martta doğum yaptım ondan beri diyetteydim ama 2 aydır saldım bende pek fazla verebildiğim söylenemez
58 de sonlandırmayı düşünüyorum ama 58 olmam imkansız gibi
ben artık korumaya cekildim gibi bişe
ama yine diyetle korumak mümkün bunu anladım canım
10 kilo yu hemen vermen çok güzel
bol su ve emzirmeyle kolay gidiyo kilolar canımsengözlerimebaksanab
Bu etabın 2. si olan kardeş takımım hepinizi tebrik ederim .
ayrıca bireysel başarılarından dolayı sevcan_201 ve sidanur arkadaşımada tebrikler hep böyle olur inşallah.
tebrikler arkadaşlar haydi böyle hızlanmışken daha sıkı asılın iplere haftaya 1. ve 2.liğe oynayalımhihoyyyt
Bu etabın 2. si olan kardeş takımım hepinizi tebrik ederim .
ayrıca bireysel başarılarından dolayı sevcan_201 ve sidanur arkadaşımada tebrikler hep böyle olur inşallah.
sidanur canım üçüncü olmusun tebrıkler bu arada takımımız ıkıncı olmus arkadaslar super basladık ınsallah dahada ıyı olucaz herkese tesekkur ederıma.s.
canım benım gecmıs olsun ınsallah bebısın bıran once atlatır benım oglumda bu ay 1 yasına gırdı bızımde bıraz atesımız var dıs cıkarıcaz oyuzden senı ıyı anlarım canım allah yardımcın olsun bıran once bebısımızın ıyı haberlerını beklıyoruzmerhaba yol arkadaşlarım.öncelikle hepinizden çok özürdiliyorum.sevcan ve kalliste özellikle sizlerden çünkü sizleri zor durumda bırakanlardan biriydim.perşembe günü misafirim vardı onlar gittikten sonra hemen tartıldım.kilom 60.4 kg. bayramdan bu yana 100 gr almışım malesef. gerçi şuan pek geçerli olmaz belki ama yinede söylemek istedim.sevcan diskalifiye konusundaki düşüncen için teşekkürederim.ayrıcada takım lideri olduğun için tebrikederim.katılamamamın sebebbi ise perşembe günü akşamı oğlum rahatsızlandı.ateşini düşüremedik cuma akşamına kadar hastanelerdeydik.akşam eve geldikten sonrada inanın pc yi açmak aklıma gelmedi.tekrar sabaha kadar yavrumun başındaydım ve hala uykusuz bir şekilde güne devam ediyorum.tabi arada kestirmeler oldu yoksa ayakta duramazdım.oğlum ağır grip geçiriyor.ateşi normale döndü birde diş çıkarma sorunlarımız var tabi.ama şuan daha iyiyiz.ama yaşadığım 2 gün zehir oldu diyebilirim.Rabbim kimseyi ama kimseyi düşmanımı bile evlat acısı ile terbiye etmesin dilerim.yavrularımıza sağlık dolu huzur olu yaşam nasip etsin dilerim.bu en büyük duamdır.herkese tekrardan çok teşekkürler.
canlarım merhabalar... mesajlarınıza bir sonra gelişimde göz atarım şimdi bakamadım ama bir arkadaşımızın notunu iletmye geldim sevcancım sende bir kenara not t bunu haftaya bildirimde unutma canım... blackcats arkadaşımız artık aramızda olamayacakmış, bir daha geldiğimde nedeninide açıklarım..
sevcancığım yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne çğrı bırakabilir yeni bir arkadaş davet edebilirsin canım..