canım bende suyu sevmeyen bırıyım fakat her karnım acıktıgında su ıcıyorum mecburen bence alıstır kendını yanına 2 ltlık pet sıseye su doldur aklına geldıkce ıc hem ne kadar ıctıgını bılırsın hemde gozunun onunde olunca aklına gelırarkadaşlar benim birkaç hatam var maalesef diyet konusundaben su içemiyorum ((burası çok soğuk,zaten çok su içen biri değildim bu soğuklarda hiç içemiyorum şimdi bardağıma ılık su doldurdum yudum yudum içmeye başladım.umarım bunu en kısa zamanda alışkanlık haline getiririm.siz günlük ne kadar su tüketiyorsunuz?2-2,5 litreyi buluyor mu??
sevcan_201 anca girebiliyorum.. 84.8 kiloyum..
sidanur,şimdi dikket ettim de gaziantepte oturuyormuşsun:)yakınız seninle.ben de Antep'e birkaç kez geldim ama çok kalamadım.güzel bir şehir.yalnız bir şey dikkatimi çekti sınıflar arası ayrım çok keskin.ya da bana öyle geldi.bir bölüm çok zengin ve güzel bir bölüm ise ürpertici derecede fakir(
ben de maraşın elbistan ilçesindeyim.buraya geleli 4,5 yıl oldu.bursa dan gelin geldim:)antep te en son gazi muhtar paşa bulvarına gitmiştim.orada faik sönmezden alışveriş yaptım bir nişan töreni için.malum bize göre her yerde kıyafet bulunmuyor(((
başlangıç olarak 67 di geçen tartıldım 68 bugün tartıldım 69 ama heniz regl olmadım karnım ağrıyor bugün olurum hep bahane buluyor gibi oluyorum ama otobüs yolculuğuda yaptım 15 saat şişkinlik olurmu bilmiyorum ama ayaklarım fena şişmişti eve geldiğimde bununda etkisi varmı bilmyiorum ama şuan malesefki 69 olmuşum[/QUOTE
Mutlaka ikisininde etkisi vardır.Birkaç gün sonra göreceksin.
Definya kilolarımızın ykın olması konusunda haklısın.Canım ben ekmek hiç tükrtmiyorum artık.Çünkü ekmek yersem kendimi durduramıyorum.Pilavıda bıraktım pilav yerine bulgur yiyorum.Bulgur hemde tok tutuyor.Akşam 6 dan sonra yemeği bırakıyorum.Akşamları çorba salata bir iki kaşıkta günün yemeğinden yiyorum.