar.

kizlar ben artik sabahlari sadece kitir ekmek yiyorum ekmek yemiyorum sabah domates peynir zeytin yumurta yedim oglen meyve aksamda taze fasulye ve pilav yedim biraz bukadar ins hepimiz zayiflariz artik

merhaba arkadaşlar.önce dün yediklerimin raporunu vereyim:))öğlen ; et döner,bir dilim ekmek,salata,ayran ; akşam, kuru fasülye,bir dilim ekmek,yoğurt,iki kornişon salatalık.yemek sonrası komşum geldi.onunla da bir dilim baklava yedim ve 2 bardak çay içtim şekerliama bu sefer tek şeker:)
burada kar yağıyor hafif hafif!karın yağışını izlemek de çok hoş:)özellikle de içeride sıcak çay yudumlarken:)
sabah kalvaltımı yaptım.bir bardak süt içtim,bir dilim ekmek,dört sucuk,biraz peynir yedim.bugün yanıma mandalinalarımı da aldım.ara öğünümde meyve yiyeceğim.şimdi de yeşil çayımı hazırlamaya gidiyorum.

mehalim tesekkurler kortizonu artik kullanmiyorum ama romatizma ilaclarim decavm ediyor troid icinde ilac kullaniyorum uzmankonusunda haklisiniz burda biraz motive olup kilo vermek istiyorum siz hepiniz takimdamisiniz bu takima katilmak icin baska bir yere basvurmam lazim mi

merhaba arkadaslar benimde hepiniz gibi kilo problemim var bende iltihapli romatizma var tiroid bezlerim de az calisiyor kortizon kullandigim icin cok kilo aldim ve veremiyorum boyum 1.66 kilom 82 32 yasindayim bende kilo vermek istiyorum hedef 57

canım merhaba eger ıstersen bıze katılabılırsın paylasımda bulunurum cuma gunlerı bıldırım yapabılırım ırademe sahıp olur kılo verebılırım ve hedefıme kadar sızınleyım dıyorsan bıze katıl canım
arkadaslar ben dun evın odalarını degıstırdım oda degısınce o odadakı telefon kablosunda sorun varmıs oyuzden nete suanda arkadastan yazıyorum persembeye kadar netı halletmem lazım cuma lazım olcak ama ozamana kadar gıremezsen kusuruma bakmayın arkadaslar ben bugun regl oldum hele ıkı gundur kılo vermedım dıye uzuluyordum megersem bu yuzdenmıs cumaya barı 61,5 olsam yeter benım menu yıne aynı arkadaslar sabah kahvaltı oglen muslı aralarda meyve ve aksam yemek gundede ıkı bardak sekersız yesıl cay ha bırde 1 saat spor umarım 57ye en kısa zamanda ulasırım hepınızı opt

Karamanlı canım ben sımdı cıkıyorum eger katılıcam dıyorsan bugunden basla canım ok.senın baslangıc kılonu 82 ıle baslatıcam sonradan sorun olmazın ok hedı kolay gelsın ben kactım arkadaslar by

Kızlar diyete bünyem alıştı sanırım eskisi gibi iştahım kabarık değil.Artık sabahları bir bardak süt içiyorum tok tutuyor.Öğlende 1kase çorba içtim yanında salata.Şimdide 1bardak süt içiyorum.Akşama sarma var nasıl dayanacağım bilmem.

tesekkurler sevcan elbetteki katilacagim onun icin burdayim yarin misafirim geliyor ben pazartesi baslasam bir mahsuru yoksa hedef kiloma ulasmam lazim hem kendi sagligim

selamlar herkese,
karamanli hoşgeldin aramıza. Ben bugün sabah normal kahvaltı yaptım, arada 4 kestane, öğlen 2 kase çorba, arada 1 fındıklı kurabiye, akşam tavuk salata. Çok mu abartmışım bilmiyorum ama gram gitmiyor :::::

selam kızlar.öncelikle iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.birkaç gündür yediklerimi yazamadım.gerçi yazacak bir diyette yapmadım.kendimi bir bıraktım şimdi roparlayamıyorum.çocuğumun hastalığı,eşimin iş yeri sorunları derken epey bıraktım kendimi.çok fazla yemek yemedim ama düzenli yemek de yemedim.sorunlar geçecek inşallah biliyorum.birde ben kendimi toparlasam.ama başarıcam tekrar toparlanıcam ve yola devam edicem..sizlerle beraber inşallah.bazen düşünüyorumda 5 ayda 10 kilo vermek neki yaa.millet 2 ayda veriyor bu kiloyu.hatta şimdi şuandan itibaren topluyorum kendimi.öğlen ve akşam yediklerimi yazarım.gerçi sabahta pek birşey yemedim ama neyse.öptüm hepinizi.

melis08,yediklerin çok değil aslında.acaba spor,yürüyüş yapsan nasıl olur??daha çabuk sonuç alabilirsin böylelikle.

arkadaşlar dün öğlen ızgara tavuk ve salata yedim.bir saat yürüyüş yaptım.akşam bir kase mercimek çorbası ve yarım dilim ekmek yedim.akşam misafirim vardı.1 tane kurabiye yedim,bir bardak çay içtim.sonrasında da bir mandalina yedim.

bu sabah bir damla yağla kendime sucuklu yumurta yaptım .bir dilim ekmek ve iki çatal peynir yedim.bir bardak çay içtim.arayı yine kaçırdım bugün(

arkadaşlar kimse uğramıyor bugün
ben öğle menümü de yazayım: etli mantar sote,salata,bir dilim ekmek,bir bardak ayran
yeşil çay ( şekersiz)
yarım saat sonra da bir armut yiyeceğim
akşama mercimek çorbam var.yanına karnıbahar yemeği yapmayı planlıyorum.

merhabalar nasılsınız kızlar.
karamanlı canım öncelikle çok geçmiş olsun allah şifalar versin tatlım.ayrıca aramızada hoşgeldin a.s. inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın .canım senin daha dikkat etmem gerekiyo tabi sağlık sorunun da var .kilolardan kurtulacam diyerek birden kendini halsiz bırakma
komşumdan biliyorum oda aynı rahatsızlık yüzünden ilaç kullanıyo ve kadın 1 sene içinde acayip kilo aldı.rabbim dermansız dert vermesin kimseye
inşallah burda istediğin kiloya ulaşırsın .arada bizimde kaçamaklarımız oluyo tatlı krizleri tutunca :jeyyar: ama yavaş yavaş verecez kiloları birden değil. a.s
ben grip olmuştum geçen hafta grip sayesinde 1 2 kilo veririm dedim ama yok halen benimle birlikteler vermemiş gibiyim .cuma tartılacam artık sonucu ozaman görecem inşallah vermişimdir
kendinize iyi bakın sağlıklı kilo vermeler hepimize :1hug:

esmeryarim tesekkurler canim dikkat ederim bende kilo cok cabuk gitmiyor zaten hastalik ise doktorumun dedigine gore omur boyu gecmeyecek bununla yasamaya alistim artik

tesekkurler burada cok mutlu bir sekilde kilo vercegime eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…