Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

martta doğum yaptım ondan beri diyetteydim ama 2 aydır saldım bende pek fazla verebildiğim söylenemez
58 de sonlandırmayı düşünüyorum ama 58 olmam imkansız gibi
ben artık korumaya cekildim gibi bişe
ama yine diyetle korumak mümkün bunu anladım canım
10 kilo yu hemen vermen çok güzel
bol su ve emzirmeyle kolay gidiyo kilolar canımsengözlerimebaksanab

Kadis çok vermişsin, 59'da iyi ama bu kadar veren son 1 kiloyu da verir. Ben de 50'li kiloları görsem başka ne isterim. Ben emzirerek veremiyorum; 10 kilonun 9 kilosunu ilk 2 ayda verdim, yaklaşık 3 aydır ancak 1 kilo verdim. Gerçi dikkat ettiğim söylenemez ama. Ben 5 aydır hala regl olmadım, olsam rahatlayacağım gibi geliyor, şişkinlik var gibi.

Sevcan ve Kaliste ellerinize sağlık. Süpersiniz, Kaliste teşekkür ederiz desteğin için. İkinizde öpüldünüz. Hadi arkadaşlar ilk haftayı geride bıraktık asılalım diyetlerimize.

Bu etabın 2. si olan kardeş takımım hepinizi tebrik ederim .
ayrıca bireysel başarılarından dolayı sevcan_201 ve sidanur arkadaşımada tebrikler hep böyle olur inşallah.

sidanur canım üçüncü olmusun tebrıkler bu arada takımımız ıkıncı olmus arkadaslar super basladık ınsallah dahada ıyı olucaz herkese tesekkur ederıma.s.

Bu etabın 2. si olan kardeş takımım hepinizi tebrik ederim .
ayrıca bireysel başarılarından dolayı sevcan_201 ve sidanur arkadaşımada tebrikler hep böyle olur inşallah.

cok saol canım bende sızı tebrık ederım ucuncu oldunuz kardes takım olarak ılk uce gırebıldık :lepi::lepi::

tebrikler arkadaşlar haydi böyle hızlanmışken daha sıkı asılın iplere haftaya 1. ve 2.liğe oynayalımhihoyyyt

sidanur canım üçüncü olmusun tebrıkler bu arada takımımız ıkıncı olmus arkadaslar super basladık ınsallah dahada ıyı olucaz herkese tesekkur ederıma.s.

:teytey:sevcan ,kalista ellerinize sağlık çok uğraşmışsınız emeğinize gönlünüze sağlık sevcan arkadaşım seni de tebrik ederim kilolara sooonn, valla gazageldim bu işi sevdim sayenizde kilolarımdan kurtulacam arkadaşlarım :teytey:

vallahı bu yarısma cok guzelmıs ınsan gercekten motıve oluyor ılk defa zayıflamaya bu kadar kararlıyım bugun sabah yıne her zamankı gıbı haslanmıs yumurta yedım okadar sımdıde cokaz fırınlanmıs kofte ve yesıl cay (sekersız)aksamada yıne az bır corba ve muslı yerım 40 dakıkalık sporumu artık 1 saate cıkarıcam bugun spor aletım geldı eskı sporumu yıne 40 dakıka yapıp bu alettede 20 dakıka calısıcam spor+dıyet=57 dıyorum ve ınsallah ulasıcam bugun 62,8 geldım tartıda cumaya en az 61,5 olmalıyım hepınıze kolay gelsın arkadaslar

tebrikler arkadaşlar teşşekürler sevcan bugün için yediklerim sabah normal kahvaltı çayları şekerli içiyorum öğlen yediğim yemek ise yulaflı büsküvi ve çay

Takımımız çok yaşa 2. olmuşuz. Secan veSidanur sizi özellikle tebrik ediyorum, başarımızda payınız büyük. Hep böyle devam edelim, haftaya birinciliğe oynayalım.
Bu arada sabah normal kahvaltı yaptım. Öğlen henüz yemedim acıktım ama dişçiye gitmiştim 2 saat yasaklıyım neyse yarım saatim kaldı. Herkese iyi hafta sonları.

merhaba yol arkadaşlarım.öncelikle hepinizden çok özürdiliyorum.sevcan ve kalliste özellikle sizlerden çünkü sizleri zor durumda bırakanlardan biriydim.perşembe günü misafirim vardı onlar gittikten sonra hemen tartıldım.kilom 60.4 kg. bayramdan bu yana 100 gr almışım malesef. gerçi şuan pek geçerli olmaz belki ama yinede söylemek istedim.sevcan diskalifiye konusundaki düşüncen için teşekkürederim.ayrıcada takım lideri olduğun için tebrikederim.katılamamamın sebebbi ise perşembe günü akşamı oğlum rahatsızlandı.ateşini düşüremedik cuma akşamına kadar hastanelerdeydik.akşam eve geldikten sonrada inanın pc yi açmak aklıma gelmedi.tekrar sabaha kadar yavrumun başındaydım ve hala uykusuz bir şekilde güne devam ediyorum.tabi arada kestirmeler oldu yoksa ayakta duramazdım.oğlum ağır grip geçiriyor.ateşi normale döndü birde diş çıkarma sorunlarımız var tabi.ama şuan daha iyiyiz.ama yaşadığım 2 gün zehir oldu diyebilirim.Rabbim kimseyi ama kimseyi düşmanımı bile evlat acısı ile terbiye etmesin dilerim.yavrularımıza sağlık dolu huzur olu yaşam nasip etsin dilerim.bu en büyük duamdır.herkese tekrardan çok teşekkürler.

kadiş benim de oğlum şuan 10. ayında 28 şubat doğumlu.sevcan ve semer yarim hasta olmuşsunuz çok geçmiş olsun.nereus kendini tut lütfen bu işi başarıcaz biraz azim.(diyene bak)kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah haftaya bede size katılırım.ayrıca sizlerin sayesinde 2.olmuşuz. teşekkürler.kalliste sabrına ve yardımseverliğine iyi niyetine hayran kaldığımı söylemek zorundayım çok sağol iyiki varsın.hepinizi öpüyorum haftaya kadar aralarda katılmaya çalışırım.inşallah lilo veririm.herkesi çok öptüm.

merhaba yol arkadaşlarım.öncelikle hepinizden çok özürdiliyorum.sevcan ve kalliste özellikle sizlerden çünkü sizleri zor durumda bırakanlardan biriydim.perşembe günü misafirim vardı onlar gittikten sonra hemen tartıldım.kilom 60.4 kg. bayramdan bu yana 100 gr almışım malesef. gerçi şuan pek geçerli olmaz belki ama yinede söylemek istedim.sevcan diskalifiye konusundaki düşüncen için teşekkürederim.ayrıcada takım lideri olduğun için tebrikederim.katılamamamın sebebbi ise perşembe günü akşamı oğlum rahatsızlandı.ateşini düşüremedik cuma akşamına kadar hastanelerdeydik.akşam eve geldikten sonrada inanın pc yi açmak aklıma gelmedi.tekrar sabaha kadar yavrumun başındaydım ve hala uykusuz bir şekilde güne devam ediyorum.tabi arada kestirmeler oldu yoksa ayakta duramazdım.oğlum ağır grip geçiriyor.ateşi normale döndü birde diş çıkarma sorunlarımız var tabi.ama şuan daha iyiyiz.ama yaşadığım 2 gün zehir oldu diyebilirim.Rabbim kimseyi ama kimseyi düşmanımı bile evlat acısı ile terbiye etmesin dilerim.yavrularımıza sağlık dolu huzur olu yaşam nasip etsin dilerim.bu en büyük duamdır.herkese tekrardan çok teşekkürler.
canım benım gecmıs olsun ınsallah bebısın bıran once atlatır benım oglumda bu ay 1 yasına gırdı bızımde bıraz atesımız var dıs cıkarıcaz oyuzden senı ıyı anlarım canım allah yardımcın olsun bıran once bebısımızın ıyı haberlerını beklıyoruz

canlarım merhabalar... mesajlarınıza bir sonra gelişimde göz atarım şimdi bakamadım ama bir arkadaşımızın notunu iletmye geldim sevcancım sende bir kenara not t bunu haftaya bildirimde unutma canım... blackcats arkadaşımız artık aramızda olamayacakmış, bir daha geldiğimde nedeninide açıklarım..

sevcancığım yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne çğrı bırakabilir yeni bir arkadaş davet edebilirsin canım..

ad1 canım geçmiş olsun üzüldüm ufaklığa...en kısa zamanda iyileşmesi dileyiyle canım..

benimde ufak kızım su çiçeği oldu bu gün ve başımıza glen bir şeyi söyleyeyim sizinde ufak çocuklarınz var.. dün su çieği ile hiç bir alakası yoktu belirti yoktu tüm vücut döküntüleri kabartıları bu gün çıktı dün sadece biraz ateşlnmişti bende evde ağrı kesici olmadığı için aspirin plus verdim suya koyup yarım bardak... sabahta kalktık hr yerimiz kabarmış filan... bu gün nette bir gördüm ki su çiçeği olan çocuğa en zararlı şey aspirinmiş arkadaşlar beyinde ve karaciğerde ağır sonuçlar çıkartıyormuş.. dua ederek geziyorum peşinde ve her iki günde bir kan tahlili yaptıracağız aman aman siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın...

ad1 ve kallisteciğim çok çok geçmiş olsun .çocuklarınız hastaymış:KK43:(kalliste umarım biran önce aklındaki ve içindeki korkulardan kurtulursun,boş çıkarlar.tekrar tekrar geçmiş olsun:KK43:(acil şifalar diliyorum!
birkaç gündür hastaydım bende ama bugün grip tümüyle kulağıma sıçramış ve iltihaplanmış.zonklamasından başka birşey duyamıyorum desem abartı olmaz:KK43:bir de bunu üstüne kayınvalidem aynı yerde olmamıza rağmen yatılı geldi hiç dinlenemedim.yemekti,servisti,çaydı derken:KK43:
bu arada takımımız ikinci olmuş:)kızlar tebrikler:)asıl tebrik de sevcan ve sidanur arkadaşlarımıza:))alkışlıyorum kızlar sizleri.
regl oldum ve kendimi balon gibi patlamaya hazır hissediyorum o kadar şişim:KK43:
iyi akşamlar arkadaşlar hepinize iyi geceler

canlarım merhabalar... mesajlarınıza bir sonra gelişimde göz atarım şimdi bakamadım ama bir arkadaşımızın notunu iletmye geldim sevcancım sende bir kenara not t bunu haftaya bildirimde unutma canım... blackcats arkadaşımız artık aramızda olamayacakmış, bir daha geldiğimde nedeninide açıklarım..

sevcancığım yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne çğrı bırakabilir yeni bir arkadaş davet edebilirsin canım..

tamam canım saol bakarım artık cocugun rahatsızlanmıs gecmıs olsun hasta olmayan bebek yokkı hepsının bı huzursuzlugu oluyor fazla sıkma canını ınsallah bıran once ıyılesır dualarımız bebısınle

X