Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melis08,yediklerin çok değil aslında.acaba spor,yürüyüş yapsan nasıl olur??daha çabuk sonuç alabilirsin böylelikle.

Definya teşekkürler cevabın için. Ben spor yapıyorum, zaten bu sayede çok inceldim gözle görülür şeyler var ama kilo farketmiyor. Hergün 40 dk. nivea body ile spor ve 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Yürüyüş yaparak zayıflama gurubundayım aynı zamanda. 1,5 ayda bel ve basen 7'şer cm. inceldi. Doğumdan sonra çok kötü olmuştum şimdi çok iyi tabi, ama benim sorunum sanırım doğumdan sonra halen regl olmamak 5 ay olmasına reğmen, ondan sonra herhalde rahatlarım baya, kilo verişi de kolaylaşıyormuş.
Bi de arada sırada yediğim aburcuburlar engelliyor kilo verişimi. Bi de hamillik uzun bir süreç ve 9 ay boyunca yediğim şeylere pek dikkat etmedim, normal hayatıma dönmek o düzene tekrar alışmakta bocaladım sanırım. Normal hayatımda yediklerime çok dikkat ederdim. Bakayım birkaç gündür dikkatliydim, cuma görürüz sonucu. İnşallah hepimizin durumu iyidir de motive oluruz.

bu arada sabah kahvaltı (pek kısmıyorum yediğimi, bal, reçel ve peynirim olur mutlaka), öğlen dışarıdaydım tantuni dürüm, ayran, akşam tarhana çorbası, salata, 1 kaşık makarna. Bol bol su.
İyi akşamlar herkese.

Slm arkadaslar ınternetı hallettım karamanlı canım sen cumadan sonra basla ozaman cunku cuma gunu en gec 12ye herkesın bıldırımde bulunmus olması gerek
melıscıgım senınde dedıgın gıbı bende nıveanın hareketını yapıyorum gunde 40 dakıka bırde 20 dakıka step aletınde calısıyorum bende ıncelmeye basladım arkadaslar farketmeye basladı kıloda verıyorum ama bu hafta bıraz durakladı cunku regl oldum dogal olarak vucut su topladı suanda 62,5 gelıyorum ınsallah cumaya 62ye ınerım aslında hedefım 61,5tu ama saglık olsun haftayada 61 oluruz demı ama.zaten 61 bır olsam hedefımı yarılamıs olcam gerıye de 4 kılo kalcak ama spor yaptıgım ıcın kılo verılıyor fakat az oluyor gorunus ıtıbarıyle bellı oluyor ama tartı bunu gostermıyor malesef cunku yaglar kas oluyor tabı kasta agır basıyor ama olsun ınce goruneyımde neyse cenem yıne dustu ben en ıyısı yedıklerımı yazayım sabah azıcık kıymalı yumurta yedım sekersız yesıl cay ıctım oglen bır tane pogaca ve mandalına yedım aksamda muz yedım bıkactanede patates kızartması yedım okadar bugunude ıyı bır sekılde kapattım artık vucudum dıyete alıstı eskısı kadar ıstahım yok esım korkuyor yememe hastalıgına yakalanacan dıyor azıcık cok yesem mıdem bulanıyor hemen dılerım bıran once ıdeal kılomuza ulasıyor bu arada arkadaslar yardımcı gereklı bılıyorsunuz kallıste belırtmıstı formalıte ıcabıda olsa ısım vermemız gerekıyor aranızda bır gonullu cıkarsa cok sevınırım ıyı geceler

Sevcan kilolar gittikçe vermekte zorlaşıyor galiba senin hedefine ulaşmana az kalmış.Benim yolum daha uzun inşaallah başaracağız

merhabalar
her zamanki gibi 6ç50 otobüsüne bindiğim için kahvaltı edemiyorum:) 2 portakal sıkabildim ve 2 poğaça yedim karnımı doyurmadı ve oldukcada yaglıydı. neyse sonra okulda saat 1 de yemekhanede 2 adet kadınbudu köfte biraz barbunya ve domates corbası. saat 4.5 ta cok acıktık 1 simit. ve saat 20.30 da cok az makarna ve cok az patates yemeği.

sabah bu kadar erken kalkınca ne yediğimi anlamıorum. hem karnım doymuyor hem düzensiz oluyor

Merhaba yarın tartılma günü iyi gidiyordum ama bugün teyzemlere gittik ve yedim umarım iyidir kilom yarın göreceğiz :KK43:
Ne yedim: sabah normal kahvaltı, öğlen yemek yemeden teyzemlere gittim 2 küçük dilim börek, 1 elmalı pasta, 1 küçük çatal, 1 fındıklı kurabiye, 1 baklava (çok kötü yazarken yoruldum abartmışım), akşam çorba, salata 2 kaşık sebze yemeği.
Sabah kilolarınızı yazmayı unutmayın (12'ye kadardı değilmi Sevcan?), bu hafta da ilk üçe gireriz inşallah.
İyi akşamlar...

