Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1 ve kaliste bebişleriniz inşallah en kısa zamanda toparlar. Benim kızımda şimdi neredeyse 5 aylık 1 ay önce falandı nezle oldu, ilk hastalığımızdı 2 gece hiç uyumadık. Hastalanınca zor oluyor ama çabucak iyileşiyorlar. Babam derki gül gibi solup gül gibi açarlar çabucak. definya canım sana da gemiş olsun. Arkadaşlar kendinize iyi bakın, rejim yapıyoruz bünyelerde zayıf, salgın da var, vitamin desteği falan alın. Öpüldünüz...

bu arada dün neler yedim: sabah normal kahvaltı, öğlen kavurma et ve birazcık pilav, domates salatalık.
Öğleden sonra annemlere gittim, torunumu görmem lazım krizim tuttu dedi, rüşvet olarakta pudingli pasta yapmış 2 dilim ondan (süt yapıyor ya sütlü tatlılar o nedenle yedim, yoksa başka hiç bir amacım yoktu :bbo: ). O kadar eve geldiğimde 18.30'du, acıkmadım, sadece su içtim yatana kadar.

ad1 ve kaliste geçmiş olsun allah acilşifalar versin çocuklarınıza daha önce yazdımmı bilmiyorum ama ben pazartesi salı ve çarşamba günü paylaşımda bulamicam sevcan canım haberin olsun perşembe kilo bildirimine katılabilirim işlerim çok yoğun nternete giremicem hepinize koaly gelsi iyi hafta sonları

kaliste çok geçmiş olsun canım.Şimdi suçiçeği kaşıntıda yapar Allah kolaylık versin..

Herkese merhabalarrr:))
Ben sürekli yazdıklarınızı ve yediklerinizi okuyorum:) Ama sanki çok sağlıksız besleniyor gibi geliyorsunuzz bana sadece zayıflamak için az yiyorsunuzz ama o zmn işte kastan gider kilolarınız yağdan gitmezki benim diyetisyenim özellikle söylemişti her gün mutlaka bir öğün et bir öğün sebze diye ve atlama bunları diyee

ve ara öğünleri de mutlaka yaap diee
gercekten bu kadar az yiyerek yağlarınızdan kilo verebiliyormusunuzz merak ediyorum

herkese ii haftasonları:)

canım haklısın spor yapmayınca kaslardan gıder ve ben gunde 40 dakıka spor yapıyordum sımdı ıse 60-70 dakıka cıvarında spor yapıyorum ıkı parca halınde .vucudum kaslanmaya basladı farkındayım sıkılastıda yanı spor yapınca kaslardan gıtmez canım zaten bu yuzden doktorlar hep dıyet ve sporu bır arada yapın dıyorlar sadece dıyet yapanlar ıcın dedıgın konuda haklısın ve ben duzenlı kılo verıyorum bugun 62,5 cıktım :teytey:hihoyyyt.
arkadaslar ben bugun dıyetı bıraz kacırdım esım odul olsun dıye 2 tane borek getırmıs kahvaltıda ıkı borek ve sekerlı cay ıctım bır bardak bıraz once 45 dakıka spor yaptım ve 3 tanede mandalına yedım aksam uzerı muslı yemeyı ve aksamda yemegı ekmezsız yemeyı dusunuyorum yıne 20 dakıka daha spor yapıcam bırde bugun evde odaların yerını degıstırcez oda ıyı hareket olur sankı.bakalım yarına kac gelıcem bı kac ay oncesıne kadar 62 ıdım sonra kılo alıp 65 olmustum ama 62den asagıdakı kıloya 3 senedır ulasmadım 62den asagıya bır ıneyım oynuyacagım vallahı:dance::dance:tabı sızın sayenızde arkadaslar cok motıve oldum vallahı ılk defa bu kadar kararlıyım ve ıdeal kıloma ulasmadanda asla bırakmayı dusunmuyorum tabı ıdeal kıloma ulasında carsıyı alt ust etmeyıde dusunuyorum odul olsun demı gardolabımı yenılıcem ınsallah zaten alısverıse bayılırım gercı hangı bayan baılmazkı neyse arkadaslar cenem dustu sızde bugun ne yedıklerınızı yazın ok

Son düzenleme:
Bende bu sabah yayla çorbası içtim.Öğlen 1adet haşlama patetesve salata arada 1elma akşamda 1kase çorba ve salata

slm kızlar nasılsınız .ben biraz düzeldim sayılır ama halen tam atlatamadım hastalığı .dökülüyodum ya halim kalmamıştı kalkmaya kafamçokkarıştı.biraz toparladım ama halen öksürüğüm geçmedi bi başladımı öksürük sonu gelmiyo.ciğerlerim ağzımdan gelecek gibi oluyo.çok kötü üşüttüm anlıyacanız.
kilo bildiriminden sonra hiç açmadım pc geçmiş yazıları okudum çok şey kaçırmışmıyım diye ama yok .bildirimlerde sorun yaşanmış onuda halletmişsiniz .kalliste saol canım ya bizimle çok uğraşıyorsun sevcan ayrıca sanada teşekkürler yükü sende üslenmişsin a.s.

adcım ce kallistecim küçük meleklerinize allah şifalar versin .çok geçmiş olsun .biz büyük halimizle hastalığa dayanamıyoruz .onlar ne yapsınlar .allah yardımcınız olsun .çabucak iyleşirler inşallah .acil şifalar diliyorum .
yarın gündüz pc açamam akşam anca uğrarım topiğe .hastalık yüzünden evde işe bakamadım yarın iş yapacam akşama kadar anca gelirim.
herkese sevgiler :1hug:

Ya benim bugun reglimin ilk günü ve inanılmaz ağrım var resmen 1 saat önce bağıra bağıra ağladım yani ama simdi hafifledi biraz doğal olarak yemek yiyemedim daha demin 1 tabak patates püresi yedim ama karnım gurulduyor zaten regl ağrımla açmıyım tokmuyum o hislerim hep karışıyor

akşam ızgara et yine patates püresi yicem o da 45 dk ye yerim

ya naparsam ağrım azalır daha önce hç böyle olmamıştı ve benim işin kötüsü 7 gün reglm sürüyor
en cok agrıda yarın olcak 2. gün bugun ağrıdan ölüordum yarını düşünemiorum

merhaba arkadaşlar.ortada resmen grip salgını var!aman dikkat!!!
bugün bir nebzecik daha iyiyim.benim bugünkü menüm:)
sabah iki bardak şekerli çay- hala şkersiz içemiyorum-iki dilim ekmek,iki çatal sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalık
arada 2 grissini
öğle iki kaşık pilav,bir porsiyon kuru fasülye,yoğurt
arayı atladım(
akşam bir kase çorba,yarım dilim ekmek
regl olduğum için herhalde ekmeği çok istedim bugün
birazdan da bir bardak süt içip bir portakal yemeyi düşünüyorum:)
iki gündür tartılmadım.hayret demek ki ben de tartılmadan durabiliyormuşum:))kendimi çok şiş hissettiğim için moralimin bozulmaması amacıyla tartılmadım!dayanabilirsem iki gün daha duracağım:)

drosofila ,umarım yarını kolay atlatırsın.aman kendini üşütme o zaman daha da sancılı geçer

merhaba arkadaslar benimde hepiniz gibi kilo problemim var bende iltihapli romatizma var tiroid bezlerim de az calisiyor kortizon kullandigim icin cok kilo aldim ve veremiyorum boyum 1.66 kilom 82 32 yasindayim bende kilo vermek istiyorum hedef 57

günaydın arkadaşlar.karamanli umarım sağlıklı bir şekilde kilo verirsin.ama önce bir diyetisyene gitmen daha iyi olur kanımca.çünkü bazı özel sağlık problemlerin de varmış.

ben akşam hiç planda yokken:)eşimin Antepten getirdiği baklavalardan iki tane yürüttüm!offfff offffffffffffffff şu bayanların ne bu sıkıntısı ya(şu özel dönemlerde insan tatlı için resmen ölüyor:)
sabah bir dilim ekmek,iki bardak çay,üç-dört sucuk,bir zeytin,biraz peynir,bir haşlanmış yumurta,yarım domates eşliğinde kahvaltımı yaptım:)

merhabalar arkadaşlar,
ben normal kahvaltımı yaptım, öğlen biraz erişte ile köfteli patatesli sulu bir yemek yedim. Akşam çorba yemeği planladım. 1 tane de sütlü tatlım var.

definya tesekkurler canim bende öyle düsündüm aslinda ama burada zayiflayanlari görünce bende katilmak istedim benim en büyük zaafim ekmek cok yiyorum insallah grubunuza girerimde sizinle birseyler paylasarak zayiflarim kendimce spor yapmaya calisiyorum haftada 1 saat yüzmeye ve step yapmaya gidiyorum ama yiyince pek faydasi olmuyor

size baska bir sorum daha var bu cetvelleri nasil yaptiniz

Diyet Sağlıklı Beslenme başlığından giriş yap orada Kilo ÇizelgesiNasıl Yapılır diye başlık var.Orada anlatılıyor
Bende ekmeği çok yiyordum.Bu nedenle çok yağlı,tatlı ve abur cubur yememe rağmen kilo veremiyordum.Artık ekmek yemiyorum.Kilo vermeye başladım.Burada güzel bir motivasyon var.Seninde başaraağına inanıyorum

Merhaba kardeş takımın güzel insanları umarım hepiniz iyisinizdir.

karamanli arkadaşım sana öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum bende hipotroid hastasıyım ve seni çok iyi anlıyorum ama ben ameliyat oldum ve rahatım şükür arkadaşlarında dediği gibi bu kadar hap kullanırken lütfen profosyönelde bir yardım al sağlığın için ayrıca kilo çizelgesi için arkadaşların verdiği adreside adım adım takip edersen kolayca yaparsın moderatörümüz çok güzel tarif etmiş orda

hepinize kolay gelsin arkadaşlar umarım cuma günü ilk 2 sırayı sizlerle paylaşırız hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…