melis08,yediklerin çok değil aslında.acaba spor,yürüyüş yapsan nasıl olur??daha çabuk sonuç alabilirsin böylelikle.
Merhaba yarın tartılma günü iyi gidiyordum ama bugün teyzemlere gittik ve yedim umarım iyidir kilom yarın göreceğiz
Ne yedim: sabah normal kahvaltı, öğlen yemek yemeden teyzemlere gittim 2 küçük dilim börek, 1 elmalı pasta, 1 küçük çatal, 1 fındıklı kurabiye, 1 baklava (çok kötü yazarken yoruldum abartmışım), akşam çorba, salata 2 kaşık sebze yemeği.
Sabah kilolarınızı yazmayı unutmayın (12'ye kadardı değilmi Sevcan?), bu hafta da ilk üçe gireriz inşallah.
İyi akşamlar...
Sevcan kilolar gittikçe vermekte zorlaşıyor galiba senin hedefine ulaşmana az kalmış.Benim yolum daha uzun inşaallah başaracağız
kılo bıldırımın ıcın saol canım bende sıkı bır dıyet ve spor yapmama ragmen 1 kılo verdım bu hafta ama onemlı olan kalıcı olması kafanı takma hepsı gıdıcek ınsallah hersey bızım elımızdegünaydın arkadaşlar .ben geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim malesef normalmi anormalmi bilmiyorum ama yememe dikkat ettiğim halde kilolardan kurtulamıyorumbu hafta yı daha sıkı geçirmeyi düşünüyorum önümüzdeki cuma günü daha iyi bir sonuç yazmak istiyorum.
ben kilo bildirimimi yapayım 88 kilo olmuşum
erken olduğu için sanırım kimsecikler yok şimdi ,sonra görüşmek zere kızlar
merhaba kızlar ben geldim kaç gündür bildirimde bulanamadım ama tartıldım ve 69 kiloyum hepiniz kilo vermişsiniz birtek ben gittikce şişiyorum bakalım sonum ne olcak