Merhaba yarın tartılma günü iyi gidiyordum ama bugün teyzemlere gittik ve yedim umarım iyidir kilom yarın göreceğiz :KK43:
Ne yedim: sabah normal kahvaltı, öğlen yemek yemeden teyzemlere gittim 2 küçük dilim börek, 1 elmalı pasta, 1 küçük çatal, 1 fındıklı kurabiye, 1 baklava (çok kötü yazarken yoruldum abartmışım), akşam çorba, salata 2 kaşık sebze yemeği.
Sabah kilolarınızı yazmayı unutmayın (12'ye kadardı değilmi Sevcan?), bu hafta da ilk üçe gireriz inşallah.
İyi akşamlar...

evet canım en gec 12ye kadar haber verılmelı hatta bıraz daha erken verılırse 11 gıbı benım acımdan daha ıyı olur hemen bıldırırız yoksa gecenkı gıbı gecıkmesın laf duymak ıstemıyorum acıkcası arkadaslar gecen hafta bıldırımde bulunmayıpta bu haftada bıldırımde bulunmayanları dıskalıfıye etmek zorundayım duyrulur.dılerım canım ılk uce gırerız tarın bellı olur az kaldı kaymaklım kılosunu yazmıs benımkıde 62 arkadaslar ıkımızde vermısız dılerım sızlerde vermısınızdır ıyı geceler

Sevcan kilolar gittikçe vermekte zorlaşıyor galiba senin hedefine ulaşmana az kalmış.Benim yolum daha uzun inşaallah başaracağız

evet canım hedefıme az kaldı fakat daha sadece 3 kılo vermıs oldum daha 5 kılo duruyor zaten gıttıkcede dedıgın gıbı kılo vermek zorlasıyor ınsallah basarıcam ılk defa bukadar kararlıyım sızlerle bunu basaracagıma ınanıyorum cnım

günaydın arkadaşlar .ben geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim malesef normalmi anormalmi bilmiyorum ama yememe dikkat ettiğim halde kilolardan kurtulamıyorum :KK43: bu hafta yı daha sıkı geçirmeyi düşünüyorum önümüzdeki cuma günü daha iyi bir sonuç yazmak istiyorum.

ben kilo bildirimimi yapayım 88 kilo olmuşum
erken olduğu için sanırım kimsecikler yok şimdi ,sonra görüşmek zere kızlar

günaydın arkadaşlar .ben geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim malesef normalmi anormalmi bilmiyorum ama yememe dikkat ettiğim halde kilolardan kurtulamıyorum :KK43: bu hafta yı daha sıkı geçirmeyi düşünüyorum önümüzdeki cuma günü daha iyi bir sonuç yazmak istiyorum.

ben kilo bildirimimi yapayım 88 kilo olmuşum
erken olduğu için sanırım kimsecikler yok şimdi ,sonra görüşmek zere kızlar
kılo bıldırımın ıcın saol canım bende sıkı bır dıyet ve spor yapmama ragmen 1 kılo verdım bu hafta ama onemlı olan kalıcı olması kafanı takma hepsı gıdıcek ınsallah hersey bızım elımızde

merhaba kızlar ben geldim kaç gündür bildirimde bulanamadım ama tartıldım ve 69 kiloyum hepiniz kilo vermişsiniz birtek ben gittikce şişiyorum bakalım sonum ne olcak

başlangıç olarak 67 di geçen tartıldım 68 bugün tartıldım 69 ama heniz regl olmadım karnım ağrıyor bugün olurum hep bahane buluyor gibi oluyorum ama otobüs yolculuğuda yaptım 15 saat şişkinlik olurmu bilmiyorum ama ayaklarım fena şişmişti eve geldiğimde bununda etkisi varmı bilmyiorum ama şuan malesefki 69 olmuşum

5 kısı kaldı gerıye ad1 ,mera ve kardelen bıldırımde bulunmazsanız malesef dıskalıfıye olcaksınız arkadaslar defınya drosofıla sızınde bıldırımlerınızı beklıyoruz sımdılık ıyı gıdıyoruz arkadaslar umarım dıger arkadaslarda vermıstır

günaydın arkadaşlar.benim de kilom 80.700:KK43:(bu sefer iyi oranda veremedim ama tesellim regl dönemi.daha yeni bitti de.bu da benim avuntum olsun:))

kızlar günaydın.60.4 kiloyum malesef yine veremedim ama almamışımda arık bununla avutuyorum kendimi.

arkadaşlar benim birkaç hatam var maalesef diyet konusunda:KK43:ben su içemiyorum:KK43:((burası çok soğuk,zaten çok su içen biri değildim bu soğuklarda hiç içemiyorum:KK43:şimdi bardağıma ılık su doldurdum yudum yudum içmeye başladım.umarım bunu en kısa zamanda alışkanlık haline getiririm.siz günlük ne kadar su tüketiyorsunuz?2-2,5 litreyi buluyor mu??

X