- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam+2 kaşık tavuk soteŞaşırmayın kızlar bu saatte yazıyorum diye, normalde hep gece yarısı ve sonrasına yazardım
Orenda
Sabah: omlet, kaşar, çiğ kaju ve 1 hurma
Ara: fındık ezmesi ve 1 dilim ekmek
Akşam: nohut ve salata
Gün içinde dukan birası yaptım ama 2 kupa zor içtim. Soda içmediğim için tadını sevemiyorum![]()
Ondan bana birşey demedin dimi bende niye sakin karsiladi dediydim![]()
Bende hiç sevmem dukan birasinin tadınıŞaşırmayın kızlar bu saatte yazıyorum diye, normalde hep gece yarısı ve sonrasına yazardım
Orenda
Sabah: omlet, kaşar, çiğ kaju ve 1 hurma
Ara: fındık ezmesi ve 1 dilim ekmek
Akşam: nohut ve salata
Gün içinde dukan birası yaptım ama 2 kupa zor içtim. Soda içmediğim için tadını sevemiyorum![]()
Tüh yakalandım kdkdkdks uf hiç yiyesim yoktu valla benim de iş yerine alıp gelmişler buzlukta yok maksat araya gitmesin. Neyse akşam yemiyorum dengelicem![]()
Bayılıyorum ben, hatta yapacağım birazdan.Bende hiç sevmem dukan birasinin tadını![]()
Tabaklarınız aşırı iştah açıcı gözüküyor ya çok güzel.Eki Görüntüle 3577812 Eki Görüntüle 3577813 selaam bugün böyleydi. Armut tatsızmış boşa kalori aldım ama makarna mutlu ettibebişimin uykuları düzelir ve ben de kendime gelebilirsem yürüyüşe de başlıycam ama şu an sporsuz devam bakalım
Yaa çok teşekkür ederim, kendimi motive etmeye çalışıyorum. Zaten her şeyi yiyemiyorum bari şekilli olsunTabaklarınız aşırı iştah açıcı gözüküyor ya çok güzel.![]()
Sen ne yedin ya ben kaçırdım orayıBir iki üç deyince söz veriyoruz djsjsjd
Söz bizim işimiz ayıpsınBir iki üç deyince söz veriyoruz djsjsjd
Dondurma yemiş diyetden sonra eminim ayni böyle mutluluk yemiştirSen ne yedin ya ben kaçırdım orayı
Kız çocuum evde yapamıyorum diyet miyet yalan oldu üç gündüraccessdenied gadin burayi unuttunmu gel hele ne ettin bugün