Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi şöyle gelişti olaylar ben dün lahmacun makinası aldım mecburen onu çalışıyo mu diye denemek zorunda kaldım ama keki o sorduLahmacun ister misin, kek yapayım mı annneeeemm diye sen sormuyorsan ben de bi şey bilmiyorum![]()
Lahmacun diyette yenir hiçbir şey olmazŞimdi şöyle gelişti olaylar ben dün lahmacun makinası aldım mecburen onu çalışıyo mu diye denemek zorunda kaldım ama keki o sordudaha önce nette bi kek tarifi görmüştük eve de çilek alınınca çocugun aklına karğuz kabugu
Yazık tüm suçu yavru kuşa yüklediHiç benim olaylarla alakam da yok suçum da![]()
Lahmacun makinesi ne lanŞimdi şöyle gelişti olaylar ben dün lahmacun makinası aldım mecburen onu çalışıyo mu diye denemek zorunda kaldım ama keki o sordudaha önce nette bi kek tarifi görmüştük eve de çilek alınınca çocugun aklına karpuz kabugu düştü kendiliğinden
Günaydınn
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak yeşil çay 2 tane gun kurusu
Ara öğün; duble türk kahvesi
Öğlen yemeği; ızgara köfte tavuk 3 yk bulgur pilavı ayran
Akşam ;kız kıza date yapacağız ızgara köfte salata ve ayran yiyeceğim muhtemelen
Kapanışı kahve ile yaninda ortaya tatlı soylersek 2 catal alıp yaparım.Şuanlık 1 litre su ictim 2 litreye tamamlayacagım![]()
Kızlarrrr 2 gündür yazamadımmmm.
Diyet aynı olduğu gibi devam.
Bu sabah omlet kaşar peynir bir dilim ekmek yedim. Şimdi sade türk kahvesi içiyorum
Akşama güncellerim tekrardan![]()
Selamlarrr, güne normal başladım ama kahvaltıya misafirm geldiği için onu çekemedim. Her gün yediklerime ek olarak biraz patates kızartması ve yumurtasız menemen yedim.
Ara öğünde yapabilirim inşallah.
Akşama salata ve taze fasulye yiyeceğim![]()
Selam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.
Eki Görüntüle 3577812 Eki Görüntüle 3577813 selaam bugün böyleydi. Armut tatsızmış boşa kalori aldım ama makarna mutlu ettibebişimin uykuları düzelir ve ben de kendime gelebilirsem yürüyüşe de başlıycam ama şu an sporsuz devam bakalım
Kızlar sabah bu sekildeydi. Ara da 1 avuc kabak çekirdeği 3 kuru kayısı yedim. Akşamına maalesef dondurma yedim. Akşam yemeği yemeyecegim o yüzden. Yürüyüşe çıkıyorum şimdi
Orenda
Ben oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum, 2 gündür çok stresliyim hep tatlıya düştümbugün de bueno yemiyim diye hemen kendimi spora verdim. Umarım haftanın kalanını toparlayabilirim.
Yağsız ve sossuz yemeklerim ev halkı tarafından protesto edildiği için bugün pilavıma yağ hindime köri sos koymak zorunda kaldım onları da az yemeye çalıştım. Tüm vücut ve kol ağırlık antrenmanı yaptım. Bu kadarrrr.
Yavrular sabah öğlen gibi şunu yedim sonra kahve sonra detoks suyu yaptim onuda hüpletip duruyorum aksamda bizim lahana yemeği ve birkac kaşık haslanmış basmati![]()
Şaşırmayın kızlar bu saatte yazıyorum diye, normalde hep gece yarısı ve sonrasına yazardım
Orenda
Sabah: omlet, kaşar, çiğ kaju ve 1 hurma
Ara: fındık ezmesi ve 1 dilim ekmek
Akşam: nohut ve salata
Gün içinde dukan birası yaptım ama 2 kupa zor içtim. Soda içmediğim için tadını sevemiyorum![]()
İyi akşamlar.
Bugünkü menülerim
Kahvaltı:
2 yumurta- yulaf kepeği ve su ile krep yapıp içine peynir, salatalık, hindi füme ve avokado koyarak dürüm yaptım.
Öğleden sonra kahve yanında 1/3 fındıklı züber yedim.
Akşam;
3 kaşık Kereviz yemeği, 3 kuru köfte, 1 kase yoğurt.
Öğlen 40dk yürüyüş yaptım
Akşam 1 saat reformer pilates.
Eklediiiim kızlarOrenda
2. Hafta 3. Gün
Kahvaltı:1 buçuk haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık tahin pekmez, yeşillik, 2 dilim ekmek
Ara: sütlü Türk kahvesi, soda, hurma
Öğlen: tavada yumurta, az ekmek
Ara: 1 bardak kefir, 5 6 çiğ badem
Akşam: güveç, 4 5 kaşık pirinç pilavı
2 buçuk litre su
ben de kefir içicem şimdiGünoo kahvaltıya birşey yapmadim su falan içtim
Açımm şuan öğlen tavuk pilav yapicam ondan yerim hiç vakit bulamiyorum ama sizin gibi yürüyüşe leslie falana onu yapsaydim daha iyi verirdimben de kefir içicem şimdi
Bendaaa aminnnAldım kabul ettim bebeyimmmm![]()
Ay ben sevmiyorum popo yayıllarca poposuz yaşadım, squat yapmaya başlayınca popom çıktı. 34 beden şortlarıma sığamadım
![]